2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684531 پست
سلام هانا جان منم میخوام این دفعه استراحت نکنم میشه بگی در حد چه کارهایی انجام دادی؟؟

عزيزم اصلا استراحت مطلق نبودم و سعى مى كردم اصلا ذهنمو درگيرش نكنم.تو خونه همش راه مى رفتم روزى يه برش آناناس تازه با وسطش كه سفته مى خوردم از روز سوم هم كاراى بيرونمو انجام مى دادم حتى خريدها اما سنگين اصلا نبودن

آب زياد مى خوردم و اينقدر بى خيال بودم كه اصلا ١٪؜ هم استرس نداشتم روز ششم بى بى چك زدم منفى بود اما اصلا غصه نخوردم و ناراحت نشدم روز نهم هم بى بى زدم اما قبلش به خودم قول داده بودم باز منفى شد ناراحت نشم كه يه هاله خيلى كمرنگ افتاد كه واقعا باورم نمى شدنمى دونم اين بار به خاطر اينكه بار سومم بود ديگه سپرده بودم دست خدا و كاملا بى خيال بودم حتى برنامه ريزى مرحله بعد رو هم كرده بودم نااميد نبودما باور كن يادم مى رفت انتقال دادم 

ايشالا براى تك تكتون به زودى زود بهترين روزهارو ببينم كه دلتون شاد و پر از آرامشه🙏🏼🌸💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم...باشه .فکر کنم اگه شرایط رحمم اوکی باشه که اصلا همسرم نذاره عقب بندازیم..این مادرشوهرم ه ...

چه مادر شوهر بفکری.....من حالا متاسفانه مامانم اینجوریه..قبلا طبقه چهار بود نمیتونست بیاد بخاطر کمردردر و پادردش الان طبقه همکفم یهو میبینی نگران اومده دم در خونه که چرا دو روزه تلفنت رو جواب نمیدی پسرت جواب میده😀

اما حال کنونی خودم سعی میکنم بیخیال باشم تا ببینم نتیجه این ماه چی میشه...توکل بخدا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

خدارو هزاران بار شكر🙏🏼😍😍مباركت باشه

الهى كه بهترين روزهارو در پيش داشته باشى و اين حال خوبمون نصيب تك تك منتظرها🙏🏼🌸💕

سلام عزیزم مثبت شد ...دعام کنیین بچه ها منم به یادتونم

مبارکه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ایشاله دوران خوبی رو سپری کنی ما رو هم دعا کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها الان باید برم سونو؟

هر مركزى نظر خودشو داره كه كى بايد برى سونو

مثلا مركز من سه هفته بعد از مثبت شدن بهم وقت سونو داد

بهتره با مركزت تماس بگيرى و از اونا بپرسى اما معمولا از هفته ٦ به بعد وقت سونو مى دن

سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مبارکت باشه عزیزم☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه ندادن بهم فقط سفکسیم دادن برم به دکترم بگم به نظرت؟

نمیدونم عزیزم شاید لازم نبوده من هایپر شدم ۳ تا بهم دادن از همون روز پانکچر روزی ی پروژسترون زدم حتما برای شما لازم نبوده که بهتون ندادن

خدا جونم شکرت...
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

ای خدا شکرت🍀☘

رویا جونم از ته دل یه نفس عمیق کشیدم و یه آخییییش بلند گفتم❤😚😙

مامان جون امیدوارم تا ته تهش به خوبی خوشی طی شه برات🌷

ایشالا بدون درد،هماتومم ایشالا استراحت کن جذب یا دفع میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘