2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام بجه ها جون من هفته هفتم هستم ولي اصلا علايم ندارم😖😖😖بنظرتون طبيعيه يا ن؟؟

عزیزم نگران نباش منم علامتی ندارم خدا خودش حافظ همه فرشته های تو دلم باشه

خدا جونم شکرت...
عزیزم نگران نباش منم علامتی ندارم خدا خودش حافظ همه فرشته های تو دلم باشه

مرسي عزيزم🌹🌹🌹توكل به خدا مكنيم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهدا جون  ،آزم دوازدهم بود منفی شدم 😞

عزیزم ایشالا به زودی مامان میشی 

نباید خودتو ببازی این مسیر خیلی انرژی می خواد 

من هم ۶ شهریور از دکتر نصر وقت گرفتم شروع کنم توکل به خدا ایشالا هر دو خیلی زود مامان نیشیم عزیزم 

دوستم مطمئنم خدا کمکمون می کنه و بهمون نی نی میده

عزيزم روزي كه خون روان ميشه رو روز اولت حساب كن و سعي كن همون روز يا فرداش بري سونو. از منم با دو سه ...

میدونی که متاسفانه دکتر چوبساز سه روز در هفته مطبه و ماها هم مجبوریم خودمو تنظیم کنیم با دکتر ، اتفاقا من بخاطر کورتاژی که داشتم مشکل ضخامت دارم خیلی از الان استرس دارم که بالا نره  ، انشاله خدا بهمون اولاد صالح بده و دلمون شاد شه😘😘

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
میدونی که متاسفانه دکتر چوبساز سه روز در هفته مطبه و ماها هم مجبوریم خودمو تنظیم کنیم با دکتر ، اتفا ...

ميدونم عزيزم تهرانم فقط سه روز بهش دسترسي داريم 

خيالت راحت باشه دكتر خيلي باوجدانيه و كم كاري نميكنه اگه فكر ميكني نكته اي هست كه لازمه بدونه خودت حتما بهش بگو توجه ميكنه به حرفاي بيمار و راهكار لازم رو ميده 

سواليم داشتي روزايي كه نيست زنگ بزن گاندي با ماماها صحبت كن ازش ميپرسن جواب رو بهت ميگند 

انشالله به حق درد و رنجي كه كشيدي اينبار خدا ني ني هاي سالم تو بغلت بگذاره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ميدونم عزيزم تهرانم فقط سه روز بهش دسترسي داريم  خيالت راحت باشه دكتر خيلي باوجدانيه و كم كاري ...

ممنون ازت عزیزم ، هممون توی این راه سختی زیاد کشیدیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر ، از ته دلم ارزو میکنم هیچ زنی روزگاری که من بخاطر رسیدن به بچه داشتم رو تجربه نکنه که هر روزش عمیقا قلبمو بدرد آورد ، به امیدخدا شما هم استراحتی به جسم و روحت بده و با تجربه ببشتر برو برای مابقی ماجرا ،، خوشحال باش که رحمت باهات همکاری کرده و جنین رو پذیرفته و بازم میپذیره به امیدخدا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الانم بستری هستی؟ فیبرومت چند سانت بود قبل بارداری؟ ساب سروزال بود؟ 

زینب جان 

راهی هست سرویکس بیشتر بشه 😕

من سرکلاژ کردم ولی باز میترسم کمتر بشه؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
زينب جون الان برات آيت اكرسي ميخونم عزيزم  ايشالا كه زودتر حالت بهتر بشه از دست اين تهوع راحت ...

خیلی ممنون عزیزم،ان شاء الله شما هم مامان بشی ولی بارداری راحتی داشته باشی 

دیگه واقعا گریه ام در اومده بود، سرم ضد تهوع تو دستم حالم بهم خورد خیلی زور داشت 

آره گلم میشه 

زینب جان شما اطرافتون کسی رو نمشناسی که معروفن به اینکه نفسشون حقه؟؟

ما تو شهرمون یه اقای مسنی هست خیلی پیر شدن ولی هنوز این ویژگی رو دارن

رو اب دعا میخونه از قران. برا هرچیزی. حتی یه بار برا یه اقایی دعا خونده بود رو اب گفته بود بده به خانومت ۲۰ روز دیگه زنت باردار میشه. که اینجوری هم شد

خواهرم شیر نداشت. شیرش کم بود. براش یه دعا خوند رو اب. خواهرم اون ابو خورد بعد دیگه شیرش سرریز میشد

اگه بشناسین خیلی خوبه. حداقل بتونین یه چیزی بخورین. گناه دارین😕😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بجه ها جون من هفته هفتم هستم ولي اصلا علايم ندارم😖😖😖بنظرتون طبيعيه يا ن؟؟

فدات شم برو خدا رو شکر کن مثل من خوبه آخه 

اگر سونو رفتی که اصلا نگران هیچی نباش، آنا، مامان سبحان، zizi و خیلی های دیگه علامت نداشتن