2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ممنونم عزیزم. نیوا جان من فقط منظورم سیکل میکرو نبود، کل زندگیم بود. کی میدونه که کی چه سختیهایی تو ...

لی لاجان عزیزم خیلی ناراحت شدم.امیدوارم خدا قلبتو آروم کنه و بهت آرامش بده .همه ی ما حالتو می فهمیم و درکت میکنیم.اصلا اینجا دور هم جمع شدیم که به هم بگیم هم دردیم و با توکل به خدا تلاش میکنیم تا نتیجه بگیریم

عزیزم امیدوارم دلیل منفی شدنت مشخص بشه و حل بشه همین بار منم بهمن یه بار انتقال دادم ولی جنین رو نشو ...

وقتی دکتر فهمید که جنینم رو نشون ندادن، دعواشون کرد و همون لحظه مجبورشون کرد که یه مانیتور ببرن بذارن تو بخش جنین شناسی و بهشون گفت شمابا اینکارتون به مریضا استرس میدین وقتی هیچی راجع به جنین نمیگین و نشونشون نمیدین. بعد هی بهونه آوردن که جا نداریم و فلان، خودش رفت یه جایی رو مشخص کرد گفت همین الان مانیتور بذارین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امیدوارم دلیل منفی شدنت مشخص بشه و حل بشه همین بار منم بهمن یه بار انتقال دادم ولی جنین رو نشو ...

عزیزم انتقال دادی الان یا تازه پانکچر کردی؟

لی لاجان عزیزم خیلی ناراحت شدم.امیدوارم خدا قلبتو آروم کنه و بهت آرامش بده .همه ی ما حالتو می فهمیم ...

ممنون عزیزم ببخش ناراحتت کردم. باورت میشه ناراحت نیستم، سر شدم! اما قلبم شکسته خیلی، روزی که جواب آزمایشم رو گرفتم غروبش ذکر شمار دستم بود، داشتم ذکر میگفتم، خواهرم هاج و واج نگام میکرد میگفت چه جوری الان میتونی ذکر بگی؟ گفتم به قول رت باتلر اینم از بدبختیمه   

سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

مونیکا جان به نظرم دکتر منظورش رو بد بیان کرده یا شما بد برداشت کردی
دکتر درست گفته ، از الان نمیشه گفت که ایا تقسیم سلولی داخل پوسته ی زونا واقعا جنین هم هست یا نه
جنین زمانی که لانه گزینی میکنه در صورتی که سالم باشه تقسیمات سلولیش به دو قسمت متمایز میشه
یک قسمتش میشه جنین یک قسمتش میشه ساک و جفت و لوازم بارداری
دقیقا کسانی که بارداری پوچ رو تجربه میکنن همین اتفاق میوفته براشون و قسمت جنین رشد نمیکنه و فقط ساک و جفت تشکیل میشه

اما به نظرم دکتر طرازی یه کم با لحن نا مناسب گفته
و برای کسی که جنین داره پیشنهاد جنین اهدایی یه کم غیر منصفانه اس

شما خداوند رو در نظر بگیر و اینکه کسانی بودن که ازو اسپرم بودن و طبیعی باردار شدن
دکترا خدا نیستن و نمیتونن خدایی کنن و حرف اخر رو بزنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه هایی که آنلاینین.سوال منم جواب بدین استرس گرفتم آیا همه ی اونایی که میخوان وارد سیکل میکرو شن . ...

عزیزم منکه چک نشدم نمدونم مهمه یا نه البت من ای وی اف هستم.ن میکرو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ستاره جون خودم زیاد pgs  رو قبول ندارم اونجا فقط سلامت جنین از نظر یکسری اختلالات ژنتیکی بررسی ...

فدات شم هر نوع جسم خارجی منظورش نبوده که
منظورش اسپرم حیوانات بوده
نگفته شاید تا ناراحت نشی
حتی اسپرم مرده و بدون تحرک و با مورفوی صفر هم با تخمک لقاح پیدا کنه تکثیر میشه
اما خب وقتی جنین شناس داره لقالح میده تلاش میکنه اسپرم نرمال رو داخل تخمک کنه نه اسپرم به درد نخور رو

فکرت رو مشغول این حرفا نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من شکمم قشنگ انگار 4 ماهمه من فقط ولع ترشی دارم مامانم ترشی گذاشته بود یه کاسه خوردم خالی قبلا اص ...

عزیزم ترشی خطر ایجاد انقباض زود رس رو زیاد میکنه
 واصولا هم جزو ممنوعه هاست تو بارداری
حد اقل به مامان بگو برات ترشی میوه درست کنه توش سیر هم نریزه
سرکه هم کم تر بریزه و یه قسمتی رو اب مخلوطش کنه
بذار تو احاق تا یه کم بجوشن و وجود اب توش باعث کپک زدن نشه
نمکش هم کافی باشه

حداقل ضرر ترشی میوه کمتره

سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

مونیکا جان راستش من یه روز که مطب دکتر عارفی بودم یه خانومی گیر داده بود جنین اهدایی بگیرن، چون همسرش 1% نرمال بود، نمیدونی دکتر عارفی چه تلاشی میکرد منصرفش کنه، میگفت فعلا که جنین فریز دارین، بعدم همسرت 1% نرمال داره دیگه. بهش گفت همسرش حتما پیش دکتر جنتی بره و ویزیت شه. نمیدونم دکتر طرازی چرا اینطور گفت بهت.

عزیزم ترشی خطر ایجاد انقباض زود رس رو زیاد میکنه  واصولا هم جزو ممنوعه هاست تو بارداری حد اقل ...

فقط همونو خوردم 

انداختم 10 دقیقه تو آب 

نه دیگه نمیخورم

لاله جون شما 3 ماه اول خیلی علائم داشتی؟؟