2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست..... ان شاءلله خدا با معجزش دلت شاد کنه..... والا دکتر من معمولا دیدمما ...

انا جون يعني الان پريود شدم ٢١ اين ماه خراش ميدن بعد ماه بعد ال دي بعد ماه بعد انتقال؟

تا جایی که تونستم بخونم نه نبودن.... مگه اینکه من متوجه نشده باشم.....

دیگه توکل به خدا همینارو میدیم انشاالله که کافی باشه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام انا جون.ببخش من سوال داشتم.خونريزي سقط تا چه مدت ادامه داره؟از چند وقت بعدش ميشه ازمايش كامل دا ...

مگه شما سقط کردی وااای پیامتو دیدم یجوری شدم خیلی ناراحت شدم 😢😢خدا خودش دوباره دلتو شاد کنه بانو جان🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزيزم كي خراش دادي ماه قبل از اينكه ال دي بخوري؟

عزیزم من هیستروکپی کردم همونجا هم خراش دادم سه ماهم امپول دکا زدم بعدش رفتم انتقال ولی همون ماه که ال دی میخوری معمولا ۱۴ سیکل میری خراش ماه بعد هم انتقال توی کلینیک نوین مشهد روش کار اینطوریه 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....

بچه ها ممکنه سوال منم جواب بدین لطفا اگه میدونین؟ کسی بوده با وجود ترشحات قهو‌ه‌ای باردار بوده باشه 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
مرسی عزیزم از قبل از پریودم دارو داشتم.بعد از پری هم دوز داروهام کمتر از سریای قبل بود.حدود ۲ الی س ...

خيلى خوشحال شدم برات عزيزم🌸💕ايشالا كلى جنينهاى تپل برات به وجود بياد و دلت پر از آرامش شه🙏🏼🌸😘

وقتی زایمان کردم بچه رو هم دیدم مشکل خاصی نداشت خیلیم ناز بود همش جلو چشم میگیرم آتیش میگیره

واقعا دردت قابل تصور نیست....

ان شاءلله جبران میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من آزمایش های قبل کامل بود.قبلا دکتر رزاقی ودکتر طرازی ،کامل بودن آزمایشها ر تایید کرده  بودن.م ...

دکتر رزاقی و طرازی کجاس مطبشون تو ابن سبنا است؟

خدا برایم کافی است
همون سوال شکست دی ان ای بود من ابن سینا پرونده دارم  با اون شرایط مورفو صفر و تعداد چهار تحرک ...

عزیزم معمولا مورفو به عمل جواب نمیده و تک توک بودن کسایی که تغییر دیدن....

عزیزم به هر حال عمل کرده....

برا مورفو و دی اف آی همون رژیم و تغذیه درست و مکملا و خنک نگهداشتن راهکاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com