2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048391 بازدید | 684651 پست
پس همووووونه من اصلا نون نخوردم.صبح یکم شرایط بهتر شد عزیزززززم

فقط سعی کن نون سنگک باشه.....

سبوس دار باشه که دیگه بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم عزيزم.قرص پنتوكسي فيلين وويتامين اي واسپرين اين ماه خوردم اوناتاثيرنداشته بنظرتون فدات شم؟

والا دقیق نمیدونم....

شاید لاله جون بهتر بتونه کمک کنه چون تسلطش رو داروها بیشتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی.دوستان من زنگ زدم مطب دکتر رزاقی پرسیدم که صحت داره دکتر میخواد بره از ایران گفت بله .گفتم خوب منو به کجا ارجاع میدید گفت دکتر محسن معینی.... کسی این دکتر رو میشناسه؟نوبت دهیش به چه صورته؟دیر وقت میده؟بعدم یادتونه گفتم 10شهریور بتام افت کرد رفتم رزاقی برام مجددا آزمایش ایمنی نوشت گفت 30 آبان برو که من تصمیم دارم فردا پس فردا برم .چون بتام افت کرد سقط نبود که البته خودت اینجوری میگم .مشکلی نیست که الان برم آز ایمنی؟بعد چند روز قبل گوشت نخورم ؟رژیم آز چطوریه؟واییییییی چقدر حرف زدم ببخشید توروخدا.ثمین و دردسرهایش.بعد کسی شماره سازمان انتقال خون رو داره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون روز چها مم من برم ازمایش بدم... خخخخخخخ تو رو خدا ماهیتابه رو بیار پایین فداتم

بیارم پایین که رو ملاجته عزیزممممممم....

سلام به همگی.دوستان من زنگ زدم مطب دکتر رزاقی پرسیدم که صحت داره دکتر میخواد بره از ایران گفت بله .گ ...

عزیزم ایمنی ربطی به گوشت نداره.....

اون برا انعقادیه.....

از پردنیزولونت چه قدر گذشته؟

[QUOTE=69624517]بیارم پایین که رو ملاجته عزیزممممممم....[/Q

انا جون خیلی دلم میخواد زمان زود بگذره تنها کیفش اینه

اقایی تو خونه کار میکنه ظرف میشوره هیچوقت کار نمیکردااااا حال میده.انا جون اگه روز جهاردهم برم میشه ده روز دیگه 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
[QUOTE=69624517]بیارم پایین که رو ملاجته عزیزممممممم....[/Q انا جون خیلی دلم میخواد زمان زود بگذره ...

یعنی چی روز ۱۴م روز دهه؟

عزیزم خوب پس کیفتو بکن بذار همسریم خدمترسانی بکنه.....

[QUOTE=69624517]بیارم پایین که رو ملاجته عزیزممممممم....[/Q انا جون خیلی دلم میخواد زمان زود بگذره ...

آهان متوجه شدم.....

حواسم به ماهیتابه بود گیج زدم.....

عزیزم ایمنی ربطی به گوشت نداره..... اون برا انعقادیه..... از پردنیزولونت چه قدر گذشته؟

حدودا 45روز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم البته کوتر هم بستگی به سایز و عدد ذخیره داره همه ی کسایی که تخمدان بزرگ دارن کوتر نمیکنن س ...

عزیزم سایزشو نگفت.فقط دکتر گفت خیلی بزرگه و ال دی داد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ایمنی ربطی به گوشت نداره..... اون برا انعقادیه..... از پردنیزولونت چه قدر گذشته؟

ولی ب 12/ب 6/ویتامین د3 و گلومت میخورم ربطی نداره که؟