2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
مرسی گلم.ولی اصلا فکرنکنم به انتقالشون برسم..یه جور عجیبیه حالم.فقط دیگه گریه م میاد کلا...

ببین کی بهت گفتم یه روزی به حرفای میخندی!! ولی الان بهت حق میدم اینجوری بگی واقعا حالت تهوع و اون دردایی که میگی صبر آدمو تموم میکنه

هانا جان باورت نمیشه از درد زمینو چنگ میزنم فقط..به زور دوغ میخورم فقط.سفیده رو بالا اوردنی رنجم بیش ...

ساراجان انشالا خوب بشی عزیزم

برات دعا میکنم انشالا جواب سختی هات با نی نی سالم بگیری!😘💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان باورت نمیشه از درد زمینو چنگ میزنم فقط..به زور دوغ میخورم فقط.سفیده رو بالا اوردنی رنجم بیش ...

😢😢شايد بهتره دوباره بسترى بشى سارا

دكترت در جريانه؟؟؟؟اون چى مى گه؟؟؟منم بعد از پانكچر خيلى بالا آوردم آب هم نمى تونستم بخورم و سردرد وحشتناك داشتم و بينهايت بى حال بودم

اما همون روز اينجورى بودم از فرداش بهتر شدم 

به نظرم دوغ زياد بخور

ايشالا به زودى زود خوب مى شى🙏🏼🌸

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

رويا خيلى فكرم پيشته

مارو از خودت بى خبر نذار عزيزم🙏🏼🌸ايشالا كه تا الان دلت آروم شده باشه🙏🏼🌸💕

سارا میگم یه دلیل دیگه ممکنه داشته باشه، ممکنه به مواد بیهوشی پانکچر حساسیت داشته باشی، چون خواهرم اینجور بود انقدر بالا اورد که نگو، بعد دکتر فهمید به مواد بیهوشی حساسیت داره، درصورتی که خواهرم برای کیست مویی بیهوش شد

نه فقط دوتا تخمک داشتم نمیدونم چرا این همه دل درد وپهلو درد میگیرم الانم اصلا زیاد نمیتونم بشینم یا ...

طبیعیه گلم، اثرات این امپول ها هست اکثر بچه های همین تاپیک این دردها رو داشتن حتی خیلی بیشتر از شما، طبیعیه 

من شکمم اب اورد فولیکول زیاد داشتم ولی تخمک نه، بیشترشون نارس بود 

ایشالا به زودی مادر بشی و خاطرات تلخت از یادت بره، منم ذخیره تخمدانم 1ونیم هست، امکان داره هایپر بشم؟ 

سارا میگم یه دلیل دیگه ممکنه داشته باشه، ممکنه به مواد بیهوشی پانکچر حساسیت داشته باشی، چون خواهرم ا ...

منم دقيقا به آمپولى كه بهم زده بودن كه مثلا يه جورايى آرامش بخش بود  حساسيت دادم و وحشتناك بالا مى ياوردم تا بهم زدن از همون لحظه بالا آوردم تا آخر شب

گلم بستگی به دوز داروهات داره، من سری دوم پانکچر خیلی خیلی دوز داروهام زیاد بود خیلی 

اخه از یه طرفم اگه دوز دارو رو زیاد نکنن، ممکنه تعداد تخمک و در نتیجه جنین کم بشه🙁