2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
بچه ها فردا روز تاسوعا و تولد منه.چقد خوبه تولدم با تاسوعا یکی شده حالا از آقام عباس میخوام بهترین ک ...

عزیزززم 😍😍 تولد منم فرداست یعنی امروز ۲۸ م 😁 

تولدمون مبارک 😍😍😁 منم امشب فقط از خدا اولاد سالم و صالح خاستم ...

انشاالله همه بچه های تاپیک حاجت روا بشن 🙏❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گلم چند وقته اقدامی؟! گلم خدا را شکر ازمایش شوهرت خوبه، دی اف ای اگه نرمال باشه باید تو ماه اول یا د ...

عزیزم من دوساله... پلی کیستیکم..سه بارم ای یو ای کردم نشد...بااینکه همه شرایطم به ظاهر اوکی بود.با دارو و امپول هرماه تقریبا چندتا تخمک خوب داشتم ولی نشد.نمیدونم حالا همسرم ضعیف بوده اون موقع یا ایراد از خودمه ، دکترم متوجه نشده...دیگه قراره برم سیکل ای وی اف.دعا کنید که حداقل این جواب بده.زندگیم شده بچه !!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دوساله... پلی کیستیکم..سه بارم ای یو ای کردم نشد...بااینکه همه شرایطم به ظاهر اوکی بود.با د ...

گلم خداروشکر همسرت اصلا مشکلی نداره، منم مثل تو زندگیم شده بچه کامل درکت میکنم ببین تنها فولیکول خوب مهم نیست کیفیت تخمک مهمه که بالا باشه 

بچه ها شياف واژينالو ميزنيم چند دقيقه بايد بخوابيم جذب شه؟ مدت مفيدش چقدره

حداقل نیم ساعت......

من تا یکی دو ساعتم دراز میکشیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزززم 😍😍 تولد منم فرداست یعنی امروز ۲۸ م 😁  تولدمون مبارک 😍😍😁 منم امشب فقط از خدا اولا ...

آمین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما يه سوال! دكتر به من گفته جفته جنين پايينه و بايد استراحت كنم، ميخواستم ببينم جفت پايين با جفت ...

عزیزم جفت پایین مرحله داره.....

سرراهی پایینترین حالتشه دیگه...

یعنی باید استراحت کنی تا به مرور جفت بالا بره.....

جفت منم پایین بود و با استراحت بالا رفت....

عزیزم در واقع چاق کننده نیست بلکه باعث احتباس آب و نمک میاره و این باعث پف میشه نگران نباش مدت کوتا ...

مرسى لاله جون🌸💕از همون پفى كه مى ياره بدم مى ياد منتظر جوابها هستم ايشالا نياز پيدا نكنم اگه هم مجبور بشم حتما رعايت مى كنم عزيزم🌸 

عزیزم جفت پایین مرحله داره..... سرراهی پایینترین حالتشه دیگه... یعنی باید استراحت کنی تا به مرور ج ...

انا جان استفاده از توالت فرنگي لازمه؟! استراحت هم در حدي كه كاري نكنم تو خونه كافيه؟!

انا جان استفاده از توالت فرنگي لازمه؟! استراحت هم در حدي كه كاري نكنم تو خونه كافيه؟!

عزیزم ترجیحا از توالت فرنگی استفاده کن.....

یه سیارشو بگیر اگه ندارین.....

استراحتم به میزان پایین بودنش ربط داره.....

اگه خیلی پایینه استراحتتو بیشتر یا به عبارتی مطلق کن نه که میتونی استراحت نسبیم داشته باشی.....

عزیزززم 😍😍 تولد منم فرداست یعنی امروز ۲۸ م 😁  تولدمون مبارک 😍😍😁 منم امشب فقط از خدا اولا ...

الهی خدا دلت شاد کنه عزیزم.ان شاالله همه بچه های منتظر هم به حاجت دلشون برسن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم ترجیحا از توالت فرنگی استفاده کن..... یه سیارشو بگیر اگه ندارین..... استراحتم به میزان پایین ...

سلام . امروز بازم پریود شدم . دومین پریود بعد از پانکچر هستم . برام همین این پریوده و هم پریود قبل خونم خیلی سیاه و قیر مانند بودش بخاطر چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اناجون من اینجارو میشناسم رفتم این کلینک مدیرش یک دکتر ایرانی پرفسور هومن فاطمی هستن همراه با خانومش ...

شیماااااااا تو کجایی دختر اخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....