2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
خوب پودر و آب رو قاطی میکنی و بعد نصفشو تزریق میکنی دیگه.....

فقط نصف تزریق میشه میزیزم دور دیگ بقیشو

بعد باز پودر اب قاطی می کنم نصف تزریق واس همین دوتا داده از هرکدوم امپولا خنگم کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنومالی هزینه اش ۱۴۰۰؟ یا سلفری؟....انا جون من سونو ان تی و آزمایش خونش تقریبا با هم شد ۵۰۰،۶۰۰ با د ...

نه عزیزم سلفری تنهایی قیمتش ۱۴۹۲ شد برا من...

ان تی با بیمه تامین ۱۷۵، آز دبل مارکر بعلاوه یه سری چکاپ که دکتر با ان تی مینویسه با بیمه تامین ۳۱۵، سلفری ۱۴۹۲، سونوی آنومالی ۳۵۰ شد که آزاد بود.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این مدلی حساب کن!!!!! اگه فرش بوده از پانکچرت تا الان چند روزه حاب کن دو هفته هم بذار روش.... ...

اناجون من دیگه حساب نمیکنم

چون هم سونو انتی و هم سونوهای دکترم باهم برابرن

هیچکدوم هم با این حساب کتابای من جور در نمیان :/ دیگه با همون جلو میرم تا انومالی ببینم چی میشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
دريادل جون شما ميدونين اگه مشكل ايمني وجود داشته باشه بالاخره راه حلش چيه؟

بستگی به شدتش داره.....

بعضیا فقط پردنیزلون داشتن.....

بعضیا علاوه بر پرد سرم آی وی آی جی هم داشتن.....

من هر دورو داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خراش كه مى دن آندومتر رحم رو بعد حتما بايد همون جا جنين رو جايگزينى كنن؟؟بعد تو سونو معلوم مى شه اين ...

عزیزم اونطور که من میدونم خراش رو تو بهترین جای رحم که ترجیح میدن اونجا لانه گزینی کنه میدن.....

ظاهرا التهابات اطراف خراش شانس لانه گزینیو بالا میبره البته اگه برداشتم درست باشه.....

من خراش و لاپرا هیستروم با خ ز ع ل ی بود و انتقالم با ط ر ا ز ی.....

منظورم اینه همون دکتری که انتقال داد خراش نداده بود......

چرا رو برگه ای ک داده بیمارستان نوشته امپول اچ سی جی5000 1/2. یکی امروز یکی 24عضلانی  عک ...

خوب درسته دیگه چرا به خودت استرس میدی هر سری یه جفت پودر و آب رو قاطی کن نصفشو بزن.....

واقعا؟نه ندیدم من.حالا ازمایشگاهم ببینم چی میشه

آره عزیزم خدا قدرتشو تو رعد و برق جون نشون داده.....

یه جنین انتقال دادن الان دو قلو باردار شده که ظاهرا دکتر تایید کرده همسان نیستن!!!!!

انا جون من تخمدون چپم تیر میکشه گاهی..مثلا دیروز ..باز امروز نه.سینه هامم انگار درد دارن.از عوارض قر ...

عزیزم من که چند ماه بعد پانکچر این تیرکشیدنارو داشتم.....

باز به دکترت بگو ولی جای نگرانی نیست.....

واسه من دو میلیون و صد شد اناجون😐😐😐

سلفری؟

واسه من دو میلیون و صد شد اناجون😐😐😐

آهان دوقلو بوده آخه!!!!!

بعد از عمل باردار شدی؟

بله عزیزم من دو تا میکروی منفی داشتم.....

بعد عمل میکروم + شد.....

الانم برا دومین بار طبیعی باردار شدم....

فقط نصف تزریق میشه میزیزم دور دیگ بقیشو بعد باز پودر اب قاطی می کنم نصف تزریق واس همین دوتا داده از ...

خوب آره دیگه.....

نمیتونی که نصف محلول رو نگه داری مجبوری بریزی دور.....

اناجون من دیگه حساب نمیکنم چون هم سونو انتی و هم سونوهای دکترم باهم برابرن هیچکدوم هم با این حساب ...

توکل به خدا.....

به هر حال هر کدومشون خطا دارن خیلی سخت نگیر.....

چون حس کردم فکرت درگیر شده گفتم وگرنه به نظرم نباید سخت گرفت.....