2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
بله خارج از كشورم اما الان ايرانم  

همون طرف انتقال ندادی مگه؟

بعد انتقال اومدی ایران خطرناک نبود؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا     آنا جون زنگ زدم مطب .. دکتر گفت قرصت تموم شد پریود شدی بعد پاکی بیا سونو.. قرصم تو  کم شدن خونریزیت بی تاثیر نیست...

برای آزمایشم.. گفته من نیلو رو قبولتر دارم😁😁😁 بازم خودشون میدونن...

همسرم میگه این یعنی بری جای دیگه من میدونم و تو😄😄😄😄😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.من اونو آرژانتین انجام دادم تقریبا نزدیکه نیلو هست..... من پیاده رفتم از اونجا آزمایشگاه آرژا ...

عزیزم پس منم برم آرژانتین انجام بدم؟؟بقیه رو داره نیلو؟؟ نزدیکن فک کنم بهم. البته نسخه من ۶۹ نداره چرا😑

سلام دوستان

من امروز روز ۱۱ دوره بودم و رفتم دکتر سونوکرد وبرای پنج شنبه وقت پانکچر داد بهم دوتا آمپول دیفرلین داده که امشب ساعت ۱۰ بزنم من فکر می کردم بهم آمپول آزادسازی میدن  این آمپوله کاربردش چیه؟

درضمن آزمایش دادم تا سطح پروژسترونم چک بشه 

این آزمایشه برای چیه؟ 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم پس منم برم آرژانتین انجام بدم؟؟بقیه رو داره نیلو؟؟ نزدیکن فک کنم بهم. البته نسخه من ۶۹ نداره چ ...

من مى خوام بدونم cd69 فاكتور خيلى مهميه؟؟شايد اين تستو ديگه اصلا انجام ندن

اون که برای ازاد سازی تخمکه؟؟چرا زدم.12 روز پیش

ایشالا که مثبت واقعی هست ولی هاش سی جی تا دو هفته هم میتونه بی بی چک را مثبت کاذب کنه

من ماهی که ای یو آی کردم تا سیزده روز بعد از تزریق هاش سی جی بی بی چکم مثبت میشد و کاذب بود.دو روز دیگه صبر کن گلم

میدونم عزیزم سیکل بعد از پانکچری.. منظورم اینه توکل کن بخدا.. هر وقت به صلاحمون باشه خدا خودش سورپر ...

دقیقا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم نمیشه مقایسه کرد.... ولی من سیکل آخرم آنتاگونیست بود.... روزی پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون ...

یعنی اول تحریک تخمک گذاری شدین، بعد با ستروتاید مهار شدین،، و بعد پانکچر؟ درست متوجه شدم؟؟

بعد از انتقال هم فقط پروژسترون و سلکسان؟؟

...
من مى خوام بدونم cd69 فاكتور خيلى مهميه؟؟شايد اين تستو ديگه اصلا انجام ندن

والا نمیدونم من الان نسخمو نگاه کردم ۶۹ نداره😑

آره اونجا انتقال دادم و گفتن اصلا مشكلى نداره چون اونا به استراحت مطلق اصلا اعتقادى ندارن

عزیزم الان شما بارداری؟یعنی هیچ استراحت نمیکنی؟کارهای خونت را خودت انجام میدی؟

😍😍خدایا شکرت
آره عزيزم سه تا جنين ديگه دارم اما هر دفعه يكى برام انتقال مى دن هر چى هم بهشون مى گم اصلا و ابدا م ...

کجا انجام میدی هانا جون ؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏