2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
من از روز اول پریود ال دی خوردم . اگه ۲۱ عدد کامل بخدرم میشه تا دوشنبه آینده ک اگه قطع کنم احتمال زی ...

زنگ بزن مرکز بگو احتمالا جمعه پریود شم ببین چی میگن؟

خداجونم شکرت       
عزیزم این چه حرفیه؟ مگه من مردم؟ سه بار پانکچر شدم هر بارم دز داروهام غوغا میکردن.... یعنی رکوردا ...

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چه حرفیه؟ مگه من مردم؟ سه بار پانکچر شدم هر بارم دز داروهام غوغا میکردن.... یعنی رکوردا ...

خدا رو شاکرم که دوستای خوبی مثل شما اینجا دارم .. آنای مهربونم مثل همیشه با هر جمله ات قوت قلبی واسه هممون ..خدا بچه های نازتو حفظ کنه ...عاشقتم که

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خیلی عالیه محیا جون...هچینگ پوسته دور جنین رو برمیداره تا راحتتر به رحم بچسبه...منم خیلی میخوام هچین ...

جدي ميگي تي تي جووون؟؟ واي خدايا من سر در نميارم كه اون گريد سي يه طرف اين هيچينگم گفت سرم گيج رف كه خداي من اين چيه

...
هر سه رو تو یه سرنگ میکنی و میزنی.... پودر و آب داره؟ مثلا نگفته یه پودر و دو آب و..... ببین صفحه ...

راستش واسه هر جعبه یه سرنگ داده ..الان میرم میخونم صفحات اول رو مرررسی عزیز. سرکوچمون کلینیکه میبرم اونجا چون من بشدددت ترسوام  

جدي ميگي تي تي جووون؟؟ واي خدايا من سر در نميارم كه اون گريد سي يه طرف اين هيچينگم گفت سرم گيج ...

تازه هر جنینی رو هچینگ نمیکنن ..باید قوی باشه تا براش اینکارو کنن...ببین چقدددددر نی نی هات قوین که میخوان هچینگ کنن...خیلی خیلی عالیه...من مطمئنم که نی نی های قویت میچسببن بهت...والا منم از خدامه هچینگ کنم...گفتن سه روز قبل انتقال بگو بررسی کنیم ببینیم اونقدر قوی هستن جنینا یا نه...ولی من ضعیفو قوی نمیشناسم😒😒😒باید پوستشو بردارن😞😞😞

اصلا سينه درد نداشتم و هنوز هم ندارم عزيزم

وایی پس امیدوار باشم من خودم یه بار طبیعی حامله شده بودم اونموقع نوک سینه هام حساس بود ولی قلبش وایساد مجبور شدم سقط کنم

انشالا مثبت شیم😘😘😘😘😘

زنگ بزن مرکز بگو احتمالا جمعه پریود شم ببین چی میگن؟

دقیق نمیدونم ک کی میشم میگم پنشنبه بخورم دکه اونجا ی هفته ای وقت هستش ک حتما تو هفت روز دگه میشم . مرکز میگه شنبش بیا اونا ک هیچی یام اگه پنشنبه بشم میگن بازم شنبش 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن.  دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است ...

مهرساجون منم همینجور بود آزمایش دادم 3.9 بود گفت برای انتقال باید کمتر از 2.5 باشه

بهم قرص داد هر روز بخورم بجز 5شنبه .جمعه گفت 1 ماه بخورم دوباره آزمایش بدم

تازه هر جنینی رو هچینگ نمیکنن ..باید قوی باشه تا براش اینکارو کنن...ببین چقدددددر نی نی هات قوین که ...

ايواي تيتي جون الهي كه خدا حاجت دلتو به زوووودي زوووود يك چشم بر هم زدني بهت ببخشه و عنايت كنه،،، نميدوني از صبح چه جوري گيج ميزنم اصلا آدرس ميخواستم گم كنم در اون حد يعني ناگهان ناخواسته و خارج از اختيار يك استرسي بهم غالب شد كه نگو، ميدوني آخه قبلا بهم گفتن همه گريد سي فقط به دست اومده و اصلا گريد ديگه اي نداري و ضعيف بوده تخمك و از اين حرفا،، دكتر هم ترسونده بودتم البته من نگام به خداس نه ب دكتر، ولي خب يه جوري مغزم گيج ميرفت صبح گفت زوناش خيلي ضخيم بوده مجبور شدن همه رو هيچينگ كنن بعد فريز كنن، گفتم خانوم من از اين چيزا سر در نميارم الان يعني مشكلي هس گفت نه ديگه من نميدونم من به خاطر هزينه ش داشتم توضيح ميدادم، 

منم گيج و گنگ و مُبهم سرمو انداختم اومدم گفتم خدايا تو رو خداونديت رحم كن

@تورك_آنا

...
شما از تخمک اهدایی میخواید استفاده کنید اخه منم فقط با ادارو پریود میشم 

نه اتفاقا تخمک دارم

تخمک گذاری ندارم

پی سی‌او

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ببین گلم اگه مشکل خونریزی نداری بهترین حالت همونه که چهل روز بعد بری سونو شکمی

رويا جون شما برا ساك حاملگي رفتي سونو؟چهل روز از روز انتقال منظورشونه؟يا چهل روز بعد از ازمايش؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷