2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما افسردگی خیلی خیلی شدید گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم 

عزیزم دلم چی شده؟

چرا؟

این همه دوست کنارتن.....

همسر خوب.....

خدای مهربون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باور کنید خیلی به خودکشی فکر میکنم اصلا نمیخوام این زجر و انتظار رو تحمل کنم 

عزیزم ناشکری نکن.....

بالاترین نعمت سلامتیه.....

تا قدرشو ندونیم چطور میتونیم بیشترشو از خدا بخواییم؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احساس میکنم یکی پاشو گذاشته رو گلوم احساس خفگی میکنم نمیتونم با کسی حرف بزنم حتی با شوهرم حرف های رو ...

میفهمت.....

انتظار روحو جسم و خسته میکنه.....

ولی کافیه بدونیم ته انتظار شیرینه.....

من خودم اگه اون زمان میدونستم همچین آینده ای در انتظارمه کمتر اذیت میشدم.....

عزيزم اين حرفها چيه همه چى زندگى كه بچه نيست منم مثل شما منتظرم و خيلى وقتها به عدالت تو زندگى شك م ...

آنا جون مشكل انعقادى من چه جورى حل مى شه؟و تا آخر باردارى كسانى كه مشكل انعقادى دارن بايد دارو مصرف ...

عزیزم والا این فاکتورو این مدلی تفسیرشو ندیده بودم اما احتمال زیاد همون با هپارین و مشابهاتش قابل کنترل باشه.....

منم برا میکل انعقادیم حتی تو بارداری طبیعیمم از اول تا آخر بارداری انوکسوپارین که هم خانواده هپاربنه دارم.....

دوستان کسی تجربه داره که روز پنجم پریودی بره سونو سه تا فولیکول داشته باشه و چند روز بعد تعداد فولیک ...

عزیزم بستگی داره اون پنج تا همه فولیا باشن یا ریزارو فاکتور گرفته باشن؟

چون معمولا همه رو نمیشمرن و ریزا ممکنه بعدا بزرگتر بشن و به بقیه بپیوندن.....

نان ۱ میخوره . میخا ببلاک کامفورت واسش بگیرم ببینم دفع و مقعدش خوب میشه 

عزیرم اون سری که گفتم دختر منم با نان یبوست داشت معمولا و شکمش بد کار میکرد و عملا زور میزد.....

در کل بهش نساخت.....

بعد گیگوز فکر کنم گرفتم اونم همینطور.....

دیگه ببلاک گرفتم برای عالی بود.....

ببلاک عادیا نه کامفورتشو.....

یعنی کلا ببلاک رو به عنوان شیر خشکش انتخاب کردم......

آنا جون به نظرت روزی چند بار دفع داشته باشه خوبه ؟

والا دختر من در کل از وقتی ببلاک دادم روزی کم کم سه بارو داشت.....

من روز چهارمم فردا میشه روز پنج کمر دردم شدید شده همش  یکم پیش نشستم رو زمین شام بخورم نتونستم ...

عزيزم 

حالت رو درك ميكنم 

ان شاءالله اين علايم برا مامان شدنت هست 

خدا روزيت كنه ان شاءالله آمين 😘

والا دختر من در کل از وقتی ببلاک دادم روزی کم کم سه بارو داشت.....

خوبی ؟ میگم کسی ک مشکل انعقادی داشته باشه و جهش داشته باشه قبل از انتقال باید آمپول انوکساپارین رو تزریق کنه یا بعد از انتقال آمپولا شروع میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود