2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
ساناز جان ناشتا ربطی به اب خوردن نداره ها ناشتا یعنی غذا نخور و چیز جامد یا اب میوه و اینا

لاله جون دکتر من تاکید داشت آبم نخورم فکر کنم به خاطر اینه تو بیهوشی آب برنگرده و باعث خفگی نشه.....

حتی یادمه پرسیدم لووتیروکسینمو ناشتا بخورم گفت بخور ولی با یه قلوپ آب فقط.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورم این بود که چکاری انجام میدن با این لنفوسیت تراپی....🤔

عزیزم تو لنفوسیت تراپی لااقل یه مدلش که من میدونم اینطوریه که خون همسر و  در صورت سازگای میگیرن و یه کارایی روش انجام میدن و بهت تزریق میکنن اینجوری یه جورایی بدن مادر با ژن پدر آشنا میشه و احتمال پس زدن کمتر میشه.....

اما یادمه یه بار یکی از دوستان همینکارو واسش با خون خودش انجام دادن یعنی یه جورایی مشابه همون پی آر پی شده اما در کل دقیقشو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم نان ۱ بهش میدم . چطور باید بفهمم بهش میسازه یا نه؟ آخه نمیدونم دل درد و زور زدن هاش تا چه حد ...

وای دختر منم اصلا نان بهش نمیساخت......

یه برند دیگه هم امتحان کردیم گیگوز بود چی بود اونم نساخت.....

ببلاک براش عالی بود دیگه اونو ادامه دادیم.....

فقط یادمه دکترش گفت تند تند عوضش نکن حالا که ببلاک جواب داده دیگه تغییرش نده.....

منم همین فکر می کردم عزیزم  پرسیدم گفتن حتی قرص لووتیروکسینم با ته استکان اب بخور

به منم دقیقا دکتر همینو گفت.....

برا برنگشتن آب تو حلق و عدم خفگیه که میگن نخوریم.....

والا چی بگم هیچ وقت همچین جیزی نشنیده بودم دیگه همه میدونن اب جزو موارد ناشتا بودن نیست اگه پرستا ...

لاله جون ناشتایی برا آز خون با ناشتایی برا عمل فرق داره.....

البته فکر کنم.....

برا عمل تاکید میکنن آب نخوریم چون ریسک برگشتن تو حلق و خفگی هست......

بیهوش باشی ریسک خفگیو داره فکر کنم واسه اونه.....

دکتر من که تاکید داشت نخوریم.....

عزیزان من دو تا ال دی دیگه بیشتر ندارم و چتد روز بعدش احتمالا پری میشم.و گفته ۱یا ۲ یا ۳ پری برم که دارو بده برا انتقال.

حالا سوالم اینه، مرکز ابن سینا میرم ، 

از چه دکتری بهتره وقت بگیرم؟ طرازی خوبه؟ 

چون دکتراش چرخشی اند و هر بار با یکی ویزیت میشه آدم، ولی اگه تاکید کنم نوبت دکتر مدنطر رو میدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

انا جون من دو تا جنین فریز دارم...بنظرت قبل انتقال چی کنم؟؟؟آر پی آر .هچینگ.برچسب.خراش در چه صورتی هستش..من که از اینها سر در نمیارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢دوباره الکی برم انتقال که همون آش و همون کاسه میشه😔😔😔😔😔😔بنظرتون ممکنه من اندو داشته باشم؟؟؟از کجا باید بفهمم؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزان من دو تا ال دی دیگه بیشتر ندارم و چتد روز بعدش احتمالا پری میشم.و گفته ۱یا ۲ یا ۳ پری برم که ...

والا اون زمان با هر دکتری که میخواستی وقت نمیدادن.....

الانو نمیدونم.....

فکر کنم خیلی فرق نکنه مراکز با کدوم دکتر ویزیت بشی چون مجبورن طبق روال مرکز پیش برن.....

مطبشون میرفتی میشد گفت شاید فرق کنن اونجا به نظرم فرقی نداره....

انا جون من دو تا جنین فریز دارم...بنظرت قبل انتقال چی کنم؟؟؟آر پی آر .هچینگ.برچسب.خراش در چه صورتی ه ...

عزیزم والا پی آر پی و هچینگ و خراش هر کدوم یه آیتمن برا بالا بردن شانس اما خوب من اعتقاد دارم جنین سالم باشه و بدن مادر مشکلی نداشته باشه بدون اینام میشه جواب گرفت......

به نظرم آیتمهای مهمتری برا انرژی گذاشتن هست.....

تستهای تکمیلیو انجام دادی؟

برا آندو بهترین کار ویزیت با متخصص مربوطه هست اون خودش دقیقا میدونه چطوری تشخیص بده.....

حالا یکی با سونو، یکی با عکس، یکی با آز، یکی با معاینه و سونوی تخصصی و نهایتا لاپرا تشخیص میده برات.....

انشالله بسلامتی عزیزم  جنین فریز دارین؟؟؟

اره عزیزم.. فریز دارم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم تو لنفوسیت تراپی لااقل یه مدلش که من میدونم اینطوریه که خون همسر و  در صورت سازگای میگیرن ...

مرسی عززززیزم😗😗😘😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها من نصفه شب ببخشید خیلییی دستشویی داشتم

از شدت دل درد و دستشویی بیدار شدم

وقتی رفتم خیلی بهتر شدم

ولی خیلی نگرانم کرده

نمیدونم دل درده واسه اون بوده فشار میاورده یا چیز دیگه