2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
۴۵ درصد موفقیت داره. اگر خدا بخواد ، و توی اون ۴۵ درصد باشم. راستش انقد خدا معجزه تو زندگیم گذاشته ...

خوش خبر باشی گلم++++++++++😍😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای عزیز سلام 

من انتقال داشتم ۴ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز روز ششم انتقالمه لک قهوه ای دیدم بنظرتون لک لانه گزینیه دکترم گفت شیافو اضافه کنم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
رویا جان طرازی پانکچرم کرد..مورفولوژی همسرم 1درصد بود😐🔫😐

انشاءالله که جنین های عالی برات درست بشه.....و دو ماهه دیگم بیان به دل مامانشون محکم بچسبن😍😍😍

من فک میکردم شنبه و سه شنبه طرازی  مرکز باشه...نمیدونستم دوشنبه ها هم هس..

راستی دردم داشتی بعدش؟

خاااانوماااا کسی بود .اینجا تنبلی تخمدان داشته باشه و شوهرش تحرک اسپرمش پایین باشه میکرو جواب داده خیلی استرس دارم میخوام میکرو کنم میترسم جواب نده .اصلن میشه مراحلشو بگین ممنون 😘😘😘😘 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
عملشم من نگران بودم ولی تا بفهمم چی به چی بیهوش شدم یکمی بعد توی ریکاوری بهوش اومدم...منو بردن بخش چ ...

عهه😆😆😆الان خوندم پستتو ....خوب پس خداروشکر....من خیلی استرس دارم بخاطر پانکچر ..بعضی بچه ها یه جوری تعریف میکنن😐😐

مرسیییی خیالم راحتتر شد ...ویزیتای قبلی هم یا طرازی بودی یا نه؟خودت خواستی پانکچرن با طرازی باشه

خانمای عزیز سلام 

من انتقال داشتم ۴ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز روز ششم انتقالمه لک قهوه ای دیدم بنظرتون لک لانه گزینیه دکترم گفت شیافو اضافه کنم

کسی جواب منو نمیده

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

عزیزم مبارکت باشه 

انشااله خوش قدم باشه واستون 😍😍😍

این روزا واسه ما منتطرام دعا کن🙏🙏

خدایا...شکرت😍
خانمای عزیز سلام  من انتقال داشتم ۴ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز روز ششم انتقالمه لک قهوه ...

عزيزم احتمالش خيلى زياده 

استرس نداشته باش و فقط مثبت فكر كن 

ايشالا كه برامون خوش خبرى 🙏🏼🌸💕

خانمای عزیز سلام  من انتقال داشتم ۴ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز روز ششم انتقالمه لک قهوه ...

سلام منم روز ۱۰ انتقالم لک بینیم شروع شد ودکتر گفت شیاف اضافه کن جنینای من ۳ روزه بودن الانم روز ۱۲ انتقالمه لکام خیلی کم رنگ وکمتر شدن استراحت کن و شیافاتو سر ساعت بذار ان شاءالله برا لانه گزینی باشه برا هر دومون

امکانش هست عزیزم.

ناراحت نباش.

آسپرین داری قطع کن و شیافو اضافه کن.

راستی چرا ۴ تا.زیاد نیست؟ 

مخصوصا ک ۵ روزه بودن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار