2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مررررسي ممنوون  فقط من ميترسم چيزاي گرم بخورم مثل گردو و موز و خرما چكار كنم اشكالي نداري عزيز ...

من که میخوردم اینارو اما زیاده روی نمیکردم💜💜و در کنارش خیار اینا هم تو روز بخوری میشه متعادل

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم اصلا شلوار نمیپوشم با شلوار که دراز میکشم واقعا اذیتم میکنه💜💜

پس چیکار میکنی آرامش جون خلاصه باید یا شلوار یا دامن پام باشه دیگه مخصوصا که هر روز یکی میاد کارامو انجام بده نمیشه نپوشم

خدا جونم شکرت...
بچه ها مرکز ابن سینا که دکتر طرازیم اونجاست آدرسش کجاست؟ آخه دوتا ابن سینا داریم

فکر کنم شریعتی یخچال هستش🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پس چیکار میکنی آرامش جون خلاصه باید یا شلوار یا دامن پام باشه دیگه مخصوصا که هر روز یکی میاد کارامو ...

من پیراهن بلند نخی  میپوشم از این ساحلی ها استین کوتاه . حلقه ای بندی و بلند همه نمونه هم داره  

زیرش ازادیه 😀یا شورتک نخی 

چون با لباس زیر هم عفونت میگیرم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
آره گلم دیروز شما کی باید بری؟ 

من شنبه باید برم...چطور بود انشاالله همه چی اوکی بود دیگه؟؟

زینب جون من زیردلم سمت چپ تیر میکشه..نگرانم میکنه..شماهم اینطوری هستین..حالمم افتضاح بهم میخوره نمیتونم زیاد چیزی بخورم ...😩😩

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
گلم احتمال 99 درصد هماتوم هست ولی چون غلظت خون داری زنگ بزن مرکز احتمالا آمپولات رو بیشتر می کنن، ...

عزیزم شب دو تا پروژسترون ، صبح یه شیاف دارم.

هپارین و آسپرین هم دارم.

ولی قطع نکردم.

صبح ساع ۷ دیدم ، دیگه دراز کشم دیگه ندیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزی گونال اف هست که۶ تا نوشته  که ۲۴ تا نوشته روزی۴ تاpd homog ارگالوتران هم۴ تا چقدم گرو ...

یعنی بهت نگفته با کدوم شروع کنی؟!! یا ساعتهاش رو نگفتن؟ 

یا در مورد نحوه زدنش سوال داری؟ 

آره خیلی گرونن🥴🥴🥴🥴

حواست باشه، یخچالی هستن ایناها

من پیراهن بلند نخی  میپوشم از این ساحلی ها استین کوتاه . حلقه ای بندی و بلند همه نمونه هم داره ...

چه خوب من اصلا به دامن و پیراهن عادت ندارم خودم خندم میگیره وقتی پیراهن میپوشم😂😂 نمیدونم چرا نمیتونم باهاش کنار بیام حالا دامن باز ی چیز که انم باز کش داره 😒😒

خدا جونم شکرت...
الان مثلا تو سیکل انتقالم با روزی ۶ استرادبول  و هرروز آنوکساپارین میزنم  روز ۱۴ قاعدگی ...

سلام عزیزم.اگه پیاممو دیدی درخواست دوستیمو قبول کن.منم تو انتقالهای پیشین مشکل شما رو داشتم ولی این سری که مثبت شدم روز سیزده پریودی ضخامت اندومترم ۷/۲ شده بود. شاید بتونم کمکت کنم

من شنبه باید برم...چطور بود انشاالله همه چی اوکی بود دیگه؟؟ زینب جون من زیردلم سمت چپ تیر میکشه..نگ ...

تو سونو که خوب بود، ولی گفت آزمایش ها هم باید بیاد و خوب باشه تازه اون موقع 80 درصد میگیم سالمه

توکل به خدا دیگه

واسه تهوع و استفراغ اگر زیاد بالا میاری مثلا بالای 5_6 دفعه حتما یه فوق تخصص گوارش برو، نذار کتون تو ادرارت دیده بشه خصوصا که دو قلو داری

خداییش یه بار، دو بار استفراغ در روز رو میشه تحمل کرد بیشتر آدم داغون میشه

ان شاالله واسه شما هم هفته آینده همه چی عالیه

چه خوب من اصلا به دامن و پیراهن عادت ندارم خودم خندم میگیره وقتی پیراهن میپوشم😂😂 نمیدونم چرا نمیتو ...

مدلای خوشگل هست 

من که قبل بارداری هم میپوشیدم اینقدر راحته 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم