2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام خانوما🌺🌺🌺 من نميدونم چي كار كنم با سرفه و عطسه!. خيلي كنترلش ميكنم كه نياد. ولي وقتي مياد ...

عزیزم این مطلب رو توی یه وبلاگ خوندم ؛

دكتره نیکتا جان در استراليا گفت :

خیالت تخت ...رحم در حالت ایستاده صاف نیست مثله نیمه خوابیده هست
یعنی سرش کاملا پایین نیست اونجوری که تو عکسا گذاشتن. کجکیه. پس نگران نباشیدی استراحت مطلق هیچ فرقی نمیکنه به حالش.

**به من اناتومی رحم رو کاملا توضیح دادن بعدشم گفتن جنین رو وقتی ما میذاریم تو رحم مثله اینه که یه کنجد میوفته تو ظرف مربا و اصلا با تکون خوردن و این حرفا این کنجد نمیوفته بیرون. پرز های رحم نقشه کاسه مربا رو داره.
بعدشم اناتومی رحم وقتی شما وای میسید یه حالته کج داره و مثله حالت نیمه خوابیده برا همین چیزی نمیوفته بیرون
به من گفتن مطمین باشید اگه یه درصد هم احتمالش با استراحت بیشتر بود ما همینجا نگهتون میداشتیم و پوله بیششتری میگرفتیم ازتون

مامان سارا گفت:

بچه ها البته این چیزی که دکتر نیکتا گفته خیلی مهمه ها . واقعا رحم زن ؛ کشش داره . مادر بزرگ من همیشه مثل عسل می مونه برمی گرده و می چسبونه همه چیزو به خودش

یعنی اینکه جذب می کنه . می کشه سمت خودش . بعدشم مثل عسل برمی گرده . دیدی عسل رو هر کاری کنی دوباره شکل اولش می شه . هر چی توش باشه نمی افته ازش باهاش می ره و می یاد . اینم تعبیر دکتر مامان جون من بود هههههههه

سپیده جان گفت: 

دکتر اشرفی هم اینو گفت در مورد شکل رحم شکلشو هم کشید و گفت اصلاً امکان نداره که با ايستادن جنین بیوفته

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم شما دارو مصرف نميكردين براي جلوگيري از زايمان زودرس؟! انقباضاتون يهو شروع شد؟!

چرا استفاده میکردم ولی مثله اینکه قسمت نبود من ازهشت هفتگی انقباض داشتم تا بیست ویک هفته که زایمان کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جان ببخشید الان دکترم گفت ازمایشم تکرار کنم ولی اون دوتا آزمایش یه جا دادم الان اومدم یه شه ...

عزیزم چاره ای نیست انجام بده اما با هم مقایسه نکن.....

اگه دو دلت کرد دوباره همینجا دو روز دیگه تکرار کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ضرر مستقیم نداره زودپز، اما به جهت اینکه تو فشار خیلی بالا مواد رو میپزه بیشتر مواد مغذی غذا ر ...

دقیقا همینه و ضمنا میتونه باعث بشه رادیکالهای آزاد تولید کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها چیکار کنم باردار بشم دلم خیلی بچه میخاد😢😢

عزیزم توکل به خدا و تلاش برا رسیدن به هدف.....

مشکلتون چیه؟

شوهرم تعداد اسپرمش کمه خودمم کیست دارم

چه نوع کیستی؟

خانم های گل  بعد از انتقال هر غذایی می خورید باید تازه باشه و تو خونه درست شده باشه.غذاهای فری ...

رعدجان مرسی که به همه کمک میکنی با توضیحات خوبت، میتونم سوال کنم مورفو همسرتون و دی اف ای و تحرک آ و بی شون چن بود؟

...

دوستان فقط می خواستم بدونید که تا حالا خیلی ها به من زنگ زدند و گفتند که از عرق فراسیون باغ ما نتیجه گرفتند. کیست هاشون آب شده کیست هاشون کوچکتر شده .پریودی منظم شده. پریودی زیاد و کم رو متعادل کرده .باردار شده اند. مشکل عفونت رو حل کرده دردشون کمتر شده حتی رو کیست سینه هم اثر داشته . برای تنبلی تخمدان مفیده.فراسیون عرق گیاهی هست و لااقل مثل این داروهای شیمیایی اثر بد نداره این گیاه بسیار کمیاب هست و بسیار کم پیدا می شه 09174444261 ارسال هم رایگان به سراسر کشور. تل گرام. واتس آپ یا تماس بگیرید تا پیام تعدادی از دوستان که جواب گرفتن را براتون بفرستم و راهنماییتون کنم