2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
انا جون ب نظرت من می تونم دو س روز اول بگم یکی بیاد امپول پرژسترون بزنه برام بعدش برم بیرون بزنم یا ...

عزیزم والا مال منو همسرم میزد اما خیلیام رفتن تزریقاتی و مشکلیم نداشتن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=68141834]نه عزیرم ویالش مال چندین روزه..... معمولا یکی یا دو تا برا کل دورت کفایت میکنه بستگی به دز تجویزی د ...[/QUOTEانا جون ببخشید   اینو امروز که رفتم رویان دادن... و اینکه خیلی سوالا دارم و اینکه میترسم... و اینکه درد داره تو بازو زدن؟؟ میترسم. و اینکه هر روز صبح گفته قبل یازده دوازده باید زده بشه.. اخه کی میتونه هر روز صبح بره بیرون. منم خونم جای نزدیکی نداره برم... چیکار کتم ؟؟  و اینکه اخه چرا سیکل لانگ به من افتاد؟؟ مگه خیلی مشکل دار و مساله دار بودم؟؟  علتشو میدونی؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
اناجون الان نكنه اين سيكل كوتاه ازياد تعريفي نيس ؟؟

نه عزیزم ربطی نداره.....

من خودم با سیکل کوتاه جواب گرفتم.....

مهم مناسب طرف بودنشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه شنيدم براي پوست حساس ني ني ها خوب نيست كه لباسهاشون توي لباسشويي شسته بشه، ممنون از راهنماييت

والا من که اینکاو کردم....

با پودر مخصوص خودشون.....

حتی لباسایی از خودمو که یه جورایی با بچه در ارتباطه مثل س و ت ی ن و.... رو هم با لباس بچه با هم شستم.....

بچه ها سلام  مى رم دستشويى خودمو پاك مى كنم لك قهوه اى دارم رو دستمال من هميشه قبل پريودم هم ...

نه عزیزم ایشالله مامانی....

[QUOTE=68141834]نه عزیرم ویالش مال چندین روزه..... معمولا یکی یا دو تا برا کل دورت کفایت میکنه بستگی ...

عزیزم ربطی نداره سیکل لانگ مال مشکل دارا نیست برا هر بدنی سیکل مناسبش تجویز میشه....

عزیزم تزریقش راحته خودت تو خونه تزریق کن خیلیا خودشون تزریق کردن.....

صفحه ۶ رو بخون قلق تزریقش هست.....

اى خدا يعنى مى شه براى يه بار هم كه شده اين لك براى من لك پريود نباشه و لك لانه گزينى باشه🙏🏼😢

ایشالله....

آمین.....

بچه ها سلام  مى رم دستشويى خودمو پاك مى كنم لك قهوه اى دارم رو دستمال من هميشه قبل پريودم هم ...

احتمالا لکه لانه گزینی هستش من هم حاملگی قبلیم لک داشتم وکلا فکرکردم دارم پریود میشم ولی حامله بودم انشالله که مامان شدی

استرادیول فمیبیون فرتیل سی ام انوکساپارین آسپرین 

آنوکساپارین و فمیبیون رو به من نداده..استرادیول داده.آسپرین و فرتیل سی ام و ویتامین ای

کاربرد فمیبیون و آنوکسا چیه؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم ربطی نداره سیکل لانگ مال مشکل دارا نیست برا هر بدنی سیکل مناسبش تجویز میشه.... عزیزم تزریقش ر ...

خب اگه خوندم ولی درست یاد نگرفتم غلط زدم اشتباه نمیشه؟ تاثیرش برا ای وی اف

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خب اگه خوندم ولی درست یاد نگرفتم غلط زدم اشتباه نمیشه؟ تاثیرش برا ای وی اف

نه بابا راحته نهایت یکی دو بار بد میزنی درد داره وگرنه اثرشو میکنه اما اکثر دوستان خوب زدن....