2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
هانا جون من هم رویان میرم اصلا به ازمایش های ایمنی توجه نکرد گفت اصلا هیچ ارتباطی به منفی یا مثبت شد ...

عزیزم رویان میری اسم دکترت مهری مشایخی؟

منم اونجا میرم کنجکاو شدم ببینم دکترامون یکیه

منم به دکترم گفتم ازمایشای ایمنی وانعقادی وکاریوتایپ گفت اونا نیهزی نیست فعلا، تا کسی سه بار سقط مکرر نداشته باشه براش نمینویسیم .چون ممکنه با هم بار اول +بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز دو  پری رفتم سونو شدم. گفت از فردا یعنی روز ۳ پری ۳ روز روزی دو تا بخور،بعدش روزی ۳ تا.ه ...

به منم همین مدلی گفت ۳ روز دوتا بعد روزی ۳ تا ،ممنونم گلم فکر کنم از فردا بخورم خوبه ،چون اون انتظار داشت سه شنبه پریود بشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اتفاقاواسه منم همین شد بااین تفاوت که دکتر سونو کرد گفت این ماه پریود نمیشه قرص رو شروع کنید اخه من ...

ممنون عزیزم، یعنی شما از همون روز اول پریودی خوردین؟

ممنون عزیزم، یعنی شما از همون روز اول پریودی خوردین؟

من قبلش خوردم چون دکتر گفت پریود نمیشه.میخوای زنگ بزن جواب میدن بهت

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انشالا بالا بره. بتا. منم با شما فک کنم انتفال دادم من روز 14 هستم اما نرفتم ازمایش بدم آخه 11 انتقا ...

من استفاده کردم ولی متاسفانه بی بی خراب بود 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
من قبلش خوردم چون دکتر گفت پریود نمیشه.میخوای زنگ بزن جواب میدن بهت

ممنون عزیزم ، نه دیگه حوصله ندارم ،منم از فردا شروع میکنم ان شاالله 

انشاالله عزیزم 😘😘😘😘

عزیزم مبارکه انشاءالله بازم خوش خبر باشی...به سوال مبتونی  از علایم روزای نه و ده انتقالت بگی برام؟ و اینکه تو هفته دوم چه علائمی داشتی؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
واست ایت الکرسی میخونم انشاالله معجزه خدا رو ببینی و بتات حسابی بالا بره

من که به معجزه خدا اعتماد دارم مرسی عزیزم انشاالله خدا دل همه رو شاد کنه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
عزیزم مبارکه انشاءالله بازم خوش خبر باشی...به سوال مبتونی  از علایم روزای نه و ده انتقالت بگی ب ...

من قطعی جواب نگرفتم عشقم فعلا مشکوکم قطعی شد میگم حتما

طب سنتی امکان نداره لوله ها رو ببنده ، بازم با دکتر دیگه مشورت کن  واسه بارداری بهتره برداری یا ...

تو مرکز گروهی کار میکنن تا حالا با سه تا دکتر ویزیت شدم همشون معتقدن یا باید برداشته بشه یا بسته بشه

خدا جونم شکرت...
دوستان روز نه انتقال یذره گلپر با انار خوردم... الان فهمیدم باعث سقطه... 😓😓😓😖🙁  

مهم نیست یک کم. اتفاقا تی وی دیروز دکتره میگف.

میگف شربت زعفرون نخورین مثلا ولی زعفرون رو برنج چند دونه ایراد نداره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وا چرا نرفتین. فردا برین. بی بی چک مثبتش قابل قبوله اما منفیش نه!

اره فردا میرم ازمایش میدم ولی همه نی نی سایت رو زیر ورو کردم هرکی بعد از 10ام انتقال بی بیچکش منفی بوده آزمایششم منفی بوده