2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام صبح بخير دوستان يك سوال دارم  خانم دكتر طررازي مگر ابن سينا  كار نميكنن؟ صبح زنگ زد ...

فکر کنم بیمارشتان بهمن باشن💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه لیانا جان. خدا رو هزار مرتبه شکر. انشاءالله صحیح و سالم بغلش (ون) بگیری❤️❤️

ممنوون مصي جون ايشالا جفت ني ني هات سالم باشن گلم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام میگم من امروز  روز 15 انتقالم صندلی گذاشتم ظرفظرف و شستم لباس گذاشتم داخل لباس شوی رو کابی ...

میتونی امروز ازمایش بدی💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارک باشه لیانا جون به سلامتی بغلش کنی . بیمارستان بهمن چه کسی براتون انتقال دادند ؟

ممنوون گلم دكتر ژيلا عابدي اصل🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها خوبین؟

دوستان من فمیبیون 2پیدا نمی کنم تهران کجا داره خبر دارین؟

بعد من هر 12روز یکبار پرولوتن می زنم البته اینم مشابهش خریدم نداشت خودش جاش سفت شده قرمز و میخاره خیلی اشتباهم این بود اولی زدم اوک بود دومی همون سمت زد هسرم گفت 12روز گذشته چیزی نمیشه خیلی می خاره جاش 

@زینبی_بابا     عزیزم‌خوبی؟امروز سونو ان تی داشتی؟بیا از خودت و‌ وروجکت‌بهمون خبر بده❤ ان شاالله که همه‌چی عالیه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مبارک باشه عزیزم انشااله به سلامتی شما مشکت چی بود برا آی وی اف

ممنوون گلم 

مورفولوژي همسرم دو درصد نرمال بود ❤️❤️

سلام عزیزم از دیشب بخدا ب جای تو استرس داشتم خداروشکر ک مثبت شده تبرییییییک میگم گلم💃💃💃💃😘😘😘😘 ...

فدااات بشم عزيزم اين استراسا هم قشنگه 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها دارم گريه ميكنم اين واقعيه 😭😭😭😭باورم نميشه درسته 

عزیزم مبارکت باشه انشالللله به سلامتی بغل بگیری💜💜💜💜

فدااات بشم عزيزم اين استراسا هم قشنگه 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

تبریک میگم عزیزم به سلامتی دل خوش 9"رو بگذرونی یادم بود گفته بودی امروز آزمایش میدم با استرس دنبال پستت بودم 😅

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم مبارکت باشه انشالللله به سلامتی بغل بگیری💜💜💜💜

فدا ت بشم گلم ايشالا شما هم ني ني تو سالم بغل كني 😍😍😍❤️❤️❤️❤️

عزیزم یه سوال من که سل فری دادم بازم باید غربالگری دوم رو برم؟؟

عزیزم سل فری چند شد و کجا دادی؟💜💜