2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مرررسي خيلي سخت بود ولي تموم شد روزاي بدي بود ولي آخرش خوب بود  ببين بعد پاكي يه روز درميون بر ...

خواهش گلم

رویال ژل چی هس؟

استرس شوهرم واسه کاراشه یکسره درگیره اون گرمه خیلی

من باید خودمو ببندم ب گرمی جات

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من نشنیدم ولی انوکسا گروه در B تو بارداری هست با وزن مولکولی پایینتر هپارین گروه C هست با وزن ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی بخدا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهش گلم رویال ژل چی هس؟ استرس شوهرم واسه کاراشه یکسره درگیره اون گرمه خیلی من باید خودمو ببندم ...

رويال ژل تقويتي عاليه واسه تخمكات و بارور شدن حتما بگير 

خودتم زياد چيزاي گرم نخور متعادل بخور رحم نبايد بيش از اندازه گرم بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر، باید 10روز بخورم تا پری شم؟ ببخشا خسته ات کردم هی سوال میکنم 

نه عزيزم فقط اينو نميدونم 😂😂😂

الان هر كي بدونه جواب ميده اگه كسي جواب نداد يادم بنداز فردا از مركز بپرسم واست

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهری من تقریبا 5ماه پیش رفتم پیش دکتر توکلی و باهاش ویزیت شدم ایشونم نظر دکترمو تایید کردن الان تم ...

والا چی بگم عزیزم اینقدر که ذهنم همیشه درگیر شماست همیشه دنبال پیامات میگردم تابیایی بگی مثبت شدی برات دعا میکنم ایندفعه دیگه نتیجه بگیری روز عید غدیر به نیت شما صلوات میفرستم تقدیم میکنم به مولا علی(ع )

😍😍خدایا شکرت
رويال ژل تقويتي عاليه واسه تخمكات و بارور شدن حتما بگير  خودتم زياد چيزاي گرم نخور متعادل بخور ...

مرسی عزیزم ازحرفات اسکرین گرفتم همشوممنون اینم میخرم قیمتشونمیدونی گلم

باشه گلم نمیخورم راستی اسیدفولیکم بایدبخورم

ب نظرت ازکجامیشه فهمیدتخمک آزادشده؟

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤

@آزی25776‍ 

کجایی دختر؟ حالت چطوره؟ بهترشدی؟ بیاازخودت یه خبری بده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستای گلم اگه دوست داشتین ازته دل دعا کنید برا خواهر من الان بار ششم هست که انتقال داده دیگه جنین نداره ازخدابخواهید کمک کنه مثبت بشه پیشاپیش ازهمتون سپاسگزارم اگهصلوات فرستادین لایک کنیدتامنم براتون صلوات بفرستم😘😘😘

😍😍خدایا شکرت
عزیزم خیلی خوشحالم دوباره میبینمت که در حال رفع مشکلی هزار ماشالله بهت دختر قوی گروه😍🤗

فدات خواهری.خوبی خودت؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مصی جان من شنیدم دوز زیادش اشکال نداره کمش نکن.مثلا امشب بزار دوباره فردا شب بزار😍😙انشاللله هم چیز ...

ممنونم عزیزم. ❤️باشه همین کار رو‌ می کنم. این چند روز اینقد استرس بهم وارد شده واقعا کم اوردم و‌تحملم کم شده. تا خون رو دیدم زدم زیر گریه. با اینکه قبلا زیاد دیدم اینجا برای بچه ها پیش اومده