2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

واي عزيزم ايشاالله اشتباه شده دوستان هر كي ميتونه به آيت اكرسي واسه ني ني آزي جون بخونه انشاالله كه خدا كمكش كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من سه‌شنبه انتقال دادم، روزی ۳ تا شیاف دارم و ۳ شب درمیون یه آمپول.

عزيزم الان علايمي چيزي داري ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه دانش نرو گلم، مثل قبلا ها نیست  یا این سینا آز ذخیره بده یا رویان

عزیزم آز ذخیره حتما باید مرکز ناباروری باشه؟ من تو یه آزمایشگاه معمولی تو شهر مون دادم شد 5.9 ولی بهش شک دارم تو تخمک کشیمم فقط ده تا تخمک داشتم و اینکه هر کی ذخیره اش بالا باشه پلی کیستیک میشه؟ ولی من پلی کیستیک نیستم چند بار از طراری پرسیدم که گفتش پلی کیستیک نیستی

عزیزم منظورم اون یکی برگه بود که دو خط نوشته داشت.

آها نوشته با روغن مصطکی شکم رو مالش بدم شکلش هم کشیده، 30 بار از پایین راست شروع میشه میاد بالا و به پایین سمت چپ ختم میشه 

3 بار هم روی معده از بالا به پایین 

ختم 40 روز یاسین برای سلامت جنین

عزیزم آز ذخیره حتما باید مرکز ناباروری باشه؟ من تو یه آزمایشگاه معمولی تو شهر مون دادم شد 5.9 ولی به ...

آره گلم، اون موقع خیلی تاکید کردن جای دیگه نرم

نه لزوما با 5.9 میشه پلی کیستیک هم نشد

من فقط نمای پلی کیستیک داشتم نه علائم دیگه 

عزیزم آز ذخیره حتما باید مرکز ناباروری باشه؟ من تو یه آزمایشگاه معمولی تو شهر مون دادم شد 5.9 ولی به ...

واسه شما همین درسته احتمال زیاد این دوستمون بحثش فرق داره موضوع چند دهم هم براش حیاتی و سرنوشت سازه

واسه شما همین درسته احتمال زیاد این دوستمون بحثش فرق داره موضوع چند دهم هم براش حیاتی و سرنوشت سازه

با این ذخیره فقط ده تا تخمک؟ کم نیست به نظرت

نمای پلی کیستیک یعنی چی؟

تاخیر دومین پریود بعد انتقال منفی معمولا چند روزه؟

ببین اصلا به زمان بندی خدا شک نکن منم از سه سال پیش خدا میدونه کاری نبود که انجام ندم، راهی نبود که ...

اره واقعا. همینجوره

ان شالله خدا به ماهم لطفی بکنه و بذاره بچه مونو ببینیم🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

واااایییی خدای من

تمام بدنم مورمور شد وقتی پیامتو خوندم. چرا اخه😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
با این ذخیره فقط ده تا تخمک؟ کم نیست به نظرت نمای پلی کیستیک یعنی چی؟ تاخیر دومین پریود بعد انتقال ...

نه عزیزم اصلا کم نیست 

احتمالا دوز داروهاتو زیاد نداده

نما پلی کیستیک یعنی فقط تو سونو نشون میده ولی نا منظمی پری نیست، یا موهای زائد روی چانه بالای 20 عدد