2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
سلام بچه ها،یه سوال دارم.برای میکرو کسی بوده که شوهرش با وضعیت مورفوی صفر یا یک، جنین خوب تشکیل شده ...

بچه‌ها اینم‌جواب بدین لطفا.اگه کسی بوده.شرایط مشابه رو داشته ممنون میشم بگه💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انقباض و  خونریزی بود.عصرم سقط کردم

عزیزم نمیدونم‌چی‌بهت بگم..من تجربه ی سقط داشتم،البته قضیه ی من فرق میکرد.اما حالتو الان میفهمم.سعی کن آروم باشی.امیدوارم‌خدا برات جبران کنه.بعضی‌وقتا واقعا آدم لال میشه!مثل شرایط الان تو،مثل اوضاع ثمین....خیلی سخته.امیدوارم یه روز همه‌بچه های این تاپیک مامان شن

اون روز هم کاش نزدیک باشه.خیلی نزدیک

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .حالتون خوبه.منو یادتون هست که اندمترم رشد نمی کرد.اومدم بگم هیسترو شدم چسبندگی داشتم.این ماه به لطف خدا بازم وارد سیکل شدم .خیلی استرس دارم کخ اندمترم رشد نکنه با دکتر نصر انتقال دارم.روزی چهارتا استرادیول می خورم به نظرتون چهارتا کم نیست؟ گفت روز پونزده بیا سونو .میترسم .

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم نمیدونم‌چی‌بهت بگم..من تجربه ی سقط داشتم،البته قضیه ی من فرق میکرد.اما حالتو الان میفهمم.سعی ک ...

انشالله عزیزم.ممنون از دلگرمیت😚

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
خانما من از دیروز حالت تهوع گرفته بودم ولی از 5 دقیقه پیش خیلی شدید شده چیکار کنم بنظرتون؟

عزیزم باردار بودی درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها،یه سوال دارم.برای میکرو کسی بوده که شوهرش با وضعیت مورفوی صفر یا یک، جنین خوب تشکیل شده ...

عزیزم برا ما اینطوری بود.....

تازه با همون شرایط طبیعیم باردار شدم.....

بخواد بشه میشه چرا که نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون يعني هايپري به معني غلظت گرفتن خونه؟؟

نه عزیزم هایپری یعنی تحریک شدن بیش از حد تخمدانا.....

یکی از عوارضشم بالا رفتن غلظت خونه.....

سلام آنا جان شما عمل آندومتریوز انجام دادی؟

بله عزیزم من لاپراسکوپی داشتم.....

مى فهممت😞بدون همه ماها دركت مى كنيم از جون و دل چون درد اين روزهارو خيلى هامون كشيديم يكى كمت ...

ممنون عزیزم

انشالله که همه یه روزی مادر بشن

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
@تورک_آنا       سلاممممم بر یک عدد فرشته مهربون و دو تا فرشته کوچولوی نازنین . ...

سلام به روی ماهت عزیز دلم......

همینکه منم دوستای گلی که خالصانه بهم محبت دارنو دارم هیچ غمی ندارم......

عزیزم تولد دخملم ۱۲ مهر بود.....

از خاله آتریساشم یه دنیا تشکر کرد و دستاشو میبوسه.....

ایشالله تن خاله ش همیشه سلامت باشه و براش یکی دو تا همبازی بیاره.....

برا تک تک خاله هاش دعا میکنه......

نیوا جان مال من قطع شد البته آز دادم بعد بعد از بارداری تو هفته 5 دوباره رفت بالا و باز تا یه ماه ...

سلام لاله جون خوبی عزیزم؟من دیروز داروهای میکرو رو برام تجویز کردن نوشته گونال اف پن 900 واحدی دو عدد.من اگه بخوام جاش پرگووریس بخرم باید چند واحد بگیرم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به روی ماهت عزیز دلم...... همینکه منم دوستای گلی که خالصانه بهم محبت دارنو دارم هیچ غمی ندارم. ...

آنا جون خوبی؟ببخشید میشه اگه جواب سوال منو میدونی کمکم کنی؟من دیروز داروهای میکرو رو برام تجویز کردن نوشته گونال اف پن 900 واحدی دو عدد.من اگه بخوام جاش پرگووریس بخرم باید چند واحد بگیرم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همه  انا جون خدا قوت من هر روز این تاپیکو میخونم و با مامان شدن تک تک بچه ها خوشحال می ...

عزیزم فدات ایشالله همیشه شاهد شادیا باشیم و غمی نباشه.....

عزیزم والا دقیقا متوجه نشدم اما چون گفتی تو رحمه به نظر آندومتریوز نمیاد......

شاید ضخامت دیواره زیاد شده نمیدونم منظورش چی بوده اما هر چیه نگران نباش.....

ایشالله با همین سه دوره دارو حل میشه.....

سلام بازم سوال.. از اونجایی که امواج موبایل برای دوران بارداری مضره اگه گوشی در حالت پرواز باشه به ن ...

عزیزم تو حالت پرواز شاید وای فایت روشنه.....

والا من شخصا با اینترنت زیاد کار میکنم چون هر کاری کنی نمیتونی از امواج خلاص بشی.....

دورو برمون پر امواجه.....

بازم هر جور که راحتی و کمتر بهت استرس میده پیش برو.....