سلام به همگی
انشالله مامانا نی نی هاشونو به سلامتی به دنیا بیارن و منتظرا هم به زودی نتیجه بگیرن
لاله جون من یه ماه پیش یه سوال پرسیده بودم اون موقع شما نبودی و آنا جون زحمت کشید بهم جواب داد ولی دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم الان دیدم خدا رو شکر هستید و حالتون خوبه،انشالله زایمان سر وقت و راحتی داشته باشید
آزمایش همسرمو پایین میزارم همسرم رفت اورولوژ بیمارستان و بهش ویتامین ای 400، ویتامین سی 250 و قرص زینک 15میلی و کلوموفن نوشته که کلوموفن یک شب درمیونه بقیه هم شبی یکی و گفت همینا کافیه آخه من دیدم بقیه داروهای خیلی بیشتری دارن
خودم هم اردیبهشت سال گذشته پانکچر شدم با 32 تا تخمک و متاسفانه فقط 8 جنین. هایپرم که شدم و 3 روز بیمارستان بستری بودم بعد سه بار انتقال جنین دادم که هر سه منفی شد.آخرین انتقالم خرداد بود. ذخیره ام 8.3 امه
هستروسکوپی هم اردیبهشت امسال، قبل از انتقال آخرین بسته جنینم داشتم
آزمایش ایمنی و انعقادی هم قبل از انتقال آخرین بسته جنین داده بودم که انعقادی مشکل داشتم و انوکسپارین استفاده کردم
ایمنی به ظاهر مشکل نداشتم وهمه موارد تو رنج بود
حالا مرداد که دوباره رفتم بیمارستان گفتم اگه لازمه دارو بگیرم بهم اسید فولیک5، نوترو بی (ب1+ب2+ب6+نیکوتینامید)برای هر شب یکی و ویتامین دی3 هفته ای یکی داد گفتم داروهای قویتر برای تقویت کیفیت تخمک نمیدید، گفت همینا کافیه
حالا سوالام اینه من که میخوام آخر پاییز وارد سیکل مجدد بشم برای خودم و شوهرم داروهای تقویتی بیشتر و بهتر بخرم؟
رفتم اووابوست برا خودم بخرم جایی گیر نیومدچه مکملی برای تقویت تخمکا استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنی