2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

دختر بد رفتی دیگه خبر از خودت ندادیا..مگه تو همون شیمای خودمون نیستی .عمان بودی😒بیمارستان گاندی انتقال دادی😒

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم ازمایشگاه ازمایشات ایمنیتو انجام دادی؟هزینتون چقدر شد؟بیمه که ندارید نه؟

من همه آزمايشهاى تكميلى رو آزمايشگاه مهر انجام دادم بيمه ايرانيان دارم و كلا ١/١٣٣٠٠٠ تومان شد عزيزم🌸

براي تهوعم دميترون ميتونم بخورم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

ااا شيما كجايي توووو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ثمین ببم اینحایی میگم من قبل از انتقال فرتیل سی ام میخوردم الان ادامش بدم یا قطعش کنم؟؟

خيلي چيزارو بايد قطع كني ماهرخ اينم شايد بايد قطع شه بازم بزار ثمين بگه

خيلي چيزارو بايد قطع كني ماهرخ اينم شايد بايد قطع شه بازم بزار ثمين بگه

آخی یکی از بچه ها هم دکتر بهش داده بود گفته بود تا جواب گرفتن استفاده کنه....میخوام اگه لازمه یا خوبه شوهرمو بفرستم بگیره باز سه چهار تا بیشتر ندارم دیگه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم والا چی بگم به نظر منم تکرار کنی بهتره..... اما خوب اینطور که بوش میاد با باید دکترتو عوض کنی ...

آخه شرایط جواب آزم مشخص نیست که اگرمثلا دوم سوم مهر برم ازمایش رو بدم چندم جوابش اماده میشه که نوبت بگیرم از ی دکتر دیگه.مثلا دکتر طرازی اولین نوبتش فکر میکنم یکماه دیگست شایدم بیشتر .اصلا سر در گم شدم متاسفانه دکتر اینجام میگه اصلا نده آز رو .و متاسفانه تر اینکه چون دختر داییه همسرمه زیادم نمیتونم بهش فشار بیارم همش میگه به من اعتماد نداری یعنی؟خوب من چی بگم آخه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون  میتونی بدی یه دکتر دیگه تو یه نسخه دیگه بنویسه

قبول میکنه مگه؟مثلا بدم متخصص زنان و زایمان بنویسه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من همه آزمايشهاى تكميلى رو آزمايشگاه مهر انجام دادم بيمه ايرانيان دارم و كلا ١/١٣٣٠٠٠ تومان شد عزيزم ...

ممنونم عزیزم منم اولین بار همون آزمایشگاه مهر انجام دادم 

ثمین ببم اینحایی میگم من قبل از انتقال فرتیل سی ام میخوردم الان ادامش بدم یا قطعش کنم؟؟

عزیزم اطلاع ندارم والا

ثمين جون دكترتظهيرى هست عزيزم؟

نه عزیزم من قبلا با دکتر ظهیری کار میکردم الان دکترم دکتر کبودمهری هستش رییس بخش نازایی بیمارستان الزهرا.تا امروز از اینهمه انتقالاش فقط برا یک نفر منفی شده خیلی درصد مثبتش بالاست برا منم بار اول انتقالی که باهاش داشتم +شد .ولی قسمت نبود بمونه.آزمایش ایمنی رو هم دکتر رزاقی توی تهران برام نوشته