2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
رویا جون به من گف دوهفته دیگه بیا یعنی درست میشه28روز بعد انتقال میخواد سونو کنه بنظرت قلبش تشکیل می ...

به منم گفته بودن دو هفته بعد جواب آز بیا اما انتظار نداشته باش قلبشو ببینی چون زوده.... خود دکتر گفت زوده. فقط میخواستن ساک رو ببینن. من خونریزی کردم و از ترسم رفتم سونو وگرنه دلم میخواست دیرتر برم که از بابت قلب دیگه استرس نکشم

تو هم اگه خواسستی همون وقتی بری که اونا گفتن وقلب رو ندیدی استرسی نشی چون واقعا زوده. سونوی قلب هفته ۸ تا ۱۰ انجام میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توام مثل منی بخدا😂😂😂یعنیا بعضی‌وقتا حس هیچکاری نیست.نزدیکای موعد پریودم که میشد مامانم حساس میشد ...

برعکسی منی 😂 من موقع پریود مجروحم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@رویا_۱۶ عزیزم‌چرا انقد دیر گفتن بهت که‌چندتا جنین تشکیل شده؟حتی اون روز بهت نمیگن نمونه ی همسرت چطو ...

گلم مرکز من حسابش از آدمیزاد های دیگه سواست

کلا تو هر مرحله منو دق دادن

به من که گفتن سه روز دیگه زنگ بزن تا بگیم چند بسته جنین داشتی.... نمونه شوهرم رو که به زور بعد ها ازشون پرسیدم اصلا هیچی بهم نگفتن. تازه اونم گفتن خوبه.... دیگه هیچ جزئیات دیگه ای از تحرک و مورفولوژی و غیره نگفتن

😂😂😂😂 خاک بر سرشون.... مرض دارن مگه.... دل من آب میشه انگار دارن خامه میخورن

عزیزم حدس زدم دلت میخواد پاشو بخور گلم من بیشترمیوه ای دوس دارم 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
راستی دوستان هرکی میتونه جوابمو بده ذخامت رحم کم باعث میشه خونریزی پریودم کم بشه حجمش🤔🤔

بله باعث کم شدنش میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبم من آزمایش دادم ومن فی شدم به نظرتون چه کارهایی می تونم انجام بدم برای آمادگی بیشت ...

عزیزم بدون بررسی پرد و انوکسان داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حدس زدم دلت میخواد پاشو بخور گلم من بیشترمیوه ای دوس دارم 😆

آخ گفتی.... ماست میوه ای چیه دیگه؟ تو فیلما همش از این میخورن😁

من که نمیدونم چیه.... ولی به نظر میاد باید خوشمزه باشه

دوست عزیز رازیانه خودش قاعده آوره یعنی تخریب دیوار رحم به نظرم نخور به جاش از میوه به و لوبیا سبز ...

دکتر ک گفتش رازیانه خوبه بخور . عطاری هم گفتش ک رازیانه خوبه . ب نظرم خوب وقتی رلزیانه میخوری ضخامت بالا میره ک رحم فروکش میکنه و میریزه و عادت میشی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بدون بررسی پرد و انوکسان داشتی؟

بله عزیزم بدون بررسی پرد وآنوکسان داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حالا ماها که انقدر درگیر ورزشیم بعد زایمانمون میخایم بخوریم بخابیم صدوبیست کیلو شیم ها...😆😆 منم دک ...

سارا امروز پیش دکتر بودم، بهم اووابوست و اینوفولیک نوشت، واسه شوهرمم فرتیل اید ،سونوی سینه ام برام نوشت، البته گفت معمولا سونوی سینه رو واسه سن خاصی مینویسن ولی اگه بدی ضرر نمیکنه، گفتم آز ایدز و هپاتیتم بنویس گفت بخدا داری از قبل، گفت واسه آز قبل از ای یو آی نوشته بودم برات، بعد گشت از تو پروندت پیدا کرد😃

آخ گفتی.... ماست میوه ای چیه دیگه؟ تو فیلما همش از این میخورن😁 من که نمیدونم چیه.... ولی به نظر می ...

ماست ميوه اى كاله هم خيلى وقته توليد مى كنه ايران

هر سوپر ماركتى برى هلو و توتش رو حتما دارن

بخر امتحان كن ببين دوست دارى

استروژن بالا باشه بده؟ از من ازمایش استروژن و‌پروژسترون نگرفتن اصن🧐

بد ک فک.نکنم باشه..معمولا از کسای ک ریسک هایپری دارن میگیرن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹