2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048232 بازدید | 684647 پست
مرسی لاله جون، انقدر خوب توضیح میدی آدم کیف میکنه😊 یه نکته ای که دکتر عارفی داره و خواستم بگم اینه ...

خواهش میکنم عزیزم
شاید علتش اینه که خودم به سختی چشیدم این مشکل هایپری رو
و مثل درسای شب امتحانم حفظم
و تمام تلاشم رو میکنم تا از خطراتش بچه ها اگاه بشن و کوتاهی نکنن
چون خودم 2 سال پیش کوتاهی کردم و نتیجه اش شد حال خیلی وخیم و بستری و ...

بله دکتر عارفی خیلی دقیق هست تعریفش رو از بیماراش شنیدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب 15 16 تا داری و هایپر هستی اما اینکه بتونی انتقال بدی هم بعید نیست اینکه میشه یا نه به مقدار اس ...

اره خودمم حديشو ميزدم چند روزه دارم پروتئين و سفيدو و مايعات و نمكي ميخورم خدا كنه اثر كنه

فردا معلوم ميشه هايپر ميشم يا بعد از عمل ممكنه بهم بگن؟

راستي عزيزم چه نوع ازي ميده فردا بهم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان یعنی همون روزی که میخواستن انتقال بدن همون روز عمق رحم اندازه گرفتن؟ این کار که کاملا غیر ع ...

لاله جون يه چيز خيلى خيلى نازك بود كه با اون اندازه گرفت و جنين شناس مى خواست جنين رو انتقال بده دكتر اصرار داشت كه حتما بايد اينجايى كه من مى گم انتقال بدى اصلا به هيچ وجه درد نداشت شايد من اشتباه مى كنم چون نپرسيدم اما اندازه گرفتن با اون وسيله نازك و به جنين شناس گفت ١٣

و اونم كه مى خواست جنين رو انتقال بده همون اندازه تنظيم كرد

پس اندازه گيرى عمق رحم نبود اندازه گيرى تا جايى بود كه بايد جنين رو جنين شناس انتقال مى داد

و در حين اينكارا سونو هم مى كردن و مى ديدم حتى جنين رو انتقال دادن ديدمش كاملا

اما نشد ديگه 

اما خيلى نسبت به خراش دادن دودلم واقعا نمى دونم چى كار كنم

بچه ها راستی
من از دیروز میخوام یه چیزی بپرسم یادم میره
من دیروز واکسن کزاز زدم
ویالی که در اورد از داخل کلمن یخ تازه نبود یعنی قبلا باز شده بود
وقتی هم یه مقدار برای من کشید بازم توش به اندازه ی یه تزریق دیگه بود !!
این کار اشکال نداره اون وقت؟
حالا معلومم نیست کی باز کرده بودن ؟ و این یکی هم تا کی باید بمونه برای استفاده مجدد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره خودمم حديشو ميزدم چند روزه دارم پروتئين و سفيدو و مايعات و نمكي ميخورم خدا كنه اثر كنه فردا معل ...

والا بعضی دکترا همون سونوی اول میگن
دکتر من دو سال قبل همون سونوی اول بهم گفت هایپری چون تعداد فولی هات بالاست و رژیم پر پروتئین رو شروع کرد برام
این سری دکترم چیزی نفگت ولی خودم از رو تجربه قبلی رعایت کردم

بعضی ها بعد از پانکچر دچار عوارض میشن بعضی هام بعد از مثبت شدن و بارداری
در هر حال شما فعلا رژیمت رو ادامه بده

اصولا کسانی که تعداد فولیهاشون بیشتره هم ازمایش استرادیول میدن هم پروژسترون

بچه ها راستی من از دیروز میخوام یه چیزی بپرسم یادم میره من دیروز واکسن کزاز زدم ویالی که در اورد ...

فكر نكنم كه اينقدر احمق باشن.حتما دستورالعمل رو رعايت ميكنن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
والا بعضی دکترا همون سونوی اول میگن دکتر من دو سال قبل همون سونوی اول بهم گفت هایپری چون تعداد فولی ...

من استراديولم ٤٥٠٠ بود هايپر شدم.

بچه ها استراديول والرات دكتر بمن داده دو ميل برا قبل انتقال.ايرانيه و برا شركت ابوريحان.خارجيش ...

كسي جواب سوالمو ميدونه؟

صبا جون تا جایی که میدونم برای دو قلویی سل فری پیشنهاد نمیشه ها 

خب دوقل و تک قل ارتباطی نداره

ولی چون سونو خوب بود داشت تست معمولی رو مینوشت خودم سلفری خاستم گفت خب اون کامل تره

درسته برای دوقل خدای نکرده مشکلی باشه امینو درست تر جواب میده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لاله جون يه چيز خيلى خيلى نازك بود كه با اون اندازه گرفت و جنين شناس مى خواست جنين رو انتقال بده دكت ...

خب شاید کاتر اونا فرق داره
بچه هایی که ایران عمق رحم اندازه گرفتن بدون بیهوشی درد داشتن
اصولا تو ایران موقع پانکچر عمق رحم اندازه میگیرن

حتی اونجاهایی که با سونو انتقال میدن اصلا عمق رحم هم اندازه نمیگیرن
مثلا من این سری برام عمق رحم اندازه نگرفتن

و دیگه اینکه بعیده عمق رحم 13 باشه نهایتا طول رحم نرمال بین 5.5 تا 8.5یا  9 هست
مگر اینکه از ورودی واژن اندازه زده باشن

در مورد خراش بهت حق میدم دو دل باشی

فكر نكنم كه اينقدر احمق باشن.حتما دستورالعمل رو رعايت ميكنن

به خدا باز شده بود
جلو خودم این کارو کرد
منم از تعحب زیاد نتونستم بپرسم !!

والا ما اول دبیرستان هم بودیم واکسن هامون رو با یه سرنگ زدن
یعنی هر 3 نفر رو با یه سرنگ واکسن زدن!!!!!!!!!!!!!

خب شاید کاتر اونا فرق داره بچه هایی که ایران عمق رحم اندازه گرفتن بدون بیهوشی درد داشتن اصولا تو ا ...

نپرسيدم چى رو دقيق اندازه گرفتن راستش.با اين اوصاف عمق رحم نبود پس 

چون بينهايت به دكترش اطمينان داشتم اصلا نپرسيدم و نمى دونم دقيقا چى بود  اما اينقدر نازك بود كه اصلا هيچى متوجه نشدم كه چيزى وارد واژنم شد 

اگه ايندفعه خواستن همين كارو كنن حتما مى پرسم دقيقا چى هست