2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
به سلامتی گلم .تا ده روز تهران موندم با پرواز میخواستم برگردم  دکتر گفت سعی کن ۶ روز بمونی دیگه ...

سلام.

مبارک باشه،

یه سوال، دکترتون گفت ۶ روز بمونین؟

آخه شنیدم توی مرکزابن سینا میگن همون روزم برگشتی مشکلی نیست.

ولی من به همسرم گفتم تا ۳ روز می مونم و بعد بیا دنبالم.

فقط اینکه من میخام بعد ۴ روز با ماشین برگردم. منطقیه به نظرتون؟ یا کنسل کنم و دیر تر با پرواز برگردم؟ 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من که کارم راه نیوفتاد تو این تاپیک اما یه توصیه به دوستان بکنم و برم.توصیه ای  که کارم رو غلطت ...

عزیزم انشالله مشکلت حل شه.عزیزم رد مظالم چیه؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا من آواره ی دکترای تهرانم الان که تحت نظر یه مرکز نا باروری دولتی هستم هرجا میرم بهم میگن ...

گلم شما باید تحت نظر دکتر انکولوژی باشی، نه اینکه یه مرکز دولتی ناباروری، بایدبری پیش متخصص انکولوژی 

عزیزم والا برا کیست من خوددرمانیو نو سیکل توصیه نمیکنم ایشالله که رفع شده..... برا دارو هم احتمالا ...

سلام عزیزم.انا جون من دیروز سونو شدم.دکتر گفت کیست داری ولی شایدهم فولی باشه.

خیلی دکتر مجرب و خوبیه ولی نمیدونم یعنی نتونست تشخیص بده که کیست هست یا فولی؟

گفت خیلی مشکل ساز نیست با پریود بعدیت دفع میشه نیازی به ال دی نداری فقط 10تا دونه دوفاستون گف از دیشب که 16پری بودم شبی یکی بخورم.

از اول تا 3پری بعدی برم سونو اگر رفع شده باشه دارو برا انتقال بده.

دوفاستون برا چیه عزیزم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام. مبارک باشه، یه سوال، دکترتون گفت ۶ روز بمونین؟ آخه شنیدم توی مرکزابن سینا میگن همون روزم بر ...

سلام عزیزم ممنون . اره دکتر گفته شاید جو و فشار هواپیما رو جنین تاثیر بذاره سعی کن  پنج شش روز اول بمون بعد برو کلا دکتر با هواپیما موافق نیست بهم گفت تکون قطار و ماشینو به هواپیما  ترجیح میدم بیشتر برا استرس میگفت 

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
سلام عزیزم.انا جون من دیروز سونو شدم.دکتر گفت کیست داری ولی شایدهم فولی باشه. خیلی دکتر مجرب و خوبی ...

تو مایه های پروژسترونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم بخاطر خانواده شوهرم به مرز طلاق رفتم مشاورای دادگاه بگیر تا مشاوره های خانواده که میرفتیم ...

توخانم کوچولو چقدر ناامیدی.ما پیرشدیم هنوزامیدداریم.عزیزم بیخیال اطرافیان.مشکل اینه که نازایی رو مریضی نمیدونن وزخم زبون میزنن بقول دکتر نازایی ازسرطان بدتره کسی که سرطان داره خیلی کم پیش میادطلاق بگیره اماتونازایی زیاده پس دوتاخانواده درگیر وبدتریک جامعه درگیرمیشه منظورم چقدرفرهنگا پایینه که حرف خدارومیزنن امانمیدونن اینم دست خداست هیچ کس دوست نداره مریض شه واینقدرفشارروحی وجسمی ببینه.روی خودت تمرکز کن نه دیگران.اگه پول هم نداری فعلا اقدام نکن ارامشت مهمتره شاید خدا دل ارومتو دید طبیعی مادرشدی .مشکلت تو مشکل بیشتر زنای نازاست تو تنها نیستی محکم باش😍😍😍

تو مایه های پروژسترونه.....

خب برا چی بمن داد اونم فقط 10تا دونه.

مشاور داروییش گفت برا اینکه بهتر پریود بشی.

دیدم توضیح جالبی نداد منم زیاد سوال پیچش نکردم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خوب لک بینی میتونه به خاطر آندومتریوزم باشه..... از اون بابت پیگیر شو شاید با حلش این لک بینیتم حل ...

انا جان من اينجا دوتا جنين دارم

با اين شرايط هم انتقالش ب صلاح نيست

ميخوام بيام ابن سينا

بايد از اول شروع كنم؟

اخرين ازمايشاتم  مال اذر و دي سال قبل هست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بیاین واسه درد معده من راهکار بدین.هیچی نمیتونم بخورم.😭😭تهوع ندارم ولی معدمو یکی انگارچنگ زده.دکترشربت الومینیوم ام جی داد هیچ تاثیرنداره

خب برا چی بمن داد اونم فقط 10تا دونه. مشاور داروییش گفت برا اینکه بهتر پریود بشی. دیدم توضیح جالبی ...

سلام 

دوفاستون هم کمک میکنه پریودت منظم شه ولی در حین مصرف اگه اقدام داشته باشی جلوی باردارشدن رو هم نمیگیره 

خداجونم شکرت       
سلام به همگی  مامان نرجس دوست خوبم مبارک باشه ...بسلامتی ان شالله  خوشحال شدم دیدمت ع ...

شاینا جون شما بودی استروژن میخوردی روزی چندتا میخوردی الان هم داری میخوری

خدایا شکرت😙

سلام من دوبار از سر شروع کردم اینبار رویان ولی رویان حتی با اینکه من یه بار باردارشدم و باردوم انتقالم نگرفت منو هیستروگرافی و ژنتیک فرستاد   هیسترو چ جوری بچه ها مثل عکس رنگی؟ 😯

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤