2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
بلههههه خوشگل خااانووووم اماده ي اومدن نينياي گلت باش تو دلت،، 

ان شاءالله بشه😍

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ای جووووون😍 دو تا نی نی جیگیلی بمب انرژی باش یه نصیحت بهت بکنم؟ اصلا به روز آزمایش فکر نکن. میدون ...

ای جانم عزیزمممممم ممنونم دوست خوبم چشم ، الهی که به زودی بیای واسمون کلاس بذاری ما هم کیف کنیم😍😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدمشون مبارکه..... ایشالله به سلامتی بغلشون کنی....

ممنونم انا جانم به دعای شما و دوستان گلم ان شاالله😘😘😘😘

انشالله بحق این روزای عزیز فسقلیلا بچسبن 💕😍و بزودی خبر مادر شدنت رو بدی بهمون 😘

الهی فداتشم ممنونم از دعای خوبت ، الهی که هممون دلمون شاد بشه😍😘😘😘

بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت ، الهی شکر هانا جانم چقد خوشحال شدم ، مامان گلی الهی که بسلامتی نی نی خوشگل رو بغل بگیری ، ای جانممممممم 😍😍😍😍 خیلی واسه ما دعا کن

بچه ها زنگ زدن خداروشكر مثبته و بتام هم شده ٣٠٠🙏🏼🙏🏼🙏🏼💕 الهى اين لحظه نصيب تك تك منتظرها🙏🏼 ...

مباااارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی نازتو 😀😀😀😀😀

خداجونم شکرت       
اخه میترسم نه تا جنین نشه ،  روز هفتم ولی روز شش تزریق گونال  با این امپولایی که داده می ...

عزیزم نگران نباش همه چی خوب پیش میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثبت نمیتونم افسردگی گرفتم😩 دمپایی تو بنداز😶

بعد دمپایی ماهیتابه من میادااااااا.....

یه بار دیگه فکراتو بکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من سرماخوردم، همه بدنم درد ميكنه، گلوم ميسوزه ولي چركي نيس گلوم، خلاصه بيحالم و بدن درد شديدي ...

بخواد بشه این چیزا جلودارش نیست....

ایشالله مامانی....

الهی صدهزارمرتبه شکرت؛هانا جون خیلی خیلی مبارکت عزیزم .انشالله ب سلامتی بغلش بگیری  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹