2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
سلام دوستان واسه ازمايش ايمني اون cd ها اگه تب كرده باشيم در حد يه روز ، بايد صبر كنيم چند روز بعد ب ...

نمیدونم عزیزم....

بیمار کجایی؟ زنگ بزن از دکتر ایمونولوژش بپرس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای تو بودم همین امروز دوباره آزمایش خون میدادم

حالا زنگ زدم فک نمیکردم گردن بگیرن ولی عذرخواهی کردن و گفتن با همون نمونه خون بام تست میدن

ولی باید برم پذیرش و پرداخت و ... رو انجام بدم‌ج بگیرم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام دوستای گلم دیروز رفتم بیبی چک خریدم اما نزاشتم شوهرم بفهمه.دیشب بعد از دو هفته تازه اولین بار ...

عزیزم مگه آی یو آی نیست؟

اگه آی یو آی باشه که خیلی زوده!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان،شمام تو سیکل ای وی افین ک بهتون ال دی دادن؟من اولین باره ک ال دی میخورم،بعد نگفت چیکارکنی؟همینج ...

من توی سیکل انتقالم

گفت ایرادی نداره لک داری...چیزی نداد که قطع بشه...من هم دومین بار بود ال دی میخوردم...یه بار قبل پانکچر خورده بودم که لک نداشتم ولی این بار داشتم

آخه من تجربه بارداری رو دارم اصلا علایمی که سر قبلیا داشتم نیست.کلا داروی هورمونی رو من اثر نمیکنه د ...

عزیرم دلیل نداره باداریا مثل هم باشن....

من دوستم دو تا پسر داره با دو تا بارداری کاملا متفاوت....

یعنی حتی دو تا یه جنسم هستن ولی بارداریاش کاملا متفاوتن....

هاناجون سري آخري كه مثبت شدي با دو سري قبلش علائم بدنيت تفاوتي داشت؟ تغييراتي توي سينه نسبت به دو سر ...

اولا كه مبارك باشه عزيزم انتقالت الهى كه جوجه هات دلتو شاد كنن🙏🏼🌸💕عزيزدلم علايم همون حالتهاى پريود بود دل درد معمولى و كمر درد

مثل هميشه يه هفته قبل پريود گرگرفتگى داشتم و يه درصد هم شك نداشتم كه پريود مى شم فقط سردم بود همين

باور كن علايمها هيچ ربطى ندارن من از هفته ٦ به بعد علايم اومد سراغم حالت تهوع و بدبودن بوهاى غذاها و كلا بى ميلى به غذاها

سينه هام هم هنوز شل هستن فرقى با قبل ندارم

واقعا دنبال علايم نباشين من حتى لك هم نداشتم فقط بسپار به خدا و بى خيال باش ان شاءالله دست خدا همراهته و دلتو شاد مى كنه عزيزم💕🌸

برا ضخامت چ مصرف کردین ک ضخامتتون بالا رفت ؟ کلا شما مشکل ضخامت نداشتین گلم ؟

عزیزم.من دیدم.شما مدتها مشکل ضخامت داری..ببیین دوست من تو بیمارستان زینبیه دکتر واس ضخامت از اول سیکل انتقال بهش لتروزول داده بود بعد هم امپول منوگان. و این خیلی برامن عجیب بود.همچین شیوه ای ندیده بودم.والا....ماما میگفت استرادیول ی حالت مصنوعی داره..ولی این شیوه طبیعی هس واس ضخامت..هر 3روز هم ک میرفت سونو ضخامتش2تامیرفت بالا...حالا خوب یا بدشو من نمیدونم.. میتونی شما هم ب دکترت بگی ماه بعد ی شیوه دیگه برات امتحان کنه.شاید خداخواست و برات خوب بود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

مبارك باشه عزيزدلم💕🌸الهى كه بهترينها در انتظارت خودتو فندقات باشه و دلت پر از آرامش به زودى زود بشه🙏🏼😘🌸

نمیدونم عزیزم.... بیمار کجایی؟ زنگ بزن از دکتر ایمونولوژش بپرس....

دكتر زرناني بيمارستان نيكانه در حد يكي دو ساعت صبح ها هست و ميره... تو بيمارستانم انقدر شلوغه كه فكر نكنم بتونم باهاشون حرف بزنم!

عزيزم من لاپرا هيسترو شدم پارسال اوكي بود همه چي ولي چند ماهه  قبل پري درد دارم استخون درد بخصوص دست و پا بعد پري مياد خوب ميشه و  هفته بعد پري باز يكم همين دردا مياد البته خيلي كمتر... نميدونم چرا و خونريزي ام هم دو روز شديد شديددددددد و بعد ديگه از روز سوم تقريبا در حد لكه 

اينا نشونه چيه؟ وقتي بهمن ماه پارسال لاپرا شدم اندومتريوز نداشتم و هيچي نبود ميشه الان چيزي باشه ؟؟؟ يا طبيعيه اينا

عزیزم.من دیدم.شما مدتها مشکل ضخامت داری..ببیین دوست من تو بیمارستان زینبیه دکتر واس ضخامت از اول سیک ...

عزیزم درخواست دوستیمو میپذیری .؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم درخواست دوستیمو میپذیری .؟؟؟

قبول کردم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام رُفقای عزیزتر از جان❤😍 خب خبر دارین که دیشب نوبت دکتر داشتم🤗،سونو شدم روز ۱۲ سیکل ضخامتم ۸ ب ...

عزیزم به سلامتی داری مامان میشی...

عزیزم من جی سی اس اف رو زیر جلدی تزریق کردم ولی مال تو داخل رحمیه فکر نکنم اصلا دردی داشته باشه....

من ابن سینا سر انتقال اولم یه تزریق داخل رحمی داشتم فکر کنم هاش سی جی بود. فکر کنم جزء یه طرح بود چون رایگان تزریق کردن، خلاصه یادمه اون موقع اصلا نفهمیدم چی به چی شد فقط گذاشتن اسپکولوم رو فهمیدم....

پس اصلا نترس....

فقط عزیزم احیانا بعدش اگه استخون درد یا سردرد داشتی که ان شاء الله نداری نترس تنها کاری که میتونی بکنی تحمله نهایت ۲۴ ساعت درد بکشی....

سعی کن مسکنم نخوری چون استامینوفن ساده کاری نمیکنه.....