2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
سلام دوستای عزیزم ببخشید دیر اومدم. ممنون انای عزیزم وناناز مهربون بابت جز13قران.حتما میخونم وتو ختم شرکت میکنم.بازم ممنون الالههههه!منم شرایط شما رو دارم دو سری جنینای عالی،رحم عالی همه کارها رو هم انجام دادم از خراش اندو گرفته تاانواع ازمایش وجنین 5روزه ولیزر هچینگ و...ولی بازم منفی شد نمیدونم چرا!نمیدونم واقعا رحم من مشکل داره یا شانسی نگرفت.اگه بدونم مشکل از رحممه بیخودی پول ووقتمو هدر نمیدم یه راست میرم سراغ رحم اجاره ای چون 5ساله بچه دار شدن پول ووقت و اعصاب وروحمو گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید دوستان یه سوال دارم مگه نه میگن واسه آزمایش اسپرم سه روز بعد نزدیکی برید آزمایش.وقتی میکرو شروع کنیم آمپولا ک روز دوم پریودی شروع تا وقتی ک نمونه اسپرم بگیرن یه هفته ده روز طول میکشه.آیا نیازی هست قبل نمونه تخلیه بشن؟؟
سوگول جونم میدونم سخته که هم پریود بشی هم منتظر پریود شدن نباشی هم مجبور باشی ناز همسرتم بکشی....
عزیزم فکر نکن همسرت درکت نمیکنه اما اونم اینجوری میتونه خودش رو تخلیه کنه و به اندازه ماها صبور نیستن....
البته نه که صبور نباشن اما ماها خیلی از ناراحتیامون تو دلمون میریزیم و بروز نمیدیم اما به این فکر کن که همسرت اگه تخلیه نشه خفه میشه....
اینطوری فکر کنی تحمل قضیه برات راحتتره....
ایشالله به زودی این پری ورپریده دست و پاش میشکنه و تا نه ماه میره مرخصی و بعد اینکه دردونت رو بغل کردی میاد عیادتت!

مرصده جون همونطور که دوستمونم گفتن گلکزان، سلکسان، هپارین و ... همه شون از یه خونواده با اسمای تجاری و بسته بندیهای متفاوتن پس به اسمش زیاد فکر نکن!!!

و اما آلاله جون....
عزیزم ببخشید دیشب جوابت رو نتونستم بدم....
آخه معمولا شوشو خونه باشه دوستان میدونن من تنهاش نمیذارم مگه اینکه مشغول کار و پروژه ای باشه!
عزیز دلم من پریودام برا خودش پروژه ای هستن!!!!
من رسما میمیرم و زنده میشم....
دردای غیر قابل تحمل، استفراغ، اثر نکردن مسکن و ....
من خودم حس میکردم باید آندومتریوز باشم حتی یادمه میخواستم وقتی رفتم ابن سینا اول این قضیه بررسی بشه اما تا چشمو باز کردم دیدم تو پروسه میکرو هستم....
خلاصه بعد دوبار منفی و اینکه همیشه دوستان شاهد بودن روزای پریود چقدر حالم بد میشه تشویقم کردن این دفعه این قضیه رو دنبال کنم....
تا اینکه یه ویزیت با دکترم برای این قضیه شدم....
گفت با توصیفاتی که میگی بعید نیست....
خلاصه برام آز ca125 و ca19-9 رو نوشت....
البته من قبلا این آزو انجام داده بودم و عددش بالا بود و بهش نشونش دادم و گفت چون مال خیلی وقت پیشه باید جدیدش رو بدی....
منم تصمیم گرفتم ابن سینا انجامش بدم....
بعد گفتم بد نیست جوابو که از ابن سینا گرفتم یه ویزیتم اونجا بشم....
تو کلینیک آندومتریوزش....
خلاصه سرت رو درد نیارم جواب آزم نرمال شد و اولش خیلی خوشحال شدم که از زیر لاپرا در رفتم....
تو کلینیک تا جواب رو نشون دادم گفتن این جواب به درد نمیخوره!
اولش متوجه نشدم بعدا که دکترمم برام توضیح داد فهمیدم اگه بالا باشه یعنی آندومتریوز داری اما اگه نرمال باشه میتونه کاذب باشه!
خلاصه توسط دو تا از دکترای کلینیک جدا جدا معاینه شدم و یادمه موقع معاینه یه درد وحشتناک تو مقعدم حس کردم جوری که نفسم بند اومد....
خلاصه گفتن آندومتریوز رو دارم و کف لگنم از ندولهایی پوشیده شده.....
بعدش که به دکترم گفتم مگه با معاینه میشه تشخیص داد گفت آره و اونم حرفاشون رو تایید کرد!
خلاصه بهم گفتن احتمال اینکه بدون لاپرا باز میکروم منفی بشه خیلی خیلی زیاده!!!!
و اما در مورد اینکه میگی بعد لاپرا میتونم طبیعی باردار شم درسته خیلیا بعد لاپرا جواب گرفتن اما مشکل اصلی ما مورفولوژی نرمال صفر و تحرک خیلی پایینه و عملا طبیعی باردار شدن فقط با معجزه ممکنه!!!!!
من قراره بلافاصله بعد لاپراهیستروسکوپی میکرو رو شروع کنم چون میگن بعد لاپرا باید سریع باردار شد وگرنه احتمال برگشتن آندومتریوز وجود داره!!!!!!

مهدیه و مهدیار عزیزم اینم شکر داره لااقل از بلاتکلیفی نجات پیدا کردی!!!!

آزاده جون پس با این اوصاف مشکل ایمنی احتمالا نداری پس بهتره آزهای انعقادیو بدی!
عزیزم درسته شاید یه هزینه ای این وسط به هزینه هات اضافه بشه و میدونم چقدر سخته اما به این فکر کن تا حالا چقدر هزینه کردی و هدر رفته؟؟؟؟
من خودم میگم کاش از همون اول به جای دو تا میکرو که برام ۱۲ تومن شد و بیمه فقط چهارتومنشو داد، یه راست، اول قضیه آندومتریوز رو حل میکردم بعد میومدم سراغ میکرو اونم با انجام همه آزا!
الان هم میتونسم مادر شده باشم هم اینکه این همه زجر نمیکشیدم هم کلی پول هدر نمیرفت و آخرشم برسم سر خونه اول!!!!
پس به نظر من بعضی هزینه های ظاهرا اضافی که بهمون فشارم میاره خودش کلی پس اندازه و جلوی هزینه های ناشی از تکرار مکررات رو میگیره!!!!

انتظار جون فدات بشم چشم برات میذارم و از این حرفام دیگه نزنیا!!!!!

فدات ژینا جون التماس دعا!!!!!

سوگلی جون عزیزم تو سیکل که رفتی بعد پاک شدنت فرصت دارین برای تخلیه....
بهتم توصیه میکنم یه روز در میون (اسپرم سرزنده تر میشه) باشه تا وقتی که خودشون بهت میگن فلان تاریخ آخرین تخلیه رو انجام بدین....
معمولا تاریخ اعلام شده سه روز قبل پانکچره!!!!

راستی اینو به همه دوستان توصیه میکنم!!!!
سعی کنین چه همسرتون بدون مشکل باشه یا مشکل داشته باشه کمپرس یخ رو استفاده کنین!
خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها برای اسپرم خیلی خوبه!!!!!
هر شب قبل خواب فقط یه ربع وقط میبره!!!!
در ضمن به شوشوهاتون بگین موقع دستشویی خودشون رو چند دقیقه با آب خنک بشورن و کلا از گرم کردن دوری کنن!
جک و زی و .... هم ممنوع!
به نظرم حتی میتونه برای کسایی که میخوان طبیعی اقدامم بکنن مفید باشه!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ترانه جون عزیزم واقعا متاسفم ایشالله خداوند معجزه اش رو در دامنت بذاره عزیزم آنای عزیز ممنون که با حوصله جواب همه سوالات ما رو میدی خانمی مرصده جون تبریک میگم عزیزم ایشالله خداوند در این راه سخت و پر هزینه خودش دستمون رو بگیره
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دوستای گلم من هر از گاهی اینارو میگم که دوستان جدیدی که بهمون اضافه میشن با خصوصیاتم آشنا بشن.... دوستای گلم من معمولا با لایک کردن پستاتون تشکر یا تاییدم رو نشون میدم پس اگه مستقیما از حرفای قشنگتون و لطفاتون تشکر نکردم حمل بر بی توجهی نذارین! برای اینه که با پستای اضافی نمیخوام صفحات رو پر کنم چون انقدر تک تک دوستان در حقم لطف دارن که بخوام از همه بنام تشکر کنم کلی پست به پستا اضافه میشه! پس از لطف تک تکتون تشکر میکنم! بتی جون عزیز دلم کجایی؟ چرا چیزی نمیگی؟ دلم همش پیشته! یعنی نمیخوای این آنای سرآپا تقصیر و شرمندت رو ببخشی؟ به خدا قصد بدی نداشتم! فکر نمیکردم برداشت بدی از حرفم بشه! بازم میگم من خواستم همه بدونن راحت میتونن ازم بخوان سهم ختمم رو بهشون بدن چون من یه همچین طرز فکری دارم! اینکه من اینطوری فکر میکنم به این معنی نیست که بقیه اشتباه فکر میکنن! تو رو خدا یه چیزی بگو! لااقل دعوام کن! ازم گله کن اما سکوت نکن! به خدا دوست نداشتم باعث رنجش کسی بشم!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دور سوم ختم 14000 صلوات نمیه دوم شهریور 94: مهلت تا آخر شهریور 94!!!! 1. منتظر معجزه 2000 2. mona139521 هزار 3. ناناز 3000 4. مرصده 1000 5. رز22 هزار 6. انتظار 1000 جمع: 9000
سلام به همه دوستای گلم ترانه جونم خدا میدونه چقدر برات ناراحت شدم اصلا نمیدونم چی بگم فقط خداروشکرررر کار به جاهای باریک نکشید .... پونه جون ممنون که جویای حالمی من بعد مثبت شدن خیلی درد داشتم تخمدون سمت چپم وپهلوم همش از خارج رحمی میترسیدم پنجشنبه شب از درد مردم وزنده شدم خوابیدم صبح که بیدار شدم توجه که کردم دیدم این کلیه مه که درد میکنه چون اون موقعه تخمدونم درد نمیکرد دردش تا نصف کمرم رسیده بود خلاصه رفتم اورژانش واز داد عفونت ادرای داشتم الان دارم سفالکسین میخورم خداروشکرردردش خوب شده الان فقط درد پری دارم که میاد ومیره دعام کنین بچم سالم باشه ... دوستتون دارم وبیادتونم بووووووس
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....
آنای عزیزم من قلباً خیلی بهت ارادات دارم .قربونت برم من از دستت ناراحت نشدم.چرا با این جملاتت انقدر منو شرمنده کردی، من فقط تعجب کردم ک شاید من جملمو بد طوری گفتم ک بد برداشت شده،امیدوارم ک همیشه شاد و موفق باشی ، تو عشق منو همه بچه های این تاپیکی ترانه عزیزم خیلی ناراحت شدم اصلا نمیدونم چی بگم ولی بازم خداروشکر ک مشکل حادتر برات پیش نیومده جای شکرش باقیه، منم ی بار طبیعی خارج رحم باردار شدم خیلی دردهای وحشتناکی داشت ولی دکتر منم زود فهمید جنین سه چهار هفته بود با لاپراسکوپی درش آوردن افتاده بود تو حفره شکمی،ایشالا دفعه دیگه بهترینا رو برات میخام
سلام دوستان مهربونم من مدتیه که قرص مترونیدازول و آنتی بیوتیک مصرف میکنم بخاطر دندون دردم الان 10 روزم هست که پریودم عقب افتاده ممکنه بخاطر مصرف این قرصها باشه ؟ یا اینکه من عفونت یا کیست دارم که پریود نمیشم؟ لطفا اگه میدونین بهم کمک کنین.
نیلوفر جون عزیزم خوشحالم که حالت خوبه ایشالله همه چی خوب پیش میره.... بتی عزیزم ممنونم که اومدی.... باورت نمیشه وقتی دیدم ازم رنجیده نیستی اشکم همینطور سرازیر شد..... این یکی دو روزه همش ذهنم درگیر این قضیه بود.... من تک تکتون رو دوست دارم.... یه چیزی بگم.... من وقتی از کسی ناراحت باشم یا بخوام بهش بتوپم همه چی از لحنم معلوم میشه.... معمولا با کسی راحت نباشم حس خوبی نسبت بهش نداشته باشم بی احترامی نمیکنم اما خیلی باهاش رسمی حرف میزنم.... هیچ وقت از لفظ عزیزم یا مشابهش برای کسی که حس خوبی بهش ندارم استفاده نمیکنم و فقط خیلی خیلی رسمی باهاش حرف میزنم حتی تا حد امکان سعی میکنم باهاش رودر رو نشم پس اگه حرفمو با صمیمیت به کسی گفتم مطمئن باشه حس بدی بهش ندارم و فقط احتمالا نتونستم درست منظورمو برسونم..... بازم ازت ممنونم که آرومم کردی! داشتم از عذاب وجدان میمردم..... منم همه تون رو خیلی دوست دارم و تنهاترین دلیل حضورم تو نی نی سایت حضور و همراهی گرم دوستای گلی مثل شماست وگرنه اگه صرفا به خاطر سوال و جوابای مشکلات خودم بود با یکم سرچ و پرس و جو حلش میکردم.... برای همین بدونین که همه تون برام عزیزین.... لیلا جون من شنیدم بعضی وقتا آنتی بیوتیک باعث تاخیر میشه اما خوی این دلیل نمیشه دنبال دلیل نگردی! ایشالله که چیز خاصی نیست اما خوب کیستم میتونه یه عامل دیگه باشه!