2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
باشه عزیز دلم ایشا فردا عصرم میرم خرید کمپوت و روغن زیتون و شیر سویا خونمو حسابی تمیز میکنم که تا دو ...

منم قبل از اينكه امپول هاي تحريك تخمك  رو استفاده كنم كل خونه مو تميز كردم گرد گيري و شستن ملافحه و هر چه كه بايد ميدادم خشكشويي و .... كه مثلا بعد از پانكچر انتقال ميدن راحت باشم و استرس اينجور كارا رو نگيرم ولي متاسفانه هميشه اونجوري كه ما ميخوايم پيش نميره دكترم گفت احتمالا هايپر ميشي و انتقال ميره واسه چند ماه ديگه

انشالله شما نتيجه دلخواهت رو بگيري

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیییزم....مبارکت باشه😙😙😙 دفعه اولتون بود؟

قربونت برم عزیزم ، ان شالله روزی شما 🙏❤

بار دومم بود 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام آ نا جون من دیروز جواب آزمایشم منفی شد داروهاما قطع کردم امروزپریود شدم دردهای خیلی وحشتناکی دا ...

بله عزیزم قطعا به خاطر داروهاست و ممکنه خونریزیت هم زیاد باشه به علت اینکه سطح بالای پروژسترون مصرف کردی و آندومترت ضخیم تر از حالت نرمال شده . 

عزیزم ان شالله که به زودی دلت شاد بشه و چشمت روشن ❤

سلام به همگی، دوستان من دو روز پیش تخمک گیری داشتم که چهار تا تخمک بالغ برداشتن و میکرواینجکش انجام دادن واسه همشون، ولی متاسفانه شکست خورد و هیچ لقاحی صورت نگرفت. کسی تجربه مشابهی داره و یا اطلاعات مفیدی که بدونم دلایلش ممکنه چی باشه. من کلا ناامید شدم و فکر میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم.

من كه سر در نياوردم لإله جون يعني بعد از پانكچر حتما هايپري رو شاخمه ديگه خسته نباشم واقعا هنوز ا ...

عزیزم الان تو این چند روز اینجا چند نفر داریم که هایپر هستن یا ریسکش رو دارن
یادم نیست شما چند تا فولی داشتی

اما کلا هایپری از قبل از پانکچر اتفاق میوفته
در واقع هایپر یعنی تحریک بیش از حد تخمدان
اون چیزی که شما مد نظرت هست همون جور که قبلا هم گفتم عوارض هایپری هست
ممکنه مال یکی عوارضش زیاد باشه و انتقال ندن و برا یکی انتقال بدن با اینکه هایپره

من این سری با اینکه هایپر بودم اما چون شکمم اب نیاورده بود و سایز تخمدانم خیلی فاجعه نبود برام انتقال دادن

در حالت کلی تا دو سه روز بعد از پانکچر وضعیت نهایی مشخص نمیشه
ولی این همه هم رو انتقال اصرار نداشته باشین
بذارین هر چی به صلاحتون هست دکتر تصمیم بگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان کسی می دونه پودر پروکسید وومن چیه؟تا حالا استفاده کرده؟

صنم جان یه مکمل غذایی هستش که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی ضروری برای سیستم تولید مثله.

برای حفظ کیفیت و کارایی تخمک و عملکرد خوب هورمونهای جنسی استفاده میشه

نميدونم بخدا لإله جان شايد من ذخيره ام زير سه بوده خودشون هم احتمال هايپري نميدادن ولي شده  ك ...

اتفاقا اینکه با عدد ذخیره دو و نیم این قدر فولی داشتی خودش خوش شانسیه
خوش بین باش و شاکر
داشتن تخمک بیشتر و جنین بیشتر خودش یه مساله مهمه
حد اقل خیالت راحته که جنین فریز میتونی داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
يه دونه اي واسه نمونه اي لاله جان

ممنون عزیزم شما لطف داری
اره واقعا نمونه ام
خدا منم گذاشته پشت ویترین برا درس عبرت دیگران :)))))))))))))))))))))))))

البته شوخی میکنم
همیشه راضی ام به رضای خدا

عزیزم ذخیرت فکر نکنم پایین باشه مگه نمیگی با داروی کم ۴ تا فولی داشتی؟

آنا جون چرا بچه های این گروه ای وی اف میگن ذخیره میشه تعداد فولیکولای راست و چپ تقسیم بر ده مثلا کسی که ۸ تا داشته باشه میشه  هشت دهم مگه میشه  

سلام من امروز سونو شدم سونوی قبلیم گفتن ۷ تا فولیکول دارم اما این سری سمت راست ۱۵ .۱۳ .۱۲ .۱۴ .۹ سمت ...

بهترین چیز سفیده اس
میتونی تو سالاد بریزی با ابلیمو کهمزه اش قابل تحمل بشه
پودر پروتئین هم خوبه

احتمالا قبل از سیکلت ال دی نداشتی
سیکل های بدون ال دی اصولا سایز فولی ها یکدست نمیشه
مخصوصا برای کسانی که عدد ذخیره بالاتر دارن

که دکتر گفت سیتریزین بخور و با وجود سیتریزن تا ۸ روز اون دون دونارو داشتم انتقال دومم هم بازم تا ۷ ...

خب به دکتر گفتی این حالت رو؟
پرد هم میخوردی اخه
باید اگه مشکل ایمنی مطرح بود با همینا کنترل میشد

اگه میخوای لنفوتراپی کنی حتما اون سه تا تست رو بده عزیزم

استرادیول در خانم‌هایی که سابقه قوی سرطان یا ندول‌های سینه دارند یا خانم‌هایی که به بیماری فیبروسیست ...

عزیزم منم فیبروکیستیک هستم
نگران نباش قرار نیست مدت طولانی بخوری که
چیزی نمیشه فکرت رو درگیرش نکن

نوشتنش مشکلی نیست اینکه بیمه قبول میکنه؟مثل انوکسادارویی نیست که هرکس تزریق کنه؟

باید ببینی اون بیمه تکمیلی هزینه دارو میده یا نه
مثلا بیمه ایران و رازی میدونم نمیده هزینه دارو

بهترین چیز سفیده اس میتونی تو سالاد بریزی با ابلیمو کهمزه اش قابل تحمل بشه پودر پروتئین هم خوبه ...

نه ال دی نداشتم لاله جون 

بله عدد ذخیرمم بالاس 

دیگه کاری نمیشه کرد انشالله خیره 

خداجونم شکرت