2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
خوب جواب آزاتو بگیر..... خیلی میتونه تو تصمیم گیری کمکت کنه..... اگت دیدی مشکل داری حتما برو چرا ن ...

آنا جون اخه من تهران نیستم ....مرکز ابن سینا آزمایش دادم..

موندم این هفته برم جوابامو بگیرم و برم پیش ط ر از ی .

یا 

بزارم همون دوهفته دبگه که شوهرم باید آز بده ..که اینجوری نوبت دکترم رد میشه

.

والا من که پی تی تی نرمال داشتم آزهای تکمیلیم کلی مشکل نشون داد احتمالا تو هم داشته باشی..... انجام ...

ن فعلا.آخه هزینش زیاد میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون اخه من تهران نیستم ....مرکز ابن سینا آزمایش دادم...

چقد شد هزینش؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یه میلیون تومن...ولی گویا انتقال خون و بقیه الله ارزون تره

مرسی عزیزم

سلام خانما یه سوال ازبین کسایی که آزشون منفی شده یا سقط کردن کسی بوده آنوکساپارین تزریق کرده باشه؟

سلام مریم جان.من یه سقط داشتم و از امروز قراره آنوکساپارین تزریق کنم.زیر جلدی و یخچالی هست.پنج عدد داده روزی یه دونه

آنا جون اخه من تهران نیستم ....مرکز ابن سینا آزمایش دادم.. موندم این هفته برم جوابامو بگیرم و بر ...

زنگ بزن ببین میتونی ویزیتتو بندازی روز آز همسرت؟

احتمالا بتونه جور کنه واست بگو چون سختتونه دو بار بیایی اگه بشه دو هفته عقب بندازه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما یه سوال ازبین کسایی که آزشون منفی شده یا سقط کردن کسی بوده آنوکساپارین تزریق کرده باشه؟

آره خوب من میکروی دوم هپارین داشتم ولی منفی شدم.....

ولی خوب بعدا معلوم شد مشکل آندومتریوز و ایمنیم داشتم که اونام حل شدن جواب گرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مریم جان.من یه سقط داشتم و از امروز قراره آنوکساپارین تزریق کنم.زیر جلدی و یخچالی هست.پنج عدد د ...

عزیرم فقط پنج تا دادن؟

عزیزم فکر کنم زیر ۲۵ باسه و یخچالی نباشه.....

اما خوب تو تابستون زیر ۲۵ پیدا کردن سخته من تو کلمن میذارم و دمای کلمنو با یخ زیر ۲۰ نگه میدارم.....

اما خوب زمستون راحتتر بود تو کابینت میشد نگه داشت.....

مشکل من با نسخه ۳ مشخص شد..... نسخه ۴ هم پنج تای اولش انعقادین..... نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه ...

ثمین حونم گفتن آزمایشای ایمنی انعقادی رو بدم ولی هر جا رفتم قبول نکردن.گفتم خداقل باید یک یا دوتا انتقال منفی داشته باشی هیچ راهی نداشت که انجام بدم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...