2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
فدات عزیزم.....  والا به نظرم منطقی نمیاد....  به هر حال تو آزمایشگاه لااقل از نظر ظاهری ...

مرسی عزیزم،سعی میکنم مثبت فکر کنم،ولی خود دکترا نمیزارن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم اره گذاشتم یخچال عصر میرم درمانگاه برام بزنن گونال و pdرو گونال روزی۳۰۰ واحد ۵ عصر دور ناف ...

مگه بیمه نیستین عزیزم؟میگم این گونال چجوریه؟روزی ۴ تا تزریق میکنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان الان از سونو اومدم ، فسقلیام دوتان. ظربان قلبشون رو هم شنیدم.هردو هم خوبن خدا رو شکر. سونو ...

ای جااااانم مبارکت باشه عزیزم 😍😍انشالله که ۱۲۰ سال قلب خوشگلشون بتپه 🙏🙏

سرخود دارو می خوای؟  وسطش یه سونو داره و آمپول آزاد سازی

از دکتر رفتن خسته شدم 

میخوام اون پنج روز قرص مصرف کنم بعد واسه سونو برم اگر فولی غالب داشتم امپول بزنم . هر چند میدونم نباید امیدوار باشم😔

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
دوستان الان از سونو اومدم ، فسقلیام دوتان. ظربان قلبشون رو هم شنیدم.هردو هم خوبن خدا رو شکر. سونو ...

الهی امین

عزیزم مبارکت باشه انشالللله به سلامتی و دل خوش بغلشون کنی💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اهان باشه عزیزم😘😄...زینب جون کتون چیه...گفتی تو ادرار نباید دیده بشه..ـعلائمش چیه

کتون یه ماده هست که اگر بدن زیاد گرسنه بمونه از چرخه سوخت گلوکوز به سوزوندن چربی ذخیره شده روی میاره(چرخه کتوزی) که یکی از محصولات جانبی‌ش کتون هست، بوی گرسنگی روزه دار هم مال همون کتونه

حالا اين کتون زیاد بشه از طریق ادرار دفع میشه و آز ادرار بدی تو ادرار هست، یعنی بدن داره گرسنگی میکشه 

سلام اناجون خوبی عزیزم؟

من خیلی وقته نیومدم تاپیک،،،اناجون برای بار دوم دوباره رفتم دکتر وسه تا جنین دیگه واسم انتقال دادن،،،امروز روز هشتم انتقالمه،،،سوالم راجب امپولای پروژسترون هست،،میخاستم بدونم اشکال نداره سر ساعت مشخص نمیتونم امپولا رو بزنم بعضی روزا یک سا عت یک ساعت ونیم دیر میشه اخه همسایه ام میاد واسم امپولا رو میزنه!!!اونم بعضی روزا نمیتونه سروقت بیاد😔مشکلی نیست؟؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

به همه مامانا ی موفق تاپیک هم تبریک میگم😍😍😍انشالله کهدامن همه سبز بشه🙏🙏🙏منم التماس دعا دارم از همتون🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
از دکتر رفتن خسته شدم  میخوام اون پنج روز قرص مصرف کنم بعد واسه سونو برم اگر فولی غالب داشتم ا ...

عزیزم خیلی سخته قبول دارم

قبلا هم استفاده کردی از این دارو؟ اگر آره که فکر کنم روز 5 پری باید شروع کنی و روز 10 سونو بدی، بر اساس اون آمپول آزاد سازی میدن

مررررسي ممنوون  فقط من ميترسم چيزاي گرم بخورم مثل گردو و موز و خرما چكار كنم اشكالي نداري عزيز ...

نه عزیزم اشکالی نداره 

فقط زیاده روی نکن

روزی 1 موز و چند تا خرما و یک دونه گردو 

4 مغز هم هر کدوم 10 تا مشکل نداره هیچ عالی هم هست

فقط در طی روز پخششون کن که همیشه بدنت مواد مغذی بهش برسه

دیگه کاهو ماست،  برنج و چای و چیزای سردی این قدر در طول روز داریم که خنثی میشن تازه