2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست

[QUOTE=67959014]خدا خودش معجزه كنه براي ثمين عزيز😔[/QUOTE]

من متوجه نمى شه ثمين جون ازمايش بتا داد يادم خوب بود 

چطور ساك حاملگى نيست ميشه براي من عزيزم توضيح بدى 

يا از دوستان لطفا 

من فكر مى كنم زود رفته براى سونو شايد 😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ننوشته

پس لازم نبوده لابد.زنگ بزن بپرس..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آزمایش دادم امروز شد ۱۱۱ کم نیست بچه ها؟؟

سلام دوست مهربونم😍

از صمیم قلبم برات خوشحالم که مادرشدی..

از خدا میخام راحترین ۹ماه زندگیت رو سپری کنی و بعد هم مهربون فرزندت رو در آغوش بگیری.

توی این حس نابت ما منتظرا رو دعا کن😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام.منم الان ازمایش سومم دادم عاجزانه التماس دعا از همتون دارم.اخه دکتر ازمایشگاه گفت اگه بالاتر از ...

سارا جون ایشالا با خبر خوش برگردی💙

برات دعا میکنم لطف خدا شامل حالت بشه مهربون🌷

بچه ها متاسفانه امروز ثمین رفته سونودکترش گفته ساک دیده نشد حال روحیش بد بود به من گف من این خبرو ب ...

سلام بچه ها 

واقعا هیچی نمی تونم بگم و حتی تصورش هم نمی تونم بکنم😭😭😭😭😭 خدایا 😭😭😭😭😭

بچه ها شماها بعد انتقال چایی میخورید؟ من تا امروز نخوردم ولی دلم خیلی میخواد

آره عزیزم من میخوردم.فک نکنم خیلی بد باشه.

من همیشه تو چاییم هل یا گل سرخ دارم.

دوستان عزيز مباركه مثبت شدنتون خيلي ذوق ميكنم يكي مياد ميگن مثبت شدم براي ماهم دعا كنيد دوشنبه من ...

ایشالا که مامان شدی عزیزم.🍀🍃

۳ روز قبل از آزمایش هم لبنیات نخور شب قبل سوتین نبند،نزدیکی نداشته باش ،روز آزمایش هم استرس نداشته ب ...

آره عزیزم با دکتر کشاورزیم.بهم گفت حتما یبار آی یو آی باید بکنی بهم دارو داد تو سونو روز یازده 3 تا فولی داشتم ک دو تاش سمت راست بود ک لوله بستس ضخامتم 9 بود و سه خطی گفت با 1 فولی بی فایدس دیگه از روز 5 پری بعدی ال دی بخور تا میکرو کنیم.جواب آز هورمونیم خیلی بد بود اف اس اچم 21 بود.پرولاکتینم 40 بود گفت پرولاکتین تکرار کن.پی تی تی هم بالا بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستانه عزيزم ٦٥ شده بتام به نظر كمه ؟؟؟؟!!! امروز روز اول پريود بوده يه دونه شيافم گذاشتم دوباره ...

چی بهتر از این که معجزه خدا شامل حالت بشه😊

خوشحالم که توام به جمع مامانا اضافه شدی و حس مادری  رو تجربه میکنی.

آرزو میکنم تا آخرش رو به خوشی و خوشحالی سپری کنی.

ما منتظرارو هم دعا کن🌷💙

ثمین جون الهی قربون دل شکستت بشم عزیز دلم بخدا اشک تو چشام جمع شده بغض گلومو گرفته بدبختیای خودم کم بود این دردم اضافه شد نمیدونم بگم خدا کمکت کنه خدا بهت صبر بده خدا برات جبران کنه چی بگم خدا چیکار کنه ک دلت آروم بشه.بخدا زبونم قاصره همه برا مثبت شدنت خیلی خوشحال شدیم اونموقه همه تبربک مبگفتیم ولی الان چی بگیم ک دل داغونتو آروم کنه.الهی ب حق ماه محرم ک نزدیکه خودت یه کاری کن خدایا خودت ب دادمون برس جز تو کسی نداریم خدایا خودت دل ثمین رو شاد کن براش معجزه کن از اون معجزه هایی ک تا حالا هیشکی ندیده و نشنیده معجزه کن بزار ما هم شاهد معجزت باشیم.الهی آمین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزیزم با دکتر کشاورزیم.بهم گفت حتما یبار آی یو آی باید بکنی بهم دارو داد تو سونو روز یازده 3 تا ...

حتما قبل از میکرو پیشه یه دکتر غدد ویزیت شو تا واسه پرولاکتینت دارو بده از دکتر هم بخواه داستینیکس خارجی برای پرولاکتین بنویسه،من خودم پرولاکتینم بالا بود کابرگولین چند ماه خوردم خوب نشدم ولی با ۴ تا دونه داستینیکس خوب شدم دیگه خدارو شکر بعد از چند ماه پرولاکتینم برنگشته

از اولم کاش واست میکرو میکرد به نظرم iui وقت تلف کردنه

حتما از اون طرح ۸۵ درصد تخفیف استفاده کن به اون ماما بگو تا واست کارشو انجام بده