2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من شنیدم و خوندم اگه شب قبل از انتقال نزدیکی داشته باشی و به ارگاسم برسی خیلی خوبه یعنی یجورایی بدن ...

عزیزم من به خاطر شرایطی که داشتم از ی ماه قبل انتقال منع شدم از نزدیکی شاید تاثیر مثبت داشته باشه ولی نداشته باشی هم مشکلی نیست 

خدا جونم شکرت...
مرجان جوني تو ابن سينا روز انتقال ديازپام رو براتون وريدي زدن يا عضلاني؟تو سرم ميزنن ؟

یه آمپول عضلانی زدن فقط ، که گویا دیازپام بوده.

اصلا سرم و .... در کار نبود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😳😳😳😳😰😰😰😰😰😰😰نگوووو...خودکشی میکنم قطعا😭😭😭 من وحشتناک شدم وحشتناک ..فقط پاهام باریک موند ...

خوبی عزیزم ؟دوباره از اول شروع کردی؟با کدوم دکتر؟

تو که یزد جنین داشتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دلیل سقط رو متوحه شدین؟؟؟

نه دقیق.گفتن ۳ ماهه اول طبیعیه.احتمالا جنین مشکل داشته. گفتن همین که قلب تشکیل شده بعد ایستاده بهتره ، کمتر آدم باید دنبال دلیل باشه.مشکلی داشته که خودش ، خودش رو حذف کرده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی رویال ژل کجا داره نشد از بهمن بگیرم  دوروبر نیروهوایی و... کلا شرق تهران جایی رو سراغ دا ...

ببين هم بهمن داره من از داروخانه دكتر باغبان بين فلكه سوم و چهارم تهرانپارس نبش ٢١٤شرقي ولي دوستم از داروخانه بهمن گرفت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همیشه میخوام دعا کنه میدونم که میکنه  ان شاءالله خدا به خودتم یه دوقلو ناز بده وقت نکنی سر بخا ...

انشاالله زود زود مامان ميشي پدرتم خوشحال ميشن 

فدات بشم قسمت خودت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خدا رو شکر انشالله تا آخر بارداری ب خوبی برات پیش بره و نی نی کوچولوت هم خیلی زود تپل مپلی شه ...

ممنونم ازت عزیزم‌😙، آره بخدا فقط سالم بودنش برام‌ مهمه ان شاالله به خیر بگذره بعدا هم میتونه تپلی بشه

الحمدالله❤
ممنونم خدا پدر مادرت رو برات حفظ کنه 😔😔😔😔 اخرشم بچه منو ندید آخه خیلی دلش میخواست هردفعه که میو ...

عزییییزم خدا بیامزه پدرتونو ان شاءالله خدا بهت ی دو قلو بده روح پدرتم شاد بشه🙏🙏

خدا جونم شکرت...
ممنونم خدا پدر مادرت رو برات حفظ کنه 😔😔😔😔 اخرشم بچه منو ندید آخه خیلی دلش میخواست هردفعه که میو ...

خدا پدر عزیزتو بیامرزه عزیزم.کاش بچه داشتن و نداشتن دست خودمون بود تا خیلیا رو به آرزوی دیدنه بچه هامون میرسوندیم ولی افسوس.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید من جواب میدم سرم نداری عزیزم عضلانی میزنن

برا چی خوبه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا پدر عزیزتو بیامرزه عزیزم.کاش بچه داشتن و نداشتن دست خودمون بود تا خیلیا رو به آرزوی دیدنه بچه ها ...

ممنونم گلم واقعا ای کاااااش دست خودمون بود ......

افسوس😔😔😔😔😔😔

خوبی عزیزم ؟دوباره از اول شروع کردی؟با کدوم دکتر؟ تو که یزد جنین داشتی

جنین داشت اونم 9تا فریز ولی متاسفانه عقل نداشت.

اینقدر دعواش کردم ی کمم شماها دعواش کنید .رفته شیراز پیش دکترش ایشونم تا تونسته بهش محرک داده که مثلا طبیعی اقدام کنه اخه همسرش اصلا مشکلی ندارن.سر پانکچرشم ماهرخ همینجوری هایپر شده بود و یکی دوماه طول کشید تا کامل خوب شه البته به این شدت نبود هایپریش.خوب یکی نیست بگه دختر خوب تو که میدونی وضعت اینه جنین اماده هم که داری این محرک گرفتنت چی بود؟