2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ها من امروز انتقال دادم.لکه دیدم.احتمال داره لاته گزینی روز اول بشه؟؟؟؟

سلام عزیزم خوش اومدی 

نه اون واسه اسپکولوم هست واژنت رو زخم کرده 

مهم نیست 

یا اگر انتقال فرش داشتی جای زخم پانکچره

ان شاالله مامانی به علائم فکر نکن اذیت میشی 

گلم نترس واسه همه میدن همه جا گاهی هم سونو سه بعدی یا چهار بعدی میدن فقط زود نده غربال دوم رو و مع ...

ا کی بدیم غربال ۲رو از همه بهتره؟؟؟؟؟چند هفته باشیم؟🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
هیییییییععععععععع خواهر😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

بابا اگه این قدر که دل من برات روشنه خودت امید داشتی حل شده بود

اصلا رو پیشونیت نوشته طبیعی😍😍😍

ان شاالله یه جور باردار شی خودت باورت نشه، تازه شیره به شیره بشن بچه هات

سلام دوستان گلم شبتون بخیر من امروز روز سوم پریودم رفتم مرکز و دارو هامو دادن میشه راهنماییم کنید 

شبی دوتا گونادوپین ۷۵

و دوتا +یک اب =پرگووریس150 

طریقه زدن رو بهم میگید ؟

زینبی جان اینا خیلی قویه درست میگم ؟

کیا از این دارو داشتن و نتیجه رو بهم میگید لطفاً 

تایم پانکچرت خوب بوده که 🤔🤔🤔تا 4 بعد از ظهر حتی فرصت داشتی من 1و 10 دقیقه شب زدم ساعت 13 پس فردا ...

احتمالا براي من زودتر ازاد ميشه ...دو تا امپول با هم داده بود بهم 

من روز۱۲ انتقالم ولی جرئت ندارم بی بی بزنم میترسم 

جنين بلاست بوده عزيزم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام کسی تازگی قرص اوابوست گرفته؟ باید بگیرم هیچ جا نداره

عزيزم داروخانه دكتر فتحي بغل بيمارستان دي همه قرصاي كمياب رو داره ببين تو نت شمارش هست بزن بپرس ولي داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷