2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام عزیزم. خوبین؟  من امروز بعد از خوردن ۱۴ تا ال دی اومدم مرکز و سونو شدم. توی سونو گفت او ...

عزیزم والا یه سریاشو نمیدونم چیه....

آندو یعنی منظورش آندومتریوز بوده؟

اونام (ro. lo) تخمدان چپ و راستن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم قاعدتا دکترت و جنین شناس با هم مشورت میکنن و تصمیم میگیرن....

آحه دکترم شیرازه..جنین شناسم یزده😩دلم میخواد بمیرم سردرگمم 😫

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😢😢😢😢😢😢😢 من منفی شدم. دیشب از استرس بی بی چک اصلا نخوابیدم. ساعت ۳ صبح نشستم با یه بی بی چک ت ...

ماری جون چرا روز ۱۵ ام هستی آزمایش ندادی ؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آنا جون معذرت میخوام..من از اول تیرماه تا آخرش یعنی یک ناه هر روز آنوکساپارین داشتم.امکانش هست توی س ...

عزیزم بی تاثیر نیست.....

مثلا من بارداری قبلیم تا وقتی که هموگلوبینم بالا بود دکتر بهم آهن نداد وقتی پایین اومد فولیک رو قطع کرد آهن تجویز کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جون چرا روز ۱۵ ام هستی آزمایش ندادی ؟

آخه اینجا فقط میگن بی بی چک. سیستم اینجا جوریه که الان هیچ جا از من آزمایش خون نمیگیرن. اگر بخوام خصوصی برم باید ۵۰۰ پوند فقط برای یه تست بارداری پول بدم. 😢😢😢😢

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
منم به مشاور گفتم همسرم سه‌ماه مصرف کنه،گفت نه دوماه کافیه.بهم پیورگان داده.گفت اگه گیرت نیومد سینال ...

عزیزم والا ما هیچیو سر خود نخوردیم ولی دکترم مکمل تجویز کرد.....

مکملم تاکید داشت همسرم سه ماه بخوره....

والا برا همسرم هم تنها مکملی که این دفعه اضافه کردهمون ال کارنتین اما شربتش با دز بالا بود.....

وگرنه مثل قبل همون ویتامین سی، زینک، فولیک و.... داشت همچنان.....

عزیزم کیوتن برای کیفیت تخمک خیلی خوبه. ولی در کل انواع ویتامینها خوبه. البته هرچی سن بالاتر باشه به ...

Q10? چشم سعی‌میکنم بگیرم خودم بخورم.نمیخوام تخمکام مشکل داشته باشن.البته سنم زیاد نیست،اما خب سه ماه وقت دارم میشه تقویت کنم خودمو.عزیزم تو‌ میکروی سومت چه قرصایی میخوردی؟به من آمدول پیورگان داده که از روز دوم پریودیم بزنم تا هفت یا هشت،بچه ها کدوماتون این آمپولو داشتین؟خوبه؟با پن باید بزنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم به مشاور گفتم همسرم سه‌ماه مصرف کنه،گفت نه دوماه کافیه.بهم پیورگان داده.گفت اگه گیرت نیومد سینال ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس.....

اینجا برا کمک به هم هستیم.....

منتیم نیست....

آنا جون فردا انتقالمه . اگه دارو بده میتونم بگیرم یا باید از قبل استفاده میکردم .میترسم سیکلم کنسل ب ...

عزیزم اگه داروهای بعد انتقاله که اونجا تجویز میکنه و تهیه میکنین.....

آخه اینجا فقط میگن بی بی چک. سیستم اینجا جوریه که الان هیچ جا از من آزمایش خون نمیگیرن. اگر بخوام خص ...

عجب ینی چه؟ ینی اون مرکزی که کار برات لنجام داده و خودت بیمارشون هستی هم برات انجام نمیدن با بیمه؟ آخه بی بی که بهش اعتباری نیست این اروپایی ها هم گند همه چیو درآوردن

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بله

عزبرم والا عوارض جی سی اس اف برا منم استخوان درد و سردرد وحشتناکی بود.....

۲۴ ساعت واقعا مثل معتادا به خودم پیچیدم.....

یعنی تو عمرم همچین دردی تجربه نکرده بودم اما بعدش خوب شد نمیدونم تهوعات هم جزء عوارضشه یا نه.....

سلام خوبی؟ من امروز سونو شدم دوباره فوستیمن داد سه تا امپول ارگالتور فکرکنم این براچی هست؟ این امپ ...

عزیرم کار ستروتایدو میکنه برا مهاره و برا اینکه فرصت بده فولیایی که داری خوب بزرگ بشن.....

عزبرم والا عوارض جی سی اس اف برا منم استخوان درد و سردرد وحشتناکی بود..... ۲۴ ساعت واقعا مثل معتادا ...

زنگ زدم مطب، گفتن ربطی به انتقال نداره و برو دکتر

منتظرم شوهرم بیاد برم دکتر، چون با این وضعیت هیچکدوم داروهام رو نمیتونم مصرف کنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz