2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
حالا چرا رحم اجاره ای خواهر؟خوب تخمک اهدایی بگیر .من نمیدونم چرا اصلا با این رحم اجاره ای خو نمیگیرم

سلام عزيزم 

بخاطر اينكه رحم اجاره اي جنين خودت

اما تخمك إهدائي جنين اسپرمش از شوهر ولي تخمك از يك ناشناس

لیانا جون میشه یه لطفی برام بکنی.اگه تونستی میشه تعداد ضربان دستت رو تو یه دقیقه برام بگیری و بگی چن ...

عزيز دلم الان همسرم گرفت ٨٤در يك دقيقه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیانا بیا در گوشت ی چیزی بگم 👂 فکر کنم ناز دختر تو دلت داری🥰

واي دريا جون از كجا ميدوني 😍😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به روی ماه تک تکتون..... 

چقدر خوشحالم با خبر خوب تاپیک رو باز کردم..... 

اینو به فال نیک میگیرم..... 

انشالله تو این مدت پر از خبرای خوب بوده..... 

لیانا، پناه جون مامان شدنتو مبارک.... 

فعلا این دو خبر خوشگله دیدم.... 

انشالله کلی از این خبرای خوب بوده..... 

دوستای گلم اگه بدونین چقدر دلتنگتونم..... 

ثمین جون اسمتو دیدم یه ذوقی کردم.... 

انشالله به زودی خبر خوشگله تو رو هم بشنوم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون ليانا جان ايشالا  وقتي ميگي اگر خيالم راحت ميشه😘 ايشالا تو فردا انرژي مثبت رو برسوني&n ...

خورشيد جونم به بي بي چك فكر نكن فردا برو آز گلم 

سلام به روی ماه تک تکتون.....  چقدر خوشحالم با خبر خوب تاپیک رو باز کردم.....  اینو به ف ...

انا جونم سلااااام.خوبی مهربون؟شدیدا دلتنگتیم.ان شاالله خودت و خونواده ی مهربونت همیشه شاد و سلامت باشین😍😘❤ اره خداروشکر امروز دوتا خبر خوشگل داشتیم.امیدوارم همینطوری واسه تک تک منتظرامون جشن مامان شدن بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عدد بتات بالا بود مال منم ۱۵۰۰ بود حدسم اینه ک دختره

ممنون دريا جون پس يدونه ني ني دارم ❤️❤️

عدد بتات بالا بود مال منم ۱۵۰۰ بود حدسم اینه ک دختره

وای اره بتای منم بالا بود و دختر بود😍😘

البته لیانا جون روز ۱۲ انتقالش بتاش انقد تپلیه ماشالله،ممکنه دوقلو باشه😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زرنانی پنجشنبه‌ها کلینیک نیکان میره از ۹ تا ۱۲ فکر میکنم یکشنبه و سه‌شنبه‌ها هم میره گاندی تا جایی ...

نوبت دهیش طولانیه؟چه روزایی میتونیم زنگ بزنیم برا نوبت دهی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جونم سلااااام.خوبی مهربون؟شدیدا دلتنگتیم.ان شاالله خودت و خونواده ی مهربونت همیشه شاد و سلامت با ...

خدارو شکررررر.... 

ما که فعلا درگیر مشکلمون هستیم.... 

تاوان اشتباه اعتماد به دیگران رو میدیم.... 

اما بازم شکررررر..... 

بالاخره مشکل مالی یه جوری حل میشه مهم اینه عزیزام و دوستام سلامت و شاد باشن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان امروز ان تی رفتم، خوب بود تو سونو، دیگه منتظر آزمایش ها هم هستیم، ان شاء الله قسمت همه منتظرا 🤲🤲🤲🤲خیلی برای همه دعا کردم چه مامانهای منتظر چه مامان های باردار 

ببخشید زودتر نیومدم، خیلی خیلی حالم خراب بود، یعنی با یه وضعی رفتم امروز سونو،

دکتر بعدش منو دید گفت حتما فوق تخصص گوارش برم

الان یه مقدار بهترم

زرنانی بیمارستان گاندی و بیمارستان نیکان هست توکلی رو نمیدونم اما فکر کنم ابن سینا هست

من پیش توکلی رفتم توی ابن سینا ولی نظرش این بود که سرم به درد من نمیخوره دوست دارم نظر زرنانی رو هم بدونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....