2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
عزيزم منم وقتي اومدم خونه كلي توبه كردم بخاطر ناسپاسي كه كردم الهي شكر كه باز هم اميدي هست الهي شك ...

ارزو امروز يه خانومه بود سنشم بالا بود فكر كنم بالاي ٤٠ بود

تخمك اهدايي گرفته بود كلا ٣ تا جنين داشت

يه دختره هم بود با سن بيست و خورده اي ذخيره ش يك بود و ٢ تا جنين داشت گفت اگه اين سري نشه سري بعد بايد تخمك اهدايي بگيرم

يكي ديگه بود بخاطر هزينه داروها ميگفت هربار تونستم نصف داروهامو بگيرم يه دونه جنين داشت😒😞😔 من انقدر دلم براشون ميسوخت الهي خدا دلشونو شاد كنه

واقعا بايد خداروشكر كرد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
برای من روش نوشته زیر بیست و پنج که آناجون گفتن بهتره تو کلمن نگه دارین ولی من می دارم توی در یخچال

عزیزم زیر ۲۵ که نمیشه یخچالی ، اگر داخل خونه خنک باشه و مطمین باشی که دماش بیش از ۲۵ نمیشه اصلا نیاز به کلمن هم نداره 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دز هزار فکر کنم روزانه ست بازم دوستانی که استفاده کردن بهتر میتونن کمک کنن....

انا جون همسرم انوکسا زد جاش یک دقیق شدید سوزش داشت الان رفع شد طبیعیه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم دز هزار فکر کنم روزانه ست بازم دوستانی که استفاده کردن بهتر میتونن کمک کنن....

بله عزیزم دوز ۱۰۰۰ ش ،روزانه هستش منم مصرف میکنم ، ولی بازم باید ببینه دکترش چی گفته 

به من گفت توی داروخونه که توی در یخچال نگهدار.روشم زده یخچالی

علت اینکه فکر میکنم داروخانه بهت گفته بذاری یخچال چون اون موقع که خریدی تو مرداد ماه اینا خیلی هوا وحشتناک گرم بود ، احتمالا خواسته دارو خراب نشه

دخترا داخل امپولا نصفش هوا هست که خالی کردم بعد تزریق درسته؟

بله عزیزم باید هوا رو خالی کنی ، درد و سوزش و کمی خون اومدن هم طبیعیه و ممکنه بعدا هم کبود بشه . هیچ نگران نشو 

ارزو امروز يه خانومه بود سنشم بالا بود فكر كنم بالاي ٤٠ بود تخمك اهدايي گرفته بود كلا ٣ تا جنين داش ...

نميدونم بخدا چي بگم

فقط ميدونم ناشكري كردم خدا ببخشه منو

خدا واسه كسي نخواد، چيزي كه براي خيليها عاديه واسه بعضيا دست نيافتنيه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله عزیزم باید هوا رو خالی کنی ، درد و سوزش و کمی خون اومدن هم طبیعیه و ممکنه بعدا هم کبود بشه . هیچ ...

نسیم جون ساعت مشخصی از روز که لازم نیس ده شب زدم همیسه ده شب بزنم؟یا باید روزا زد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم ایشالله بهترینا برات اتفاق میفته..... خدارو شکر انتقالت کنسل شد نگرانت بودم با این قضیه دکا ب ...

ممنونم آناجون 

راستش خودمم حس خوبی دارم الان 

انشالله یکی دوهفته دیگه شروع میکنم ورزش کردن 

بعد سرحال میرم فسقلیامو میارم خونه 

راستی آنا جون خداروشکر عمل شوهرم راحت بود و اسپرم به اندازه کافی پیدا شد ودیگه لازم نشد که تخمکام فریز بشه 

فقط خدا کنه کیفیت اسپرم ها خوب باشن ❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت