2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
یکم شهریور انتقال داشتم، دوتا آمپول پروژسترون، یه شیاف، دوتا استرادیول و شبی یک سلکسان 6000 تو این ...

عزیزم منم پارسال انتقال دادم دست وپام همینجوری یخ بود وفقط حالتای پریودی داشتم جوری یخ بودم که به خودم می گفتم اممکان نداره جنین تو بدن به این سردی لانه گزینی کنه منفی شد

😍😍خدایا شکرت
آنا جونم یه چیزی میخواستم بهت بگم. ببین اگه هروقت کار بیمارستانی داشتی و مجبور شدی بری حالا چه بستری ...

عزیز دلم میدونم که میتونم بی منت روتون حساب کنم.....

دوستای ما جزء بی ریاترین دوستیاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم بار اولم بود. هیچی هم نداشتم. نه خراش آندو، نه چسب جنین، نه هچینگ توی یه مقاله علمی خوندم ...

ببین منم بار اولم توی اردیبهشت هیچی نداشتم دقیقا مثل تو ، دوتا جنین سه روزه انتقال داد دکتر عارفی که کلا منفی شدم . اما دو باره دوتا سیکل صبر کردم و مرداد اومدم و دوباره سه تا از جنین های سه روزه م رو منتقل کردن ، تنها تفاوتش با دفعه ی قبل این بود که چسب جنین برام زدن . اما خب خدا رو شکر اینبار یکیش گرفت . 

البته موقع انتقال دکتر بهم گفت چرا زودتر نیومدی من بررسی ت کنم که چرا سری اول نگرفت منم گفتم من که هیچ اطلاعی نداشتم چند بار زنگ زدم و شما گفتید فقط از روز اول پریود سه تا استرادیولو شروع کن و بیا روز ۷ ام سونو. 

خلاصه دیگه چیزی نگفت . ببین این که میگم باید خدا بخواد زمانشو، برا اینه که اولین بار برا من همه چی اکی بود نگرفت . اما دومین بار اتفاقاتی برام و خانواده م افتاد که باورم نمیشد مثبت بشه خدا شاهده . من ۵ روز لب به غذا نمیزدم و فقط اشک میریختم و تو بیمارستان فقط میدویدم در صورتی باردار شده بودم . اینکه میگم قدرت خدا فراتر از تمام این وسیله ها و دغدغه هایی هست که ما داریم به خاطر اینه که خودم تجربه کردم . برات بهترینا رو آرزو دارم ❤❤انقدر زود از رحمت خدا ناامید نشو ناامیدی بزرگترین گناهه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام به همگی  دریادل جان  یادمه شما   استرادیول و استروژن رو باهم داشتین  ...

عزیزم میتونی وقتی سه تا شدن به فاصله هشت ساعت جفت جفت بخوری.....

والا من دو تا بیشتر استرادیول نداشتم دکتر گفته بود با هم یا جدا میتونم بخورم و مهم اینه این دز در دول روز وارد بدنم بشه.....

اما خوب مال سما چون بیشتره جدا کنین بهتره لااقل جفت جفت یا سه تا سه تا معدتونم اذیت نشه.....

مایعاتم خواستون باشه زیاد بخوریم که غلظت خونتونو جبران کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلا چسب رو از دفعه دوم به بعد میزنن

عزیزم متوجه نشدم جمله ت سوالی بود یا خبری 😊😊😄 اما اگه سوالی هست من اطلاعی ندارم 😊

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
فدااااات، متاسفانه بهم نگفتن کیفیت تخمک پایین بود یا اسپرم که فقط یه جنین شد.

عزیزم فکرکنم ازاسپرم باشه چون همسرخواهر من ازواسپرمیه خواهرم که پانکچرشد14تافولی داشت فقط دوتاش بلاست شدن یکیشا انتقال دادن منفی شد اون یکی رافریرکردن

😍😍خدایا شکرت
عزیزم میتونی وقتی سه تا شدن به فاصله هشت ساعت جفت جفت بخوری..... والا من دو تا بیشتر استرادیول نداش ...

عزیزم دکتر گفت باهم  میتونی بخوری

فاصله هم میتونی بدی ..

هم میتونی  یه استرادیول یه استروژن باهم بخوری وقرصت به این ترتیب مصرف بشه

نمیدونم چرا سردرگمم 

من دوس داشتم استرادیولا رو باهم بخورم ..استروژنا رو.باهم 

اما بفکر روزایی هستم  که سه تا سه تا میشن 

همش فکر میکنم اگه یه دفعه با دز زیاد مصرف بشه بیشتر تاثیر میزاره شایدم اشتباه فکر میکنم !!

ببین منم بار اولم توی اردیبهشت هیچی نداشتم دقیقا مثل تو ، دوتا جنین سه روزه انتقال داد دکتر عارفی که ...

منم زنگ زدم امروز گفت سریع بیا برات آزمایش بنویسم و ویزیتت کنم ببینم چرا منفی شدی، ولی مگه تونستم حرف حالی منشی زبون نفهمش کنم،( ببخشید که اینجوری گفتم) میگه نه چون جنین فریز نداری لازم نیست فعلا فعلنا بیای، میگه چه ربطی داره دکتر خودش گفته میگه نه حتما اشتباه گفته

آخرم رفته تو اتاق دکتر گوشی رو داده دست یکی از ماماهای دکتر، اون بیچاره هم از اونور چونه میزد این میگفت نه حالا حالا وقت ندارم!!! آخرشم بنده خدا ماماهه گفت بیا نمیخواد وقت بگیری برات آز مینویسیم با جواب آزت بیا ویزیت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من استراحت خاصی نداشتم فقط تا زمان ازمایش جارو برقی نکشیدم و خرید نکردم بقیه کارا در حد سبک رو خود ...

عزیزم بعدا اینکه ازمایشتون مثبت شد دیگه جاروبرقی میکشیدی؟موردی نداره دیگه جاروکشیدنه

😍😍خدایا شکرت