2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست

سلام به همگی

انشالله مامانا نی نی هاشونو به سلامتی به دنیا بیارن و منتظرا هم به زودی نتیجه بگیرن

لاله جون من یه ماه پیش یه سوال پرسیده بودم اون موقع شما نبودی و آنا جون زحمت کشید بهم جواب داد ولی دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم الان دیدم خدا رو شکر هستید و حالتون خوبه،انشالله زایمان سر وقت و راحتی داشته باشید

آزمایش همسرمو پایین میزارم همسرم رفت اورولوژ بیمارستان و بهش ویتامین ای 400، ویتامین سی 250 و قرص زینک 15میلی و کلوموفن نوشته که کلوموفن یک شب درمیونه بقیه هم شبی یکی و گفت همینا کافیه آخه من دیدم بقیه داروهای خیلی بیشتری دارن

خودم هم اردیبهشت سال گذشته پانکچر شدم با 32 تا تخمک و متاسفانه فقط 8 جنین. هایپرم که شدم و 3 روز بیمارستان بستری بودم بعد سه بار انتقال جنین دادم که هر سه منفی شد.آخرین انتقالم خرداد بود. ذخیره ام 8.3 امه

هستروسکوپی هم اردیبهشت امسال، قبل از انتقال آخرین بسته جنینم داشتم

آزمایش ایمنی و انعقادی هم قبل از انتقال آخرین بسته جنین داده بودم که انعقادی مشکل داشتم و انوکسپارین استفاده کردم

ایمنی به ظاهر مشکل نداشتم وهمه موارد تو رنج بود 

حالا مرداد که دوباره رفتم بیمارستان گفتم اگه لازمه دارو بگیرم بهم اسید فولیک5، نوترو بی (ب1+ب2+ب6+نیکوتینامید)برای هر شب یکی و ویتامین دی3 هفته ای یکی داد گفتم داروهای قویتر برای تقویت کیفیت تخمک نمیدید، گفت همینا کافیه

حالا سوالام اینه من که میخوام آخر پاییز وارد سیکل مجدد بشم برای خودم و شوهرم داروهای تقویتی بیشتر و بهتر بخرم؟

رفتم اووابوست برا خودم بخرم جایی گیر نیومدچه مکملی برای تقویت تخمکا استفاده کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا باید این باشه نه ؟ شهراد بجستانی، دكتر هادی زمینه فعالیت : پزشك : متخصص داخلی - فوق تخصص غ ...

وقت نداد  

گفت 18 مهر گفتم برو بابا من اون موقع وقت ان تی دارم

گفت هفته دیگه اگه وقت داشتم زنگ بزن بین مریض بفرستمت اونم فکر نکنم وقت داشته باشم  

دکتر هادی شهراد بجستانی؟؟؟ مطبش ونکه؟؟؟

02188782696 

عزیزم این شماره مطبشونه تو آجودانیه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هفت هشت تا تخمدان رأست هفت هشت تا هم چپ بين ١٧-١٨ بودن همه دوتا منوپيور واسه عصري نوشته يه اورگال ...

خب هایپری دیگه کارشناس به من گف تا ۱۵ تا میتونیم فرش انتقال بدیم ولی از ۱۵ تا به بالا فریز میکنیم 

شاید چنتام فولیکول ریز داشته باشی که میخواد بدنت یکم استراحت کنه بعد انتقال بده

خداجونم شکرت       
عزیزم دیگه اونجوری زدی اما دیگه با سرنگ انسولین بزن..... اون سمتی که کبود شده دیگه نزن تا خوب بشه.. ...

سلام ب همه 

نه  عزیزم خودمم می دونستم سرنگش انسولین نداشتم تو خونه خیلی دیر شد تا امپول پیدا شد ب دستم رسید مجبوری بود

صبح زدم محل تزریق ورم کرد بعد خوابید سری طبیعیه؟

بعد من میتونم رو شکم بخوابم امپول پروژسترون بزنه برام؟

سلام بچه ها با امروز میشه هجده روز که از انتقالم میگذره،هنوز پریود نشدم شش روز از پریودم میگذره اما هرچی بی بی زدم منفیه بنظرتون ممکنه باردار باشم؟خواهش مبکنم جواب بدید میترسم برم آز بدم😖

خدایا شکرت 
وقت نداد     گفت 18 مهر گفتم برو بابا من اون موقع وقت ان تی دارم گفت هفته دیگه اگه وقت د ...

عزیزم هی زنگ بزن از رو نرو برا منم وقت نمیدادن.....

همسرم بین مریض با اصرار رفت.....

خودتم نتونستی بری بگو همسرت بره....

معطلی بین مریض زیاده اما میارزه خیالت راحت میشه.....

منم دقیقا بعد سونوی قلب فهمیدم یهویی تی اس هاشم شده ۵/۵ دیگه انقدر اصرار کردم بین مریض قبول کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وقت نداد     گفت 18 مهر گفتم برو بابا من اون موقع وقت ان تی دارم گفت هفته دیگه اگه وقت د ...

والا من قبلا به اون شماره که فرستادم برات زنگ زدم مطب آجودانیه.. راحت وقت داد.به کدوم زنگ زدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انجير صبح ناشتا دو سه تا بخور تا يه ساعت بعدش چيزي نخور اوكي ميشي🙂 منم مشكل شما رو دارم

اره باید همین کار کنم شربت منیزیم هم می خورم گفته 8ساعت ی بار من روزی ی قاشق می خورم در کنارش روغن زیتون و انجیر می خورم 

سلام بچه ها با امروز میشه هجده روز که از انتقالم میگذره،هنوز پریود نشدم شش روز از پریودم میگذره اما ...

ملودی جان برو خب آزمایش بده دختر چرا با خودت اینحوری میکنی ؟!!! همین الان برو بده تا عصر آماده میشه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام ب همه  نه  عزیزم خودمم می دونستم سرنگش انسولین نداشتم تو خونه خیلی دیر شد تا ام ...

عزیزم نه رو شکم نخواب.....

به پهلو بخواب بزنن برات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انجیر تازه بخور وهرروز بخورصبح وظهر وشب الان فصلش هم هست معجزه می کنه  روغن زیتون هم روی سالاد ...

من کاهو خوردم دیروز شنیدم نفاخ ولی 

سالاد شیرازی درست می کنم بدون پیاز روغن زیتون می زنم بهش با ابلیمو تازه