2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
عزیزم تغذیه باید مناسب طبع و شرایط هر فرد باشه و از کسی تقلید نکنی..... آبم زیاد بخور..... بعد انت ...

ممنون گلم فقط ی سوال دیگه اینکه میگن قبل انتقال گرمیجات بخورین ویا با روغن سیاهدونه رحم وشکم روماساژ بدین ک رحم گرم بشه ایا درسته یا دوستان تجربه ای دارن؟ولی از کجا باید بفهمیم رحممون سردهست یاگرم که اینکار رو بکنیم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون گلم فقط ی سوال دیگه اینکه میگن قبل انتقال گرمیجات بخورین ویا با روغن سیاهدونه رحم وشکم روماساژ ...

عزیزم من نمیدونم اطلاعات درسته یانه ولی یکبار طب سنتی گفت از قدیم میگن زنی که بچه دار نمیشه یعنی رحمش سرده.وباید ترشیجات و لبنیات ..غذاهای سرد کمتربخوره وبیشتر گرمی بخوره.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم چی؟نداری؟؟؟

سلام شما هم روز دوازدهمی؟من فقط علائم پریودی دارم براهمین کلا ناامید شدم دیگه دوست ندارم داروهاما ادامه بدم به نطرت برم ازمایش

😍😍خدایا شکرت
سلام شما هم روز دوازدهمی؟من فقط علائم پریودی دارم براهمین کلا ناامید شدم دیگه دوست ندارم داروهاما اد ...

نه الان ازمایش نرو.ولی داروهات و ادامه بده تا روز ازمایش...من سه شنبه ازمایش دارم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

دخترا فردا روز دهم پریودم هست مجدد میرم سونو برا بررسی رحم.خواهش میکنم منم دعا کنید خدا به دلم ارامش بده.الان تو خواب دیدم بهم یه گل طبیعی گلدانی دادن گفتن ببر بذار تو گلدان بذارش خونت این گل هرچی غمو غصه تو خونت باشه از بین میبره.خدایا ماه محرم میاد به حرمت شهید کربلا منو امثال منو به مراد دلشون برسون.عاجزانه خواستار دعا از همتونم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم والا من بیشتر زردم تو کمرم بود چون لگنمو درگیر کرده بود..... به عصب ساکرال نزدیک بود برا همین ...

آنا جون

من چسبندگی به قسمت روده هام زده ولی دکتر آصف جاه گفت تا مشکلی برات ایجاد نکرده یعنی درد نداری نیاز به جراحی نیست،این موضوع رو دکتر ذوالقدر موقع پانکچر متوجه شد ولی آصف جاه زیاد اهمیتی نداد،نظر شما چیه آنا جون؟

سلام به همگی

آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت باشه همسرم ازواسپرم انسدادی بود و از طریق بیوپسی ازش نمونه می گیرن((98 درصد ابنرمال داره ولی حرکت و تعداد خوب بود)، خودم سالم هستم، پانکچر اولم هفت تا جنین داشتمم و همشون هم کیفیت عالی و بلاست ولی با وجود همه کاری(هیسترو-خراش- سرم) دوسری انتقالم منفی شد.

اینسری دوباره پانکچر کردم و پنج تا جنین دارم تو دو بسته، تو اتاق سونو دکتر خیلی راحت میگه به نظرم شما اسپرم اهدایی بگیر اخه وقتی میبینی من دو بسته دارم و برای انتقال پیشش رفتم چرا اینقد منو ناامید کرد دیشب تو جاده تا رسیدیم خونه ده بار مردمو زنده شدم.

یه چیز احمقانه هم که بهم گفت این بود که تخمک هر جسم خارجی ای که واردش کنی شروع به تکثیر میکنه میگفت شاید اینها جنین نباشن!!!!!1تا حالا همچین چیزی شنیده بودید؟؟؟؟

من باید چکار کنم یعنی بیخیال انتقال بشم؟؟دوستان لطفا هر پیشنهادی دارید بهم بگید خیلی درمونده شدم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

مونیکا جان منم بیمار خانم دکترم به منم گفت اسپرم اهدایی بگیر ولی من دست از تلاش برنداشتم و من حتی طبیعی باردار شدم .

مگه میشه جسم خارجی رو وارد تخمک کنی شروع به رشد کنه جل الخالق!!!

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

دوستان یه موردی رو میخواستم بگم طبق تحقیقاتی که دوست خانوادگیمون از آشناهایی که داشتن پرسیدن بهترین مراکز ناباوری از نوع مردانه و دی فی آی داغون رو کلینیک ناباروری اصفهان و قم دارند 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم