2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم من جفتم مارژینال بود تو ان تی یعنی لب ب لب دهانه رحمِ.بعبارتی خیلی پایین بود..منم اکثر روز درا ...

خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله به سلامت نی نی رو به دنیا بیاری 😍ممنون از توضیحت😘😘

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت برم ممنون از راهنمییت😘 هماتومم ۸۱در۶۱میلی متره😒

هماتومت تقریبا بزرگه عزیزم.مال منم ۵۰ میلیمتر بود که هنوزم هست!البته برای من خونریزی نداشت خداروشکر و اینکه هم سونو هم دکتر گفتن سایزش مهم نیست فقط مهم اینه هماتوم کجا قرار گرفته باشه و چقد خطر داشته باشه.واسه من جای بدی نبود و مشکلی به وجود نمیاورد.ولی خب هنوزم خیلی مواظبم.توام مواظب باش عزیزم،ان شاالله هم جفتت میره بالا هم هماتومت از بین میره.برای هماتوم هم باید شیاف داشته باشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم سونو انگلیسی تایپ شده منم ترجمم زیاد خوب نیست عکس سوتو رو میزارم هر کی سر در میاره لطف کنه ی ...

باشه خانمی عکس سونو رو بذار.مشکلی‌نیست نگران نباش.فقط راهش استراحت و مواظبته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه گلم نشدم البته از امروز لک میبینم احساس میکنم دارم میشم امیدوارم باز شه چون فردا سونو دارم  ...

سه روز

آخه فکر نکنم باردار باشم از این شانس ها ندارم که 

چای زعفران و گرمی انقدر خوردم بازم نیومد 

عصبیم کرده 

من تا حالا سابقه عقب انداختن نداشتم 

خیر ببینی دوستم که انقدر کامل توضیح دادی ممنون همه برای بار دوم سونو باید ۹ سیکل برن یا مورد به مور ...

نه عزيزم روز دوم پريود بري بعد دكتر باز ميگه هفته بعد بيا كه ضخامت اندومتر رو ببينه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکه عزیزه دلم انشالله بسلامتی بغلش کنی میشه لطف کنی بگی استراحتت در چه حد بود؟

فدات بشم ممنون ايشالا قسمت خودت 

عزيزم سه روز اول استراحت زياد داشتم فقط واسه نماز و غذا و دستشويي بلند ميشدم دارز كشيده بودم بعد اون تو خونه قدم ميزدم از روز ٥هم ارم غذا درست ميكردم ولي ظرف نميشستم بعد ديگه از ٩انتقال راه ميرفتم جمع و جور ميكردم خونه رو ولي كار سنگين اصلا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آنا جان خیلی خوشحالم که برگشتی و پستتو می بینم عزیزم.انشاالله همه ی گرفتاریهات رفع شده باشه

فدات عزیزم.... 

منم دلم براتون لک زده.... 

میدونم درکم میکنین که نمیتونم مثل قبل کنارتون باشم اما دلم بیش از هر زمانی پیشتونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی وچولوهات خوبن.انشالللله دعا میکنیم مشکلت هر چه زودتر حل شه.من که همیشه میگم خدا خیرت ...

فدات عزیزم..... 

با داشتن دوستای گلی مثل شما خیر ناب مال منه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میکرو چیه دیگ😭 روپست قبلیت اومدم جواب بدم چرانشد😭😭😭

همون ivf عزيزم 

وای بچه ها من رفتم دستشویی عذر میخوام فشار بهم اومد روز سوم انتقالمم اعصابم خورد شده خیلی ناراحتم نک ...

دختر این چه حرفیه؟ 

این وروجکها بیدی نیستن به این بادها بلرزن.... 

فشار چیه بخواد بگیره زلزه 10 ریشریم کاره ای نیست.... 

میکرو چیه دیگ😭 روپست قبلیت اومدم جواب بدم چرانشد😭😭😭

تو میکرو جنین رو تشکیل میدن بعد به رحمت انتقال میدن.... 

برا لقاح هم اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن.... 

تو میکرو جنین رو تشکیل میدن بعد به رحمت انتقال میدن....  برا لقاح هم اسپرم رو داخل تخمک تزریق ...

چقدخوووب هزینش چقده؟

من ک فعلادارم طبیعی اقدام میکنم 

ی سوال میشه دکترنگه ولی خودم برم واسه آی یوای؟

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤