2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
دکتر یوسفی ،نوبخت،شاعف دکترای خوبی هستن

ممنون عزیزم باید کجا پیششون ویزیت بشیم چون اون موقع رفته بودم هیچ دکتریو نمی دیدم اگرم میدیدم نمیشناختم فقط میرفتم هر وقت تو یه اتاق سونو میشدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام  خانومای  گل من امروز  روزه 16 انتقالم هست روز دهم یه کوچلو خون لک قهوای دیدم فرداش هم یه کوچلو قهوای  دیدم بند کرد ولی امروز ببخشیدببخشید یه کم ترشح صورتی روشن بعدش یه کم قهوای بعد شیری دیدم اشکال نداره مشکلی پیش نمیاد الان شیاف پروژسترون  هم استفاده میکنم امروز یه کم فعالیت داشتم متونمتون بخاطر این باشه ممنون میشم راهنما کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم تیکرشو😍😍😍عزیزدلم ان شاالله به سلامتی گل پسرتو بغل بگیریییی.برای تک تک‌منتظرا و ما باردارا ...

😍😍 من تاریخ زایمان طبیعیم 16 شهریور میشد، که 40 هفته بود، سزارین باید 2 شهریور میبود، ولی یه کوچولو عفونت ادراری داشتم و ترشحاتمم زیاد شده بود، گفت بهتره چند روز جلوتر باشه، گفت حس میکنم ممکنه دردت بگیره و خطرناکه😑 حالا با اینکه چند روز فرقشونه ولی من ترجیح میدادم همون به وقتش باشه، حالا دکتر میگه زود که نیست به موقعست، 37 هفته و 2 روز میشم، حالا توکل بر خدا🙏

هيچي 🤣🤣🤣🤣 البته يذره عضلات پام و زير شكمم ميگيره همين نه فعلا نگفتم انشاالله فردا آز بدم بعد مي ...

ان شاءالله که تا آخر همینطور باشی و بارداری راحتی داشته باشی بارداری راحت هم نعمتی بخدا 

دعا کن عزیزم خیلی دعا کن این لحظات زیبا قسمت همه منتظرا بشه   

هیچ وقت ازمایشت مثبت نشد

سری اول هیچ دارویی نداشتم فقط روزی یه پروژسترون و دوتا استرادیول و یه آسپرین 

ولی مثبت شد بتای بالایی هم داشتم ولی چون قلبش تشکیل نشد سقط شد 

این دوبار که منفی شدم بعضی اوقات که فکر میکنم باورم نمیشه که بار اول مثبت شده بودم 

😂

خداجونم شکرت       
سلام  خانومای  گل من امروز  روزه 16 انتقالم هست روز دهم یه کوچلو خون لک قهوای دیدم فر ...

سلام آزمایش ندادی گلم؟؟؟ زنگ بزن مرکز شاید لازم باشه پروژسترون رو زیاد کنی یا اگه آسپرین داشته باشی شاید قطعش کنن

خداجونم شکرت       
سلام آزمایش ندادی گلم؟؟؟ زنگ بزن مرکز شاید لازم باشه پروژسترون رو زیاد کنی یا اگه آسپرین داشته باشی ...

امروز خواستم برم آزمایش بده برام جور نشد فردا انشالا میرم تماس گرفتم جواب ندادن نگرانم

امروز خواستم برم آزمایش بده برام جور نشد فردا انشالا میرم تماس گرفتم جواب ندادن نگرانم

عزیزم به احتمال زیاد این لک ها برای لانه گزینی هستش 

ولی ان شاءلله فردا که جواب آزمایشتو گرفتی به مرکزت زنگ بزن تا راهنماییت کنن💜

خداجونم شکرت       
ان شاءالله که تا آخر همینطور باشی و بارداری راحتی داشته باشی بارداری راحت هم نعمتی بخدا  دعا ک ...

فدات بشم انشاالله 

با  آز مثبت مارو خوشحال كني به اميد خدا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلااام دوست عزیزم.خوبی؟گل دخترت خوبه.خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا. حالا یهویی اومد.قسمت شد حالت را ...

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر،شما خوبی گل دختری خوبه؟😍هر موقع بودی عکسشو میزارم براتون🥰