2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هایی که میکرو موفق داشتین لطفا بهم بگین که بعد از انتقال ترشحاتتون چه رنگی بوده؟؟آخه من تو ...

گلم ان شاالله مامانی

ولی من توجه نکردم اون موقع

شیاف هم واژینال میذاشتم دیگه کلا نمی دونم چه شکلی بود

سلام. دی اف ای همسر من قبلا۸۷بود الان شده ۲۳ .شستشوی مرتب ب ی ض ه ونزدیکی زیاد رو پایین اومدن دی اف ...

من اهوازم فعلا دکتر زنانم این دکتر رو معرفی کردن گفتن ازمایشو تکرتر کنین و ی سونو رنگی بده بعد نظرمو میگم منم چندتا دکتر دیگه میبرم پنجشنبه نوبت سونو داره

شما الان با طرازی داری ادامه میدی؟ کدوم آزمایشگاها رو قبول داره؟

من یه ویزیت پیشش رفتم ببینم نظرش چیه.یه سری آزمایش برام نوشت و گفت ذخیره تخمدانمم باید تکرار کنم چون مال دو ساله پیشه. گفت ابن سینا خوبه.پرسیدم میتونم شهر خودمونم برم مرکز ناباروری گفت آره

آخه چرا استرس پیش کی رفتی؟ اکو رو که خودم داوطلبانه میگم بنویسه بعدا

دکتر حافظی  فقط ب خدا دلیل استرس اینه هرچی میپرسی جواب نمیده 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
به خاطر هیدروپس پرسیدم گفتم اگر منفی هستین رگام زده باشین ان شاالله خدا به زودی براتون جبران کنه گ ...

انشالله دیگه واسه بعدی سالم بیاد بغلم😍خدا نینیه تو شکمتو حفظ کنه و سلامت برسونه بهتون😍😍

دوستان باردار تا کی انوکسا رو استفاده کردین؟؟

ب من دکتر گفت تا ۲۰ هفته بزن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اگر رفته که خیلی خوب نیست، دوست ندارم امید الکی بهت بدم ولی باز نظر دکترت و سابقه پزشکی شرط اصلی هست ...

اخ اخ زینب جان دل من از این قضیه خون همسرم تو این مورد اصلا منو همراهی نمیکنه دوس داره همه خانواده ریز مسئلمون بدونن انگار همه دکترن و من انقدر از این موضوع ناراحتم و اذیت میشم ولی بازم کوتاه میام. همش پیشنهاد میده با فلانی و بهمانی برم دکتر و... انگار باید خانوادهامون از کل مسائل پزشکی خبر داشته باشن وگرنه تنهایی نمیتونه تحمل کنه . من خودم خیلی دهن قرصم ولی اون اصلا اینطوری نیست خیلی حرصم میده.ناگفته نماند خداییش تا امروز خانواده اش با من تو این مورد بیشتر همراهی و همدردی کردن و میگن اصلا بیخیال بچه شو ادامه نده ولی روزگار و ایام که همیشه خوب و خوش نیست آدم ها به وقتش بدونن زخمات کجاست به همون نقطه ضربه میزنن     

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
دکتر حافظی  فقط ب خدا دلیل استرس اینه هرچی میپرسی جواب نمیده

عزیزم نگران نباش چیزی نیست ان شاء الله، حالا من باید به دکترم اصرار کنم واسه بررسی های جانبی بیشتر

مشایخی، خیلی ریلکسه بهش گفتم دوست دارم اکو قلب جنین بدم چپ چپ نگام کرد😐