2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
والا خواهر جون دروغم چیه...خیلی عالی بودی❤❤❤

دارم به جبران صبح الان ورزش میکنم😂😂😂دوباره جون گرفتم. اخه میدونی چیه چندماه پیش قبل از انتقالم یه سیکل نچرال داشتم که تو روز ۲۰ ام یه فولیکول ۲۰ میلیداشتم و ضخامت اندوم ۸/۶ و سه خطی بود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم به جبران صبح الان ورزش میکنم😂😂😂دوباره جون گرفتم. اخه میدونی چیه چندماه پیش قبل از انتقالم یه ...

چقدر عالی بوده...ماشالله💚فقط روحیه اتو حفظ کن و نذار حرف هیییچ کسی روت تاثیر بذاره...خودت بهتر از هرکسی به شرایطت اگاهی و مهم اینه که خودت راضی باشی که خداروشکر هم چندماه پیش هم الان خیلی خوبی...بعدشم نچرالی ها خواهرجان....هزارنفر با کلی دارو و هورمون ارزوی داشتن شرایط الان شمارو دارن...تازه با سیکلای اصلی نه سیکل نچرال💪💪💪💕💕💕

مامان آینده جون، ایشالا تا چند روز دیگه بهترین روز زندگیت رقم بخوره، میخواستم بدونم مثلا تو این روزا ...

فدات مهربونم🌻🍃🍀

من صبونه که نون پنیر گردو یا شیره انگور خیلی کم البته.. یا مربای به... الانم دلم زیتون میخاد😁😁😁

ناهار تا حالا... قیمه،کته مرغ،کباب،جوجه...

شامم بیشتر سبک بوده مثلا تخم مرغ ابپز یا یکم ماست چکیده .. ی کوچولو روش زیره میریزم.. سیب زمینی ابپز و کشک بادمجون بدون سیر.

در کل سعی میکنم درروز همش گرمی یا سردی نخورم.

ادویه هام فقط نمک و زردچوبه اونم خیلی کم.

البته به مرغ فلفل سیاهم زدم ک گرم شه.

سبزی خوردنم امروز خوردم یکم شاهی و ریحان و نعنا..

همه غذاها در حد اعتدال .... وعده های بیشتر اما سبک تر.🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پانکچرم دو ماه پیش بوده. ماه قبل قرار بود انتقال داشته باشم اما چندتا کیست داشتم هر دو طرف کنسل شد. ...

بخاطر کیست من قبلا این مشکل رو داشتم تخمدانا درد میکنه ولی با قرص ال دی برطرف شد حتی یبار نفهمیدم پیگیری نکردم کیستم ترکید کلی دردسر کشیدم حتما سونو برو

خدا برایم کافی است
عزيزم انشالله اينبار يك دوقلوي خوشگل برات مقدر باشه. خداوند براي تلاش انسانها خيلي ارزش قائه براي هر ...

قربونت برم با دعای نابت🌻🍃🍀

من ۲۵ سالمه.. البته دارم میرم تو ۲۶🤗

گرید جنینام که دکترم قبلا گفت آ بوده و آبِ.. انگار بلاست کرده بود ...شایدم نکرده بود😂😂

ولی در کل روز انتقال گفت جنینات خوبن ناراحت نباش..😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگه آمینو انجامش قطعیه خوب سلفری دیگه نیاز نیست.....

من الان از دکتر میام گفت که حتما آمینو هرچی اصرار کردم گفت نه این مطمئنه. حالا این دکتر کارش همین نمونه گیری هست . فقط شما دعا کنید که مشکلی پیش نیاد و مشکلی هم نداشته باشه جنینم.. خدا خودش کمک کنه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام شما چهار قلو باردارید ماشالله ؟

نه عزیزم.😂😂 ۴تا که الان حسابی تپلی بودم...

انتقال جنین دادم ... پنج شنبه گذشته... ۴تا فندق😍😗😘

من الان از دکتر میام گفت که حتما آمینو هرچی اصرار کردم گفت نه این مطمئنه. حالا این دکتر کارش همین نم ...

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم🌻🍃🍀

ان شاءالله وروجکت حسابی صحیح و سلامته❣

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم🌻🍃🍀 ان شاءالله وروجکت حسابی صحیح و سلامته❣

ممنون عزیزم. انشاالله دامنت سبز بشه دلت شاد شه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من الان از دکتر میام گفت که حتما آمینو هرچی اصرار کردم گفت نه این مطمئنه. حالا این دکتر کارش همین نم ...

اصلا نگران نباش عزيزم

توكلت به خدا باشه برات دعا مى كنم ان شاءالله خدا تو همه مراحل همراه خودت و جنينت هست و به زودى زود از شك هم در مى ياى و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕