2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
گلم مشکل انتقال منفیت چی بودش ؟

مشکل ایمنی و انعقادی داشتم حسابی و هیچ دکتری چک نکرده بودش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسى از اطلاعاتت عزيزم🌸💕اطلاعاتتو سيو كردم ازشون استفاده كنم

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل ایمنی و انعقادی داشتم حسابی و هیچ دکتری چک نکرده بودش

گلم ن شما آمپول رقیق کننده داشتی تو انتقالات ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به نظرم مى نويسن حتما امتحان كن وقتى مى تونى از بيمه ات استفاده كنى چرا پول بيشترى بدى من اين سرى ي ...

دکتر یدک متخصص زنان و زایمان هستن یا فلوشیب نازایی؟

گلم ن شما آمپول رقیق کننده داشتی تو انتقالات ؟

اینبار آخر داشتم 

دوستان يه سوال 

امكان داره يا بودن كسايي ك يكهفته از عكس رنگي  درد داشته باشه يا احساس درد كنه  ؟؟

در صورتي ك در عكس رنگي مشكلي نبوده 

و حين انجامش هم آنچنان اذيتي نشده 

براي يكي پيش اومده حالا نميدونه درد ب خاطر انجام عكس هست يا ن 

ممنون ميشم از پاسختون

داشتنش رو که حتما داریم نمونه اش دکتر خودم با وجدان و با ایمان و خوش اخلاق امیدوارم تعدادشون زیا ...

سلام لاله جون.  من 24قاعدگیم هستم و قراره انشالا بعد از پریود شدن جنین انتقال بدم.  اما دیروز دکتر برام دکا نوشت بخاطر سابقه اندومتریوزم و گفت همین الان بزن.  شمام تو سیکل امتقال دکا زده بودین؟  ببخشید میدونم نباید اینو تکرار کنییم ولی صحبت دوستمون که فرمودن دکترشون گفته با دکا نمیشه انتقال داد خیلی منو نگران کرد.  

سلام عزاداری هاتون قبول  یه سوال:واسه پروسه انتقال دکتر میگه روز دوم پری بیاین حالا من پریو ...

عزیزم بذار بمونه برا ماه بعد چون میخواد سونوت کنه و پروتکل مناسبو شروع کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام صبح بخير دوستان  ببينين دختر خالم ساعت ٥ صبح بيبي چك زده منفي شده گذاشته كنار از خوا ...

عزیزم ایشالله مامانه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان صبحت بخير عزيزم  من ميتونم عسل بخورم برا صبحونه ؟

عزیزم بهتره نخوری خصوصا سه ماه اول....

انا جان بي زحمت ميشه يه نگاهي بندازين ببينين متوجه ميشين چقدر پايينه جفت؟!

عزیزم خوب مارژینال فکر کنم بالاتر از سرراهیه.....

این لینکو نگاه بنداز.....

https://mamasite.ir/fa/article/226483/جفت-پایین-(سرراهی)-و-مراقبتهای-آن-

آخه شرایط جواب آزم مشخص نیست که اگرمثلا دوم سوم مهر برم ازمایش رو بدم چندم جوابش اماده میشه که نوبت ...

عزیرم ط ر ا ز ی از اواسط آبان به بعد نوبت میده اگه تا الان آبانش پر نشده باشه....

بچه ها من هنوز پریود نشدم ولی ترشحاتم.کم شده چند روز خیلی زیاد بود...شکمم گنده شده نفخ کردم دیشبم از ...

ایشالله مامانی....

آز نمیدی؟