2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اين دوتا آزمايش رو ميبينيد آخه دكترم گفت باردار شدي بايد  قرص تيروئيد بخوري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سری اول هیچ دارویی نداشتم فقط روزی یه پروژسترون و دوتا استرادیول و یه آسپرین  ولی مثبت شد بتای ...

منم سه بار انتقال دادم الان روز چهارم انتقال هستم بار اول منفی بار دوم مثل خودتون قلبش تشکیل نشد البته با بتای پایین حالا اینبار همه چیز داشتم هیسترو و ای وی ای جی و هاش سی جی امید به خدا 

منم سه بار انتقال دادم الان روز چهارم انتقال هستم بار اول منفی بار دوم مثل خودتون قلبش تشکیل نشد الب ...

ان شاءلله ۱۰ روز دیگه خبر مثبت شدنتو بشنوم عزیزم 

پیشاپیش تبریییک 

😀😀😀😀😀❤

مشکل انعقادی هم داشتی ؟

خداجونم شکرت       
نی نی تپل جان شما جنینات را چند روزه انتقال میدادی بلاست هم میشدن و اگر بار اول برون هیچی مثبت شدی چ ...

بار اول جنینام ضعیف و دوروزه بودن 

بار دوم جنینام خوب و بلاست بودن 

بار سوم جنینام چهار روزه یعنی کامپکت بودن 

آزمایش ایمنی انعقادی دادم معلوم شد غلظت خون شدید دارم که آسپرین و روزی دوتا هپارین داشتم 

ایمنی هم فقط یه سی دی یه کم بالا بود که دوباره تکرار کردم نرمال شده بود 

بازم دکتر گفت برام محکم کاری پردنیزولون و سرم آی وی ای جی بهت میدم 

نمیدونم والا خودمم گیجم نه به سری اول که هیشکی امید نداشت ولی مثبت شدم نه به سری آخر که همه چی داشتم ولی منفی شد 

فقطططط خدا دوست عزیزم اونه که باید بخواد 

خداجونم شکرت