2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم مسکن نخور چون تنها مسکنی که میتونی بخوری استاگینوفن سادست..... اونم خودت میدونی اثر نداره.... ...

چقد اروم شدم با حرفات خدایا بخاطر این همه عذابم التماس میکنم جوابمو بده اخه انا جون فقط سمت چپم از صبح درد میکنه پماد عضلانی زدیم کلی ماساژ دادیم و لباس گرم پوشیدم اما اثر نداشت.انا جون خدا اندازه دل مهربونت بهت بده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
میفهمم چی میگی ..آره این مدت چون داروش هورمونی بود خیلی استرس داشت .ای کاش اصلا پیشش نرفته بودیم ...

عزیزم دکتر برا همسر منم چربی ننوشته بود چون سابقه چربی و کبد چرب داشت میدونستیم و تحت کنترل بود.....

به نظرم برین دکتر عمومی یه چکاپ براش بنویسه و اینطوری در کل عیار دستتون نیاد شرایط عمونیش چطوره.....

همسر من تا وقتی چربی داشت شرایطش بهتر نمیشد وقتی درمان شد شرایطشم نسبت به قبل بهتر شد.....

ویتامین دی رو هم حتما چک کنه.....

ال کارنتین با چه دز هست؟

قرصشه؟

یا دز بالاست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد اروم شدم با حرفات خدایا بخاطر این همه عذابم التماس میکنم جوابمو بده اخه انا جون فقط سمت چپم از ص ...

عزیزم همون دستته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر برا همسر منم چربی ننوشته بود چون سابقه چربی و کبد چرب داشت میدونستیم و تحت کنترل بود..... ...

مرسب از همدردی و راهنماییت 

ویتامین دی پارسال آز داد ..کمبود داشت و قرص خورد 

ال کارنیتین 1000 هستش ...ویال یا محلول

والا من خودم تزریق کرده بودم یه بار همین نود زدم چون با یه دست خیلی نمیشه مانور داد..... البته مال ...

اناجون عزیزم سلام ببخشید یه سوال دیگه باز.... ببخشید ها.. اگه دوستان دیگم میدونن بگن 

سیکل لانگ که ال دی توش داره گفتن بهم از روز 5 قاعدگی بخورم تا اخر بسته. بسته ها 20 تا توشه دیگه.... من الان از 15 شههریور که 5 قاعدگی بوده دارم میخورم ولی زیر دلم بدجور درد پریودی داره... خیلی... این یعنی چی؟ اخه هنوز قرصمو که ول نکردم که بخواد علائم پریودی بیاد سراغم..؟ چرا اینجوری شده؟ نکنه داره اثر نمیذاره? سیکل میکروم خراب نشه ؟ کسی هست بگه وقتی ال دی میخورین به اینجاهاش که میرسین چه علائمی دارین ؟ ممنون انا جون عزیزم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم همون دستته؟

نه انا جون از دست راستم زده بودم.حدث خودم اینه چون عادت خوابم رو شکم خوابیدنه سعی کردم به پهلوی چپ بخوابم کل بازوم مونده زیر بدنم و تا صبح بهش خون نرسیده چون بخوابم تا خود صبح میخوابم شش صبحم که پاشدم خواب رفته بود دستم خوبه ژلوفن نخوردما.جی سی اس اف فقط سی ساعت سر درد عجیبی داشت که پدرمو در اورد.انا جون همه مامانا التماستون میکنم مث یه خواهر مادرانه دعام کنید مادرم و هیچکی خبر نداره نمیتونم به مادرم بگم دعام کنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

[QUOTE=69565911]عزیزم دکتر برا همسر منم چربی ننوشته بود چون سابقه چربی و کبد چرب داشت میدونستیم و تحت کنترل بود..... ...[/QUOTE

عزیزم ..به نطرت برای ویزیت جنتی برم مرکز بهتره یا مطبش؟

😍😍😍 ممنونم عزيزم  ان شاءالله آمين   ان شاءالله شما هم ب زودي ميري دوردونه هات ر ...

خيلي برات خوشحال شدم عزيزم

انشالله به سلامتي بغلش كني

ممنون از دعاي قشنگت

اميدم اول به خداست دوم به دعاي دوستان🌸🌸🌸

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انا جون ودوستان عزیز بنظرتون برا برگشت به شهرمون ماشین شخصی بهتره یا هواپیما ؟ خیلی دودلم ..باهواپ ...

عزيزم چرا ميترسي ؟

من هم سر پسرم هم الان با پرواز اومدم 

ميبيني هم ك الحمدالله نتيجه گرفتم و ب اين چيزا نيست 

اگر بود دكتر منع ميكرد 

اينم بگم ك من ١٤ انتقالم بود بيستم اومدم 

با ماشين هم ١٣ ساعت ميشد 

ك من هرگز اينو قبول نميكنم 

سري قبل ك لاپرا شده بودم با ماشين اومديم خيلي كمردرد گرفتم 

حالا هرجور خودت راحتي 

ان شاءالله بهترينها در انتظارت باشه 

مرسب از همدردی و راهنماییت  ویتامین دی پارسال آز داد ..کمبود داشت و قرص خورد  ال کارنیتی ...

دوباره ویتامین دی رو چکش کنین ببینین نرمال شده یا نه چون بی تاثیر نیست.....

طبعشو میشناسین؟

اناجون عزیزم سلام ببخشید یه سوال دیگه باز.... ببخشید ها.. اگه دوستان دیگم میدونن بگن  سیکل لان ...

عزیزم نگران نباش بعضا داروهای هورمونی اینجور عوارضو دارن.....

نه انا جون از دست راستم زده بودم.حدث خودم اینه چون عادت خوابم رو شکم خوابیدنه سعی کردم به پهلوی چپ ب ...

عزیزم پس از همونه....

خوب میشه.....

[QUOTE=69565911]عزیزم دکتر برا همسر منم چربی ننوشته بود چون سابقه چربی و کبد چرب داشت میدونستیم و تح ...

به نظرم برو مطبش....

اینطوری دیگه راحت ویزیت میشین و هر سوالیم بپرسی راحتی.....

خودتونین و مزاحمم نیست.....

به نظرم برو مطبش.... اینطوری دیگه راحت ویزیت میشین و هر سوالیم بپرسی راحتی..... خودتونین و مزاحمم ...

مرسی انا جون

الهی که هرچی میخواهی خدا بهت بده و نی نی تو سالم بغل بگیری

دعا کن برامون....ماهیچیکسیو نداریم دعا کنه واسمون