2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
هاناجون مامان شدی رفت خواهرجون ما رو هم دعا کنیا

ايشالا جواب آزمايشم هم بياد مثبت باشه خيالم راحت شه مطمين باشين اگه مثبت باشه براى تك تكتون  از ته قلب دعا مى كنم

چون درد كشيدمو مى فهمم چى كشيديم تك تكمون

برام دعا كنين درست باشه🙏🏼🙏🏼🌸

حالا ک هاله انداخته یعنی مثبت دیگه  خب برو آزمایش بده بتارو میزنه شکم نداشته باشی که استرس بگیر ...

عزيزدلم اينجا مثل ايران نيست امروز هم برم برام انجام نمى دن بايد ٥شنبه برم كه روز دوازدهم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خواستم بدونم برای شروع استراتوی روزدوم یاسوم پری سونومیکنن

سلام عزیزم. بله سونو میکنن.

حالا خیلیا پریود قبلشم سونو میشن که ال دی و آمپول داده میشه پریود بعدم سونو برای استرا و انتقال...

حالا اگه سونوی اول رو نداشته باشی برا انتقال حتما داری.

الان پریود شی میخای انتقال بدی؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

وووووی وووی مبارکه🤗🤗 معلومه که میبینیم🌹🍀

التماس دعا عشقم🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

وای بی بی رو دیدم یهو یجوری شدم. یه ذوق ناگهانی.آره هاله داره مشخصه عزیز دلم بخدا خیلی دوس دارم مثبت بشی انشالله ک مثبتی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوست جونی میری مشهد دعامون کنیا خیلی التماس دعا واسه همه واسه زنداداشامم دعا کن مرسی

چشم عزیزم.. حتما حتما🍃🍀💚

،😊 آااااااره میبینم. 

هانا منو وسوسه نکن بی بی بزنم

خدایا شکرت. میری آزمایش بدی یا هنوز صبر میکنی؟

⁦❤️⁩💚💛🧡💜💃💃💃

وووووی وووی مبارکه🤗🤗 معلومه که میبینیم🌹🍀 التماس دعا عشقم🌹

از ته دل براى تك تكتون دعا مى كنم اينو از ته قلبم مى گم🙏🏼🌸

شما هم كه دارى مى رى مشهد دعا كن برام كه آزمايشم هم مثبت باشه عزيزم😘🌸

سلام عزیزم. بله سونو میکنن. حالا خیلیا پریود قبلشم سونو میشن که ال دی و آمپول داده میشه پریود بعدم ...

آره گلی میخام بدونم میشه برم داروهاموازاالان بگیرم وقتی پریودشدم استفاده کنم یانه حتمابایدروزدوم سونوبشم

،😊 آااااااره میبینم.  هانا منو وسوسه نکن بی بی بزنم خدایا شکرت. میری آزمایش بدی یا هنوز صبر ...

رویاجون بی بی نزن خواهر 

تو همش ب این فکر کن ک مثبتی اصن فکر دیگه نکن

اگر ی درصد بی بیت خراب باشه استرس میگیری و انرژی منفی میگیری

آفرین دخترم بی بی نزنیا😁

روز 13 برو آزمایش اگر خیلی عجله داری اگرم صبوری ک صب کن روز 15 برو

خب از کجا میفهمن امروز روز چند انتقالته بهشون نگو روز چندی😁

عزيزم اينجا بهمون كاغذى مى دن كه روش نوشته دقيقا چه روزى بايد آزمايش بدم و از قبلش اسماى اونايى كه اون روز بايد آزمايش بدن تو ليستشون هست چون دقيقا ماهايى كه ميكرو كرديم فقط همون مركز بايد بريم آزمايش بديم