2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
فکر کنم دو هفته ده روزه.....

ممنونم آنا جون بنظر شما میشه من پریود. مهرماه دیفرلین رو بزنم که آماده سیکل انتقال باشم که بعد. از گرفتن جواب انتقال بدم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میگید براجنینا ضرر نداره نمیدونم چرا اصلا به دلم نیست استفاده کنم میترسم

نه اصلا نگران نباش.....

من نمونه زندم عزیزم.....

من تازه از روز اول پماد داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون بنظر شما میشه من پریود. مهرماه دیفرلین رو بزنم که آماده سیکل انتقال باشم که بعد. از گ ...

به نظرم جوابارو بگیر بعد.....

میبینی بهتره یکی دو ماه قبلش دارو بگیری مثلا پردنیزولون و..... 

اینطوری استرس میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانه عزيزم ٦٥ شده بتام به نظر كمه ؟؟؟؟!!! امروز روز اول پريود بوده يه دونه شيافم گذاشتم دوباره ...

عززرم بتات خوبم هست.....

مباوکت باشه.....

گوارای وجودت....

تکرار برا اینه ببینن رشدش نرماله یا نه.....

عززرم بتات خوبم هست..... مباوکت باشه..... گوارای وجودت.... تکرار برا اینه ببینن رشدش نرماله یا نه ...

قوربونت برم عزيييزم انشالا خيره

واسه ثمين عزيزم از ته دل دعا كردم 

و همه دوستاني كه منتظر همچين روزي هستن

خدا ياااااااااااا شكرت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستای خوبم

کسی می دونه آمپول ستروتاید رو کدوم داروخونه داره ؟ممنون میشم کمکم کنید🙏

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بله عزیزم نسخه دکتر زرنانی هست نمیدونم چرا مهر پزشک دیگه ای رو زد برام سوال بود. و. بله درست میفرما ...

خواهش می کنم عزیزم.

فکر کنم با مهر خودش اجازه نوشتن این آزمایشها رئ نداره. بیمه فقط وقتی هزینه های این آزمایشها رو میده که دکتر زنان درخواست کرده باشه.

عزیزم منم تا جوابش بیاد دیفرلین رو زده بودم. 20 روز قبل از انتقال جوابش آماده شد. خداروشکر مشکل ایمنی نداشتم برای انعقادی هم از همون روز شروع کردم به مصرف آسپرین و ب6 و ب12 و از 5 روز قبل از انتقال تزریق آنوکساپارین شروع شد.

ولی اگه خدای نکرده مشکل ایمنی باشه، دوره درمانش فکر کنم طولانی تر باشه.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله