2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
دوستان عزيزم يه موضوعي ميخواستم بهتون بگم شايد واسه بعضيا مثل خود من مهم باشه من امروز كه رفتم دارو ...

کار خوبی کردی گفتی.

معمولا داروخانه تا دارو ها رو میبینه میگه چیا تاییده میخوان چیا نمیخوان...بی انصاف بهتون نگفته؟

خوبه پرسیدی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خوبی عزیزم به نظرت کی برم سومو برای ساک چهارشنبه خوبه؟؟

سلام گلم مرسی

چهارشنبه میشه روز چند انتقالت ؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اونايي كه تخمك هاي خوبي داشتن روز پانكچر وقتي سونو روز هشت رفته بودن اندازه  فوليكولاشون ...

دوست عزیزم فکر کن من الان بهت بگم من تخمکهام روز ۸ م ۱۸ بوده فرضاً....

تو چه حسی بهت دست میده ... غیر از نگرانی و دلشوره؟!؟

پس وقتی دکتر گفته خوبه، خوبه و واقعا هم خوبه

خدا رو شکر

عزیزم پروژسترونت همون قبل پانکچر بوده؟ بعد قطع کردی؟ پس تا ده روز منتظر بمون خبری نشد به دکترت بگو ...

ازمایشم روز قبل از پانکچر دادم که 4.2 بود.گفتن باید زیر2 باشه

شیاف رو هم 4تا دونه از دوشنبه (روز پانکچر) تا4شنبه استفاده کردم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
کار خوبی کردی گفتی. معمولا داروخانه تا دارو ها رو میبینه میگه چیا تاییده میخوان چیا نمیخوان...بی ان ...

دیگه وجدانم چیزه خوبیه ، حالا جالبه روی در ورودی داروخانه ی بیمارستان عرفان اطلاعیه زده و کاملا برا ملت توضیح داده که چجوری و کجا برن تاییدیه های تامین اجتماعی و خدمات درمانی رو بگیرن ، حتی مدارک مورد نیاز رو هم زده که طرف یه دور نره تا داروخانه بعد دوباره بخواد برگرده مرکز ناباروریشون مدارک تکمیل کنه👏

سلام خوبی عزیزم به نظرت کی برم سومو برای ساک چهارشنبه خوبه؟؟

مامان خانمی مبارکت باشه انشالله صدای قشنگ قلبش رو هم به زودی میشنوی.🙏

برامون اون موقع دعا کن که خدا زودِ زود ما رو هم مامان کنه.انشالله🙏🙏🙏🙏

دوستان اونايي كه تخمك هاي خوبي داشتن روز پانكچر وقتي سونو روز هشت رفته بودن اندازه  فوليكولاشون ...

من 2روز قبل از پانکچرم که 14پری بودم 1دونه 21  داشتم 19 18 دوسه تاهم 15 و14.دوسه تام زیر10.

خداروشکر 8تا وخمک خوب داشتم و 6تا جنین.

روز ۲۵ انتقال.

برای من روز ۲۲ ساک رو دید ، اما خب هر کسی با کس دیگه شرایطش فرق میکنه .اگه میتونی صبر کنی شنیدم که بچه ها همینجا میگفتن سی روز بگذره از انتقال بهتره . حالا حتما آنا جون یا لاله جون بهتر میدونن

کار خوبی کردی گفتی. معمولا داروخانه تا دارو ها رو میبینه میگه چیا تاییده میخوان چیا نمیخوان...بی ان ...

آخه پنج روز پيش هم يك ميليون دادم واسه دو قلم آمپول 

بهم نگفتن تائيديه بيار،امروز واسه نسخه قبلي هم گفتم گفت ميتونستي واسه اونا هم تائيديه بگيري ولي ما نسخه ها رو بايگاني كرديم و حسابداري اونا رو بسته ديگه نميتوني كاري واسه اونا كني ميگم خب چرا همون روز بهم نگفتين ميگه نپرسيدي اونروز ولي امروز پرسيدي گفتيم 😳😳😳

وقتي رفته بودم بيمه ازشون پرسيدم نسخه چند روز قبلم هم يك تومن شده ولي راهنماييم نكردن تو داروخانه كه بيام تائيديه بگيرم گفت برو داروخانه يا نسخه رو بگير ازشون يا برو دكتر مجدد واست بنويسه تو دفترچه ات ولي براي نسخه قبلي بايد ببري كارگر شمالي تا بيمه مركزي تائيد كنه 

چهارشنبه كه ميرم سونو و ويزيت ،ميگيرم ازشون، خونه ما مرزدارانه نزديكه به كارگر ميبرم تائيد ميكنم به نظرم ارزش داره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
برای من روز ۲۲ ساک رو دید ، اما خب هر کسی با کس دیگه شرایطش فرق میکنه .اگه میتونی صبر کنی شنیدم که ب ...

اخه باید برای بیمه بیکاری اقدام کنم مجبورم زودتر برم تکلیفم روشن بشه

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
آره عزیزم بار اولم بود. هیچی هم نداشتم. نه خراش آندو، نه چسب جنین، نه هچینگ توی یه مقاله علمی خوندم ...

عزیزم تو رسید بیمارستان من نوشته بود لقاح.هچینگ.فریز.

یعنی برا من انجام دادن هچینگ،حالا چی هست یکم توضبح میدی گلم؟

دوست عزیزم فکر کن من الان بهت بگم من تخمکهام روز ۸ م ۱۸ بوده فرضاً.... تو چه حسی بهت دست میده ... غ ...

بخدا دكتر نگفت فوليكولات خوبن

واسه رحم گفت تري لاينه عاليه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آخه پنج روز پيش هم يك ميليون دادم واسه دو قلم آمپول  بهم نگفتن تائيديه بيار،امروز واسه نسخه قب ...

آره حتما این کار رو بکن.

من سیکل قبلی م دارو رو چون باید همون شب میزدم(عصر رفته بودم دکتر)و تاییده بسته بود ازاد خریدم و یک هفته بعدش که سونو میخواستم بشم تاییده رو بردم و پولم رو گرفتم (قبلش بهشون گفتم که میشه این کار رو بکنم گفتن تا یک هفته اشکال نداره)

وقتی دارویی رو آزاد میخری اصلا برگه رو نمیکنن

دارو دیگه ایی هم توش بوده غیر از اون ۲تا امپول ها؟